Pokličite
01 5005 194

Posteljni pod Moba TW FIX 80x190- Razprodaja

Proizvajalec Moba
Posteljni pod Moba TW FIX z 28 gibljivo vpetimi vzmetnimi letvicam, ki so vpete v elastične kape. S tem je zagotovljena udobnost ter maksimalna podpora in prilagajanje anatomiji telesa. Posteljni vložek TW FIX odlikuje še sredninski trak, ki porazdeljuje težo na več letev ter drsniki na 5 letvicah v ledvenem predelu, ki omogočajo uravnavanje trdote. Posteljni pod Moba TW FIX je primeren za vse vrste vzmetnic.

Redna cena: 63,44 €

Spletna cena: 38,43 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek

Posteljni pod Moba TW FIX 80x190- Razprodaja

Za povečavo kliknite na sliko

-39%
Opis izdelka

Posteljni pod Moba TW FIX z 28 oz 26 gibljivo vpetimi vzmetnimi letvicam, ki zagotavljajo stabilno elastično podlago. Prožne prečne letvice so vpete v elastične kape in na ta način je zagotovljena udobnost ter maksimalna podpora in prilagajanje anatomiji telesa. Posteljni vložek TW FIX odlikuje še sredninski trak, ki porazdeljuje težo na več letev ter drsniki na 5 letvicah v ledvenem predelu, ki omogočajo uravnavanje trdote. Posteljni pod Moba TW FIX je primeren za vse vrste vzmetnic.

Posteljni pod Moba TW FIX izdeluje zanan slovenski proizvajalec kvalitetnih posteljnih vložkov oz. posteljnih podov Moba. Posteljni vložki oz. posteljni podi podjetja Moba so izdelani z negativno toleranco in sicer v širino –1 cm in v dolžino –4 cm, zaradi lažje in pravilne vstavitve v posteljo. Posteljni vložki so primerni le za uporabo v posteljnih okvirjih, ki imajo po celotni dolžini stranice letev šir.2-3 cm!

Dimenzije:

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij