Pokličite
01 5005 194

Postelja MIKO z možnostjo dodatnega ležišča (različne barvne kombinacije)

Proizvajalec BestBed
Otroška postelja MIKO z možnostjo dodatnega ležišča proizvajalca BMS GROUP je več kot samo udobna in varna za spanje vašega otroka, saj edinstven dizajn postelje oživi celotno otroško sobico, kjer bo vaš otrok z veseljem prebival v času igre, učenja in izpolnitvi malih otroških sanj. Poleg postelje dobite tudi posteljni pod in ležišče!

Redna cena: 570,00 €

Spletna cena: 370,50 €

Dobava: 10-21 dni
Cena dostave: 7,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Postelja MIKO z možnostjo dodatnega ležišča (različne barvne kombinacije)

Za povečavo kliknite na sliko

-35%
Opis izdelka

POSTELJA MIKO JE ZA VSE TISTE, KI ZA SVOJE OTROKE ŽELIJO NEKAJ VEČ KOT SAMO DOBER SPANEC

Otroška postelja MIKO z možnostjo dodatnega ležišča zgotavlja izjemno kakovost. Postelja MIKO je oblikovana predvsem zato, da lahko svojemu otroku ustvarite varno in ljubko sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celega bogastva. Dodatno ležišče v predalu je odlična rešitev za vse, ki imajo prostorsko stisko in bi potrebovali dodatno ležišče za otroka ali gosta. Uporaba dodatnega ležišča je zelo enostavna, saj je predal na koleščkih in se enostavno odpre in pospravi. V kakovost same postelje pa vas bo prepričala uporaba naravnega lesa ter visoko kakovostnih plošč MDF.

Poleg postelje dobite tudi posteljni pod in ležišče!

V POSTELJI BMS GROUP SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNO

Ključno vodilo ustvarjalcev otroških postelj BMS je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les in visoko kvalitetne plošče MDF prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše.

OTROŠKE POSTELJE BMS BODO IZPOLNILE VSE VAŠE ZAHTEVE IN ŽELJE VAŠEGA OTROKA

Najlepši kompliment, ki smo ga lahko deležni je nasmeh na obrazu vašega otroka, najboljša vizitka in reklama pa vsekakor vaše zadovoljstvo.

Poleg vseh ugodnosti pa imate na izbiro zelo veliko različnih modelov, pri katerih sami izbirate tudi barvne kombinacije. Poskrbljeno pa je tudi za tiste, kateri imate prostorsko stisko v otroških sobicah, saj so postelje BMS primerne tudi za več otrok. Namreč, večini modelov lahko dodate dodatno ležišče v obliki pograda ali v predalu pod prvotno posteljo, seveda pa lahko tudi oboje. Če dodatnega ležišča ne potrebujete, pa lahko v dodatnem predalu shranjujete perilo ali igrače.

Kaj je MDF?

MDF plošče so visoko kvalitetne, homogenost in stabilnost pa omogočata neposredno lakiranje. Izdelane so iz lesnih vlaken (bukev, smreka in jelka) z dodatkom smole. Zaradi svoje odpornosti so odporne tudi na vlago. 

Material:

  • Naraven borov les (22 mm)
  • Visoko kakovostna plošča MDF (16 mm)

Dimenzije:

  • Postelja: 77x206x97cm (VxDxŠ) – za vzmetnico 200x90
  • Predal: 19x195cm – za vzmetnico 190x80 (vzmetnica ne sme biti višja od 12cm)

Maksimalna nosilnost posameznega ležišča je do 70 kg.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij