POMEMBNO OBVESTILO: Zaradi tehničnih težav je trenutno oddajanje naročil preko spletne trgovine onemogočeno.
NAROČILA LAHKO VSEENO ODDATE PO TELEFONU NA 01 5005 194 ali email prodaja@salonpohistva.si
×
Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Postelja TIMI s predalom (Avto-Bela) - ZADNJI KOS

Proizvajalec BestBed
Otroška postelja TIMI s predalom je več kot samo udobna in varna za spanje vašega otroka, saj edinstven dizajn postelje oživi celotno otroško sobico. Kombinacijo barve posteljnega okvirja in nalepke, lahko izberete sami in zagotovite svojemu otroku zadovoljstvo v času igre, učenja in izpolnitvi malih otroških sanj v svoji unikatni sobici.
Brezplačna dostava

Redna cena: 275,00 €

Spletna cena: 192,50 €

Postelja TIMI s predalom (Avto-Bela) - ZADNJI KOS

Za povečavo kliknite na sliko

-30%
Opis izdelka

POSTELJA TIMI JE ZA VSE TISTE, KI ZA SVOJE OTROKE ŽELIJO NEKAJ VEČ KOT SAMO DOBER SPANEC

Otroška postelja TIMI zgotavlja izjemno kakovost, saj je oblikovana predvsem zato, da lahko svojemu otroku ustvarite varno in ljubko sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celega bogastva. V kakovost same postelje vas bo prepričala uporaba naravnega lesa, konstrukcija postelj TIMI pa je povezana z zelo močnimi in trdnimi vijaki.

V POSTELJI SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNO

Ključno vodilo ustvarjalcev otroških postelj je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše.

OTROŠKA POSTELJA TIMI BO IZPOLNILA VSE VAŠE ZAHTEVE IN ŽELJE VAŠEGA OTROKA

Najlepši kompliment, ki smo ga lahko deležni je nasmeh na obrazu vašega otroka, najboljša vizitka in reklama pa vsekakor vaše zadovoljstvo.

Poleg vseh naštetih ugodnosti, si lahko prav vi, sami izberete barvo posteljnega okvirja in nalepko, ki najbolj sodi v sobico vašega otroka. Poskrbljeno pa je tudi za tiste, kateri imate prostorsko stisko v otroških sobicah, saj je pri postelji vključen tudi predal na koleščkih. Pri naročilu postelje LUKI si lahko naročite predal, namenjen shranjevanju ali pa predal, v katerem je prostor za dodatno ležišče (v predalu je že vključen posteljni pod).

Kaj je MDF?

MDF plošče so visoko kvalitetne, homogenost in stabilnost pa omogočata neposredno lakiranje. Izdelane so iz lesnih vlaken (bukev, smreka in jelka) z dodatkom smole. Zaradi svoje odpornosti so odporne tudi na vlago. 

Material:

  • Visoko kakovostna plošča MDF (16 mm)
  • Borov les

Dimenzije:

  • Postelja: 165x84 cm (DxŠ cm) – za vzmetnico 160x80
  • Predal: 18x163 cm (VxD cm)

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij