Pokličite
01 5005 194
Izdelek

Posteljnina Midi&Maxi Siva enojna (dve dimenziji)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Posteljnina Midi&Maxi Siva enojna (dve dimenziji)

Enojna posteljnina Midi&Maxi Siva je bombažna posteljnina s skrito zadrgo. Komplet vsebuje eno prevleko za odejo ter eno prevleko za vzglavnik. Posteljnina Midi&Maxi Siva je del kolekcije Midi&Maxi.
Price From: 79,90 €
Izdelek ni več dobavljiv

Posteljnina Mini&Maxi Siva enojna

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Enojna posteljnina Midi&Maxi Siva je posteljnina s skrito zadrgo iz bombažnega satena. Kompletu posteljnina Midi&Maxi Siva vsebuje eno prevleko za odejo ter eno prevleko za vzglavnik. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Posteljnina Midi&Maxi Siva je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke in je del kolekcije Midi&Maxi.

Tkanina: 100% bombaž – saten »easy-care«

Dimenzije:

  • 140x200 cm + 60x60 cm
  • 140x220 cm + 80x60 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju izdelek dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini. Likajte na hrbtni strani.

Posteljnina Midi&Maxi Siva enojna - vzdrževanje

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij