AKCIJA kakovostnega pohištva JELA do - 50%
Samo še . Več o akciji >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • GALLERY GALLERY
 • GALLERY GALLERY
 • GALLERY GALLERY
 • GALLERY GALLERY
 • GALLERY GALLERY
-41%
Proizvajalec BestBed

Postelja CARINO 190x80 z možnostjo dodatnega ležišča + GRATIS ležišči

Hiter pregled

Otroška postelja CARINO s predalom proizvajalca je več kot samo udobna in varna za spanje vašega otroka, saj edinstven dizajn postelje oživi celotno otroško sobico, kjer bo vaš otrok z veseljem prebival v času igre, učenja in izpolnitvi malih otroških sanj. Poleg postelje dobite tudi posteljni pod in ležišče!

Spletna cena: 280,90 €

12 x 24,31 €
Redna cena: 475,00 €
Prihranite: 194,10 € (41%)
Rok dostave: 10-21 dni
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

POSTELJE ZA VSE TISTE, KI ŽELIJO DATI SVOJEMU OTROKU NEKAJ VEČ KOT SAMO DOBER SPANEC

Otroške postelje zagotavljajo izjemno kakovost, ki so oblikovane predvsem zato, da lahko svojemu otroku ustvarite varno in ljubko sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celega bogastva. V kakovost same postelje vas bo prepričala uporaba naravnega lesa ter visoko kakovostnih plošč MDF. Konstrukcija otroških postelj pa je povezana z zelo močnimi in trdnimi vijaki.

KOMPLET 6V1 PRIPRAVLJEN ZA SPANJE!

Z nakupom postelje CARINO prejmete posteljni okvir v željeni barvi, priročni posteljni predal ki služi kot dodatno ležišče, ter GRATIS posteljna poda in penasti ležišči!

V POSTELJI SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNO

Ključno vodilo ustvarjalcev otroških postelj je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les in visoko kvalitetne plošče MDF prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše.

OTROŠKE POSTELJE BODO IZPOLNILE VSE VAŠE ZAHTEVE IN ŽELJE VAŠEGA OTROKA

Najlepši kompliment, ki smo ga lahko deležni je nasmeh na obrazu vašega otroka, najboljša vizitka in reklama pa vsekakor vaše zadovoljstvo.

Poleg vseh ugodnosti pa imate na izbiro zelo veliko različnih modelov, pri katerih sami izbirate tudi barvne kombinacije. Poskrbljeno pa je tudi za tiste, kateri imate prostorsko stisko v otroških sobicah, saj so postelje primerne tudi za več otrok. Namreč, večini modelov lahko dodate dodatno ležišče v obliki pograda ali v predalu pod prvotno posteljo, seveda pa lahko tudi oboje. Če dodatnega ležišča ne potrebujete, pa lahko v dodatnem predalu shranjujete perilo ali igrače. Vse modele otroških postelj proizvajalca BMS si lahko ogledate na https://www.salonpohistva.si/manufacturer/bms.

Postelja vključuje:

 • posteljni pod
 • ležišče 

Material:

 • Naraven borov les (22 mm)

Dimenzije:

 • Postelja: 65x196x87cm (VxDxŠ) – za vzmetnico 190x80
 • Predal: 19x185cm – za vzmetnico 180x80 
 • Višina vključenih penastih ležišč skupaj s prevleko je 7 cm

Maksimalna nosilnost posameznega ležišča je do 70 kg.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

  Napišete svoje mnenje