NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • STOL PULS STOL PULS
-54%

STOL PULS

Hiter pregled

STOL PULS je vsestransko uporaben majhen stol, ki se bo lepo podal v vaš dom. Narejen je iz masivnega lesa, zato vam bo nudil dolgoletno brezskrbno uporabo in kvaliteto. Sedišče je oblečeno v kakovostno tkanino v zeleni barvi, ki vam bo omogočila udobno in sproščeno sedenje. Stol lahko uporabite v otroški ali mladinski sobi, v spalnici pri kozmetični mizi, v jedilnici kot dodatno sedišče, ko pričakujete obiske, ali pa kot preprost dekorativni izdelek kjerkoli v vašem domu.

Spletna cena: 23,07 €

Redna cena: 50,00 €
Prihranite: 26,93 € (54%)
Rok dostave: Predvideno v sredo 04.08.2021
Cena dostave: 3,79 €

Podrobnosti

STOL PULS je vsestransko uporaben majhen stol, katerega lahko uporabite v različnih prostorih vašega doma. Narejen je iz masivnega lesa, zato vam bo nudil dolgoletno brezskrbno uporabo in kvaliteto. Sedišče je oblečeno v kakovostno tkanino v zeleni barvi, ki vam bo omogočila udobno in sproščeno sedenje saj je mehka in pusti telesu, da diha in se ne poti. Stol lahko uporabite v otroški ali mladinski sobi, v spalnici pri kozmetični mizici, v jedilnici kot dodatno sedišče, ko pričakujete obiske, ali pa kot preprost dekorativni izdelek kjerkoli v vašem domu.

UDOBNA TKANINA ZA LAŽJE SEDENJE

Stol Puls ima sedišče, ki je oblečeno v kakovostno tkanino v svetlo zeleni barvi. Tkanina vam bo nudila udobno sedenje na mehki podlagi, saj bo vaše telo lahko dihalo in se ne bo potilo.

Barva

  • Svetlo zelena

Material

  • Masivni les
  • Kakovostna tkanina

Dimenzije

  • Širina 35cm
  • Globina 35cm
  • Višina 40,5cm
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje