Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
GALLERY GALLERY GALLERY GALLERY
-35%
Proizvajalec BestBed

POSTELJA LUKI 160x80 S PREDALOM - HELLO KIDS (VEČ BARV)

Hiter pregled

Otroška postelja LUKI s predalom je več kot samo udobna in varna za spanje vašega otroka, saj edinstven dizajn postelje oživi celotno otroško sobico. Sami pa lahko izberete kombinacijo barve posteljnega okvirja in nalepke ter svojemu otroku zagotovite zadovoljstvo v času igre, učenja in izpolnitvi malih otroških sanj v svoji unikatni sobici. Poleg postelje dobite tudi posteljni pod in ležišče!

Spletna cena: 212,10 €

12 x 18,35 €
Redna cena: 326,00 €
Prihranite: 113,90 € (35%)
Rok dostave: do 5 tednov
Cena dostave: 7,79 €
Šifra izdelka: 20221

Podrobnosti

POSTELJA LUKI JE ZA VSE TISTE, KI ZA SVOJE OTROKE ŽELIJO NEKAJ VEČ KOT SAMO DOBER SPANEC

Otroška postelja LUKI zgotavlja izjemno kakovost, saj je oblikovana predvsem zato, da lahko svojemu otroku ustvarite varno in ljubko sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celega bogastva. V kakovost same postelje vas bo prepričala uporaba naravnega lesa, konstrukcija postelje LUKI pa je povezana z zelo močnimi in trdnimi vijaki.

KOMPLET 4V1 PRIPRAVLJEN ZA SPANJE!

Z nakupom postelje LUKI prejmete posteljni okvir z željenim motivom, priročni posteljni predal, ter GRATIS penasto ležišče in posteljni pod.

V POSTELJI SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNO

Ključno vodilo ustvarjalcev otroških postelj je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše.

OTROŠKA POSTELJA LUKI BO IZPOLNILA VSE VAŠE ZAHTEVE IN ŽELJE VAŠEGA OTROKA

Najlepši kompliment, ki smo ga lahko deležni je nasmeh na obrazu vašega otroka, najboljša vizitka in reklama pa vsekakor vaše zadovoljstvo.

Poleg vseh naštetih ugodnosti, si lahko prav vi, sami izberete barvo posteljnega okvirja in nalepko, ki najbolj sodi v sobico vašega otroka. Poskrbljeno pa je tudi za tiste, kateri imate prostorsko stisko v otroških sobicah, saj je pri postelji vključen tudi predal na koleščkih. Pri postelj LUKI prejmete tudi predal, ki je namenjen shranjevanju posteljnine, oblek ali igrač.

Material:

  • Borov les

Dimenzije:

  • Postelja: 166x84 cm (DxŠ cm) – za vzmetnico 160x80
  • Predal: 19x155 cm (VxD cm)
  • Višina vključenega penastega ležišča skupaj s prevleko je 7 cm

Maksimalna nosilnost posameznega ležišča je do 70 kg.

    1. Prvi podajte mnenje o izdelku

    Napišete svoje mnenje