Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Polična omara z vrati TK08

Proizvajalec
Colombini
Polična omara z vrati TK08 je izjemno stabilna omara v beli barvi. Omara ima drsna vrata, ki bodo pomagala zakriti pogled na vaše spravljene stvari oz. fascikle.
Brezplačna dostava

Redna cena: 692,35 €

Spletna cena: 659,82 €

Dobava: Kontaktirajte nas
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Polična omara z vrati TK08

Za povečavo kliknite na sliko

-5%
Opis izdelka

Polična omara z vrati TK08 je namenjena prostorom oz. pisarnam kjer ne želite, da so vaši fascikli in ostala gradiva vidni vsem, ki vstopijo v vašo pisarno. Omara ima ena drsna vrata, ki vam bodo pomagala zastreti pogled na vaše spravljeno gradivo.

Polična omara z vrati TK08 se lahko pohvali tudi s samo funkcionalnostjo, saj lahko naročite tudi več omar hkrati, jih postavite poleg in bodo tako dajale občutek ene celote.

Polična omara z vrati je v beli barvi, kar pomeni, da večjih težav pri kombinaciji z ostalim pohištvom ne boste imeli.

Polična omara z vrati TK08 priznanega italjanskega proizvajalca pohištva Colombini. Omara je izdelana v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi in je narejena iz kvalitetnih materialov.

Dimenzije:

  • višina: 199,80 cm
  • dolžina: 180 cm
  • širina: 45 cm

Dodatna ponudba:

V ponudbi imamo na izbiro širok spekter barv in ostalega pisarniškega pohištva. Kontaktirajte nas in s skupnimi močmi bomo zagotovo našli tisto kar iščete.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij