Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%
Izdelek

Svilen vzglavnik Silkfil Soft s polnilom iz poliestra

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate ostale izdelke istega proizvajalca na Odeja
  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Svilen vzglavnik Silkfil Soft s polnilom iz poliestra

Proizvajalec: Odeja
Zunanji ovoj vzglavnika Silkfil Soft je iz 100% svilene tkanine in svilenega polnila Mulberry. Notranje jedro je iz zelo prožnega in zračnega poliestrnega polnila (6D-Hollow). Polnilo v vzglavniku ni zatrjeno, zato izdelek ni pralen. Je pa zelo primeren za alergike in vse, ki se prekomerno znojijo.
90,09 €
Izdelek ni več dobavljiv

Svilen vzglavnik Silkfil Soft s polnilom iz poliestra

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Zunanji ovoj vzglavnika Silkfil Soft je iz 100% svilene tkanine in ročno izdelanih plasti svilenega polnila Mulberry. Notranje jedro je iz zelo prožnega in zračnega poliestrnega polnila (6D-Hollow), ki zagotavlja stabilnost oblike in ohranja voluminoznost zglavnika. Polnilo v vzglavniku ni zatrjeno, zato izdelek ni pralen. Je pa zelo primeren za alergike in vse, ki se prekomerno znojijo. Svila je namreč zelo učinkovit regulator telesne vlage in temperature in ni primerno okolje za razvoj pršic. Vglavnik je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Mehak vzglavnik

Tkanina: 100 % svila - LUXUS. Prestižna tkanina iz 100% svile z izrednim leskom je lahka in zračna. Je koži prijazna in zelo primerna za ljudi, ki se prekomerno znojijo.

Polnilo: Ročno izdelana Mulberry svila. Zunanja plast (30%) – 100% Mulberry svila. Jedro (70%) - 100% poliester 6D - hollow (votla vlakna). Ročno izdelano večplastno svileno polnilo tipa Mulberry iz prvovrstnih kokonov je izredno lahko in zračno. Svila ni primerno okolje za razvoj pršic in deluje kot naravni entialergen. Plast Mulberry svile je ovita okrog jedra iz zelo prožnega in zračnega poliesternega polnila.

Prerez:

Vzglavnik Silkfil Soft - prerez

Dimenzije: 80x60 cm

Vzdrževanje: Vzglavnik ni pralen. Priporočamo redno zračenje (ne na soncu) in stresanje ter rahljanje Vzglavnika. Dovoljeno je previdno kemično čiščenje.

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Stock status N/A
New stock date N/A
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij