NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Polična omara KM32 Polična omara KM32
Proizvajalec Colombini

Polična omara KM32

Hiter pregled

Polična omara KM32 je nižja omara, ki je primerna za vsak delovni kotiček, saj omara s svojo funkcionalnostjo sodi v vsako pisarno. Omara je zelo prostorna, zato boste vanjo lahko pospravili vse potrebne dokumente in fascikle, lažjo preglednost pa omogočajo vključene police.
Cena: 935,00 € 12 x 80,88 €
Rok dostave: Kontaktirajte nas
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

Polična omara KM32 je primerna za vsako pisarno, saj omara s svojo funkcionalnostjo sodi v vsak delovni kotiček. Omara je globoka 35 cm, zato boste vanjo lahko pospravili vse potrebne dokumente in fascikle, ne bo pa vam zavzela veliko prostora. Eleganten italijanski dizajn bo popestril vsako pisarno, kjer vam ne bo težko prebivati v času dela.

KVALITETA PISARNIŠKEGA POHIŠTVA, KI PRIČARA UDOBJE V VSAK DELOVNI PROSTOR

Priznani italijanski proizvajalec pisarniškega pohištva – Colombini – prisega na kakovost, katera bo zadovoljila tudi najzahtevnejše kupce in bodoče uporabnike. V ponudbi najdemo le pohištvo, ki je sestavljeno iz visoko kakovostnega materiala v skladu z nemško direktivo DIBt100, CLASS E1. Omenjena direktiva zagotavlja, da ima material iz katerega je pohištvo sestavljeno, najnižje vrednosti emisije formaldehida.

USTVARITE PISARNO Z ERGONOMSKO OBLIKOVANIM POHIŠTVOM

V današnjem času v pisarni preživimo preveč časa, da bi zanemarili pomen ergonomije delovnega mesta, zato je Colombini prava izbira za vse, ki se strinjate s to trditvijo! V ponudbi tako lahko najdete različne dimenzije pohištva in delovni prostor ustvarite po meri, saj se mora vsako delovno mesto prilagoditi posameznim uporabnikom.

PRILAGODLJIVO POHIŠTVO Z EDINSTVENIM DIZAJNOM

Pisarniško pohištvo Colombini vas bo prepričalo s svojo preprosto obliko in čistimi linijami, pri katerih se čuti italijanski stil elegance. S pestro izbiro različnih dimenzij in barv, lahko ustvarite unikaten delovni prostor, kjer boste pustili svojo osebno noto. Za dodatne informacije o dimenzijah in barvah smo vam na voljo – kontaktirajte nas še danes!

Na voljo so še omare v višini: 180cm, 270cm, 160cm, 198cm, 237cm  

Barve, ki so na voljo: breza, bela, biserno siva, temen brest, temen hrast, rovere portofino

Dimenzije:

  • V: 153,6 cm
  • G: 35 cm
  • Š: 183,8 cm

Barva:

  • Vrata: bela, visoki sijaj
  • Stranice: temen hrast

Material:

  • Oplemenitena iverna plošča  
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje