NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
-37%

TV omarica BINE črna visoki sijaj + črna mat

Hiter pregled

TV omarica BINE v črni barvi v visokem sijaju v vaši dnevni sobi ne bo porabila veliko prostora, vam pa vseeno nudi dragoceni dodatni prostor za shranjevanje. Je nemške kakovosti, kar zagotavlja, da vam bo dobro služila dolgo časa.

Spletna cena: 131,90 €

12 x 11,42 €
Redna cena: 210,00 €
Prihranite: 78,10 € (37%)
Ni na zalogi

Podrobnosti

Osvežite svojo dnevno sobo s priročno TV omarico

Planirate prenovo doma? TV omarica BINE črna visoki sijaj + črna mat v vaš dom prinese izjemen stil in ga z lahkoto naredi bolj modernega. Ste siti navlake in želite imeti več prostora? Ta TV regal vam omogoči, da vaša dnevna soba izgleda večja in bolj prostorna. Da zagotovite, da vaš dom ne postane prenatrpan in poln navlake ste verjetno še posebej pozorni pri izbiri nobega pohištva. Za majhne prostore je primerna postavitev izrednega pomena. Premišljena postavitev naredi vaš dom bolj prostoren in posledično tudi bolj udoben za bivanje.

Sproščajte in družite se v modeni dnevni sobi!

Najpogosteje uporabljen prostor vašega doma je najverjetneje dnevna soba. V njej se družinski člani lahko družijo in sproščajo. To je tudi prostor v katerem se lahko podružite z gosti, zato je pomembno, da je dnevna soba prostorna in udobna. Vaša dnevna soba bo s TV omarica BINE črna visoki sijaj + črna mat postala moderen in privlačen prostor za sproščanje v katerem boste z veseljem preživljali prosti čas.

Zagotovite si čisto in pospravljeno dnevno sobo!

Ste pripravljeni za osvežitev vaše dnevne sobe ali imate popolnoma novo dnevno sobo ki nestrpno čaka na novo pohištvo?Ker je dnevna soba tudi prostor v katerega sprejmemo goste je izbira pohištva izjemnega pomena, saj moramo imeti prostoren in privlačen prostor. TV omarica BINE črna visoki sijaj + črna mat ne zavzame veliko prostora, zato bo vaša dnevna soba še vedno prostorna in udobna za vas in za vaše goste, hkrati pa tudi privlačna in prijazna do oči. Dodajte še slike in razne dekorativne predmete in dobili boste dnevno sobo na katero ste lahko ponosni in katera bo izražala vas osebni stil.

Podrobnosti

Barva: mat črna & visoki sijaj črna
Dimenzije (širina x višina x globina): 140x48x40 cm
Vsebuje: 2 omarici z vrati
Vsebuje: 1 odprta polica za shranjevanje
Vsebuje: 1 predal
Material: Oplemenitena iverna plošča

Garancija: 1 leto

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje