Pokličite
01 5005 194

Sedežna garnitura PRIME

Sedežna garnitura PRIME se lahko pohvali z unikatnostjo in funkcionalnostjo v najširšem pomenu. Oblikovana je tako, da se s svoji dizajnom prilagodi prav vsakemu bivanjskemu prostoru. Dvosed iz katerega boste skozi transformacijo pridobili dodatni sedišči in tabure. Na voljo je v modro-sivi barvni kombinaciji.
Brezplačna dostava
2.182,00 €
Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Sedežna garnitura PRIME

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Sedežna garnitura PRIME je primerna za vse, ki iščejo eleganco, unikatnost in funkcionalnost hkrati. Ta sedežna garnitura je naslednja generacija sedalne opreme in je oblikovana tako, da se prilagodi prav v vsako bivanjsko okolje. Dvosed iz katerega boste skozi transformacijo pridobili dodatni sedišči in tabure. Brez napora boste tako podvojili sedalno površino, saj boste sedalne module preprosto izvlekli iz strani in od spredaj.

Material: tkanina

Barve: sivo-modra kombinacija

Dimenzije:

  • Dolžina: 274cm
  • Širina: 85cm
  • Višina:850cm

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij