Pokličite
01 5005 194
Poletna razprodaja 2018
Poletna razprodaja 2018

Polična omara TK05

Proizvajalec
Colombini
Polična omara TK05 je primerna za pisarno, kjer se pričakuje organiziranost in disciplino. Na voljo je v beli barvi. Polična omara TK05 vam bo nudila dovolj prostora za shranjevanje pomembnih dokumentov.
142,33 €
Dobava: Kontaktirajte nas
Cena dostave: 7,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Policna-omara-TK05-1

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Polična omara TK05 je zelo funkcionalna omara, ki vam bo odlično služila. Omara z velikim številom polic, vam bo nudila dobro preglednost nad vašim gradivom.

Omara TK05 je na voljo v beli barvi, ki bo v vaš prostor vnesla svežino in svetlost.

Polična omara TK05 priznanega italjanskega proizvajalca pohištva Colombini. Komplet je izdelan v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi in narejen je iz kvalitetnih materialov.

Nasvet:

Naročite lahko tudi več omar TK01 in jih skupaj sestavite. Tako boste dobili eno veliko omaro, ki vam bo odlično zapolnila prostor in bo tudi služila svojemu namenu.

Dimenzije:

  • dolžina: 115,30 cm
  • širina: 30,70 cm
  • višina: 115,30 cm

Dodatna ponudba:

V ponudbi imamo na izbiro širok spekter barv in ostalega pisarniškega pohištva. Kontaktirajte nas in s skupnimi močmi bomo zagotovo našli tisto kar iščete.

Opomba:

Na slikah je prikazan sestav večih omar skupaj.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij