Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Posteljni pod Moba TW FIX 80x190- Razprodaja
-39%
Proizvajalec Moba

Posteljni pod Moba TW FIX 80x190- Razprodaja

Hiter pregled

Posteljni pod Moba TW FIX z 28 gibljivo vpetimi vzmetnimi letvicam, ki so vpete v elastične kape. S tem je zagotovljena udobnost ter maksimalna podpora in prilagajanje anatomiji telesa. Posteljni vložek TW FIX odlikuje še sredninski trak, ki porazdeljuje težo na več letev ter drsniki na 5 letvicah v ledvenem predelu, ki omogočajo uravnavanje trdote. Posteljni pod Moba TW FIX je primeren za vse vrste vzmetnic.

Spletna cena: 38,43 €

Redna cena: 63,44 €
Prihranite: 25,01 € (39%)
Šifra izdelka: 9184
Ni na zalogi

Podrobnosti

Posteljni pod Moba TW FIX z 28 oz 26 gibljivo vpetimi vzmetnimi letvicam, ki zagotavljajo stabilno elastično podlago. Prožne prečne letvice so vpete v elastične kape in na ta način je zagotovljena udobnost ter maksimalna podpora in prilagajanje anatomiji telesa. Posteljni vložek TW FIX odlikuje še sredninski trak, ki porazdeljuje težo na več letev ter drsniki na 5 letvicah v ledvenem predelu, ki omogočajo uravnavanje trdote. Posteljni pod Moba TW FIX je primeren za vse vrste vzmetnic.

Posteljni pod Moba TW FIX izdeluje zanan slovenski proizvajalec kvalitetnih posteljnih vložkov oz. posteljnih podov Moba. Posteljni vložki oz. posteljni podi podjetja Moba so izdelani z negativno toleranco in sicer v širino –1 cm in v dolžino –4 cm, zaradi lažje in pravilne vstavitve v posteljo. Posteljni vložki so primerni le za uporabo v posteljnih okvirjih, ki imajo po celotni dolžini stranice letev šir.2-3 cm!

Dimenzije:

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje