Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
GALLERY GALLERY GALLERY GALLERY GALLERY GALLERY
-35%
Proizvajalec BestBed

POSTELJA CLASSIC 1 80X160 + GRATIS LEŽIŠČE - BELA (VEČ BARV)

Hiter pregled

Postelja CLASSIC 1 je idealna izbira za vsakega, ki ceni funkcionalnost, sodoben dizajn ter kakovostno izdelano pohištvo. Pri postelji CLASSIC 1 prejmete GRATIS penasto ležišče in letvice, zato je postelja takoj pripravljena za spanje! Postelja je izdelana iz kombinacije bora in MDF materiala, ki zagotavljata njeno kakovost in trpežnost.

Spletna cena: 212,10 €

12 x 18,35 €
Redna cena: 326,00 €
Prihranite: 113,90 € (35%)
Rok dostave: do 5 tednov
Cena dostave: 5,79 €
Šifra izdelka: 20207

Podrobnosti

Privoščite vašemu malčku udobno in varno posteljo, ki bo popestrila celotno otroško sobico!

Postelja CLASSIC 1 je idealna izbira za vsakega, ki ceni funkcionalnost, sodoben dizajn ter kakovostno izdelano pohištvo. Pri postelji CLASSIC 1 prejmete GRATIS penasto ležišče (80X160 cm) in letvice, zato je postelja takoj pripravljena za spanje! Postelja je izdelana iz kombinacije bora in MDF materiala, ki zagotavljata njeno kakovost in trpežnost. Postelja je oblikovana predvsem tako, da lahko svojemu otroku ustvarite varno in ljubko sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celega bogastva. 

RAZLIČNE BARVNE KOMBINACIJE ZA UNIKATNO OTROŠKO SOBICO!

Postelja CLASSIC 1 je na voljo v beli, bor ali grafit barvi, katere lahko kombinirate s petimi različnimi barvami in si tako ustvarite sanjsko in unikatno otroško posteljo, ki se bo lepo podala v otrokovo sobo. Poleg barve si lahko prilagodite tudi postavitev postelje, saj ima lahko ograjico in vratca na levi ali desni strani postelje.

KOMPLET 6V1 PRIPRAVLJEN ZA SPANJE!

Z nakupom postelje CLASSIC 1 prejmete posteljni okvir v poljubni barvi, letvice, penasto ležišče, prevleko za penasto ležišče, varnostno ograjico ter drsna vratca, za katera lahko pospravite razne igrače in druge željene predmete.

V POSTELJI BMS GROUP SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNO

Ključno vodilo ustvarjalcev otroških postelj BMS je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les in visoko kvalitetne plošče MDF prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše.

Material

  • Bor (okvir postelje)
  • MDF

Dimenzije

  • Širina 84 cm
  • Višina 65 cm
  • Dolžina 166 cm
  • Višina vključenega penastega ležišča skupaj s prevleko je 7 cm

Postelja je primerna za vzmetnico oz. ležišče dimenzij 80x160 cm.

Ograjico in vratca lahko montirate na levo ali desno stran postelje.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje