NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-25%
EKSPRESNA DOSTAVA
Proizvajalec Moba

Posteljni pod Moba TW FIX SPECIAL, 140x200 - POŠKODOVANO

Hiter pregled

Posteljni pod Moba TW FIX SPECIAL je več conski posteljni pod z 26-28 gibljivo vpetimi vzmetnimi letvicam, ki so vpete v elastične kape. S tem je zagotovljena udobnost ter maksimalna podpora in prilagajanje anatomiji telesa. Posteljni pod ima drsnike v ledvenem predelu, ki omogočajo uravnavanje trdote. Posteljni pod Moba TW FIX SPECIAL je primeren za vse vrste vzmetnic.


Podnica je nova, neuporabljena. Ima pa zaradi napake v transportu pa se je deformiral plastični čepek (slika v galeriji).

Spletna cena: 69,90 €

6 x 11,90 €
Redna cena: 92,79 €
Prihranite: 22,89 € (25%)
Rok dostave: 1-3 dni
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

Podnica je nova, neuporabljena. Ima pa zaradi napake v transportu pa se je deformiral plastični čepek (slika v galeriji).

Posteljni pod Moba TW FIX SPECIAL je več conski posteljni pod z 26-28 gibljivo vpetimi vzmetnimi letvicam, ki so vpete v elastične kape. S tem je zagotovljena udobnost ter maksimalna podpora in prilagajanje anatomiji telesa. Posteljni pod ima drsnike  v ledvenem predelu, ki omogočajo uravnavanje trdote. Posteljni pod Moba TW FIX SPECIAL je primeren za vse vrste vzmetnic.

Posteljni pod Moba TW FIX SPECIAL izdeluje zanan slovenski proizvajalec kvalitetnih posteljnih vložkov oz. posteljnih podov Moba. Posteljni vložki oz. posteljni podi podjetja Moba so izdelani z negativno toleranco in sicer v širino –1 cm in v dolžino –4 cm, zaradi lažje in pravilne vstavitve v posteljo. Posteljni vložki so primerni le za uporabo v posteljnih okvirjih, ki imajo po celotni dolžini stranice letev širine 2-3 cm!

Priporočamo:

  • posteljni pod je primeren za zakonske in enojne postelje
  • primerno za vse vrste vzmetnic.

Višina podnice: 6 cm

Dimenzije:

  • 140x200

Garancija: 2 leti

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje