Pokličite
01 5005 194

Računalniška miza TRIO

Proizvajalec
Jela
Računalniška miza TRIO vas bo prepričala s svojim toplim in preprostim videzom. Poskrbela bo za urejeno in organizirano delovno površino. Delo bo otroku minilo hitro in lažje.

Redna cena: 257,00 €

Spletna cena: 154,20 €

Dobava: 20-30 dni
Cena dostave: 5,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Računalniška miza TRIO

Za povečavo kliknite na sliko

-40%
Opis izdelka

Računalniška miza TRIO navdušuje s svojo delovno površino

Računalniška miza TRIO vas bo prepričala s svojim toplim in preprostim videzom. Poskrbela bo za urejeno in organizirano delovno površino. Delo bo otroku minilo hitro in lažje.

PREVERJENA KVALITETA 

Računalniška miza je narejena iz oplemenitene iverne plošče (18 mm). Ročaji so narejeni iz MDF materiala. Predali imajo mehko zapiranje. Robovi so ABS (mehki robovi). 

RAZIGRANE BARVE V VAŠEM DOMU

Kanadski javor in dve različni kombinaciji barv bosta otroško sobo zaokrožila v harmonično celoto in bo nepogrešljiv element vsakega doma. Računalniška miza je narejena v stilu razigrane barvne kombinacije. S čudovito in kakovostno računalniško mizo boste poskrbeli za čudovit videz sobe.

FUNKCIONALEN DIZAJN 

Računalniška miza vam bo nudila red in čistočo v sobici. Z računalniško mizo boste prihranili prostor. Pustite, da polepša vaš dom in otroško sobo. 

TEHNIČNI PODATKI 

Barva:

OKVIR:

  • kanadski javor 

FRONTE:

  • zelena kombinacija (rumena, zelena, kivi)
  • rjava kombinacija (krem, pesek, rjava)

Material:

  • Oplemenitena iverna plošča (18 mm)
  • ABS robovi 

Dimenzija:

  • 115 x 75 x 60 cm

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij