Pokličite
01 5005 194
Poletna razprodaja 2018
Poletna razprodaja 2018
Izdelek

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B (več dimenzij)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate ostale izdelke istega proizvajalca na Moba
  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B (več dimenzij)

Proizvajalec: Moba
Posteljni pod Moba TRIO FLEX B z 42 enakomerno in gosto razporejenimi vzmetnimi letvicami, ki nudijo vzmetenje do roba podlage, pri tem pa vzmetnica ni v stiku z okvirjem. Večje število letev zagotavlja večjo fleksibilnost in ergonomsko podporo telesu. Posteljni vložek TRIO FLEX B predstavlja odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Posteljni vložek izdeluje priznano slovensko podjetje Moba.
103,70 €
Izdelek ni več dobavljiv

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B (več dimenzij)

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B (več dimenzij) z 42 enakomerno in gosto razporejenimi vzmetnimi letvicami. Večje število letev zagotavlja večjo fleksibilnost in ergonomsko podporo telesu. Elastične letvice so vpete v elastična gibljiva držala, ki nudijo vzmetenje do roba podlage, pri tem pa vzmetnica ni v stiku z lesom. V medeničnem predelu lahko poljubno nastavimo trdoto vzmetnih letev. Posteljni vložek TRIO FLEX B predstavlja odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Primeren je za vse vrste vzmetnic, še posebej za uporabo dveh podov skupaj z vzmetnicami večjih dimenzij.

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B izdeluje znan slovenski proizvajalec kvalitetnih posteljnih vložkov oz. posteljnih podov Moba. Posteljni vložki oz. posteljni podi podjetja Moba so izdelani z negativno toleranco in sicer v širino –1 cm in v dolžino –4 cm, zaradi lažje in pravilne vstavitve v posteljo. Posteljni vložki so primerni le za uporabo v posteljnih okvirjih, ki imajo po celotni dolžini stranice letev širine 2-3 cm!

Dimenzije:

  • 80x190
  • 80x200
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x190
  • 100x200

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Special name N/A
Originalen naziv proizvajalca N/A
Stock status N/A
New stock date N/A
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij