AKCIJA kakovostnega pohištva JELA do - 50%
Samo še . Več o akciji >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B (več dimenzij)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

  • Posteljni pod Moba TRIO FLEX B (več dimenzij) Posteljni pod Moba TRIO FLEX B (več dimenzij)
Proizvajalec Moba

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B (več dimenzij)

Hiter pregled

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B z 42 enakomerno in gosto razporejenimi vzmetnimi letvicami, ki nudijo vzmetenje do roba podlage, pri tem pa vzmetnica ni v stiku z okvirjem. Večje število letev zagotavlja večjo fleksibilnost in ergonomsko podporo telesu. Posteljni vložek TRIO FLEX B predstavlja odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Posteljni vložek izdeluje priznano slovensko podjetje Moba.
Cena: 103,70 € 6 x 17,69 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B (več dimenzij) z 42 enakomerno in gosto razporejenimi vzmetnimi letvicami. Večje število letev zagotavlja večjo fleksibilnost in ergonomsko podporo telesu. Elastične letvice so vpete v elastična gibljiva držala, ki nudijo vzmetenje do roba podlage, pri tem pa vzmetnica ni v stiku z lesom. V medeničnem predelu lahko poljubno nastavimo trdoto vzmetnih letev. Posteljni vložek TRIO FLEX B predstavlja odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Primeren je za vse vrste vzmetnic, še posebej za uporabo dveh podov skupaj z vzmetnicami večjih dimenzij.

Posteljni pod Moba TRIO FLEX B izdeluje znan slovenski proizvajalec kvalitetnih posteljnih vložkov oz. posteljnih podov Moba. Posteljni vložki oz. posteljni podi podjetja Moba so izdelani z negativno toleranco in sicer v širino –1 cm in v dolžino –4 cm, zaradi lažje in pravilne vstavitve v posteljo. Posteljni vložki so primerni le za uporabo v posteljnih okvirjih, ki imajo po celotni dolžini stranice letev širine 2-3 cm!

Dimenzije:

  • 80x190
  • 80x200
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x190
  • 100x200
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje