AKCIJA: Dodatnih -10% popusta tudi na že znižano pohištvo za spalnice.
Vpiši kodo SANJE10. Samo do ponedeljka 14.6.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-35%
Proizvajalec Jela

VISEČA OMARICA RADDA ONYX S STEKLOM IN OSVETLITVIJO

Hiter pregled

Dodajte vaši dnevni sobi elegantno omarico z osvetlitvijo, ki vam nudi dragoceni dodatni prostor za shranjevanje raznih papirjev, knjig in dekorativnih predmetov, katere želite imeti na vidnem mestu. Omarica ima vključeno LED osvetlitev in napajanje, ki pripomore k boljšemu izgledu omarice!

Spletna cena: 120,90 €

12 x 10,47 €
Redna cena: 186,00 €
Prihranite: 65,10 € (35%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 5,79 €
Ogled pohištva JELA
  • Salon Novo Mesto
  • Showroom Ljubljana

Podrobnosti

Dodajte vaši dnevni sobi elegantno omarico z osvetlitvijo, ki vam nudi dragoceni dodatni prostor za shranjevanje raznih papirjev, knjig in dekorativnih predmetov, katere želite imeti na vidnem mestu. Omarica ima vključeno LED osvetlitev in napajanje, ki pripomore k boljšemu izgledu omarice! Ima funkcijo tihega zapiranja, ki pripomore k lažji vsakodnevni uporabi, zunanji deli pa so premazani z UV lakom, ki je bolj odporen na vlago ter nastajanju prask in poškodb, zato bo vaše pohištvo dlje časa lepo ohranjeno! Oglejte si še ostale artikle iz kolekcije RADDA ONYX za elegantno in stilsko dovršeno dnevno sobo!

VISOKI SIJAJ ZA ELEGANTNO POHIŠTVO

Omarica RADDA ONYX je na vseh zunanjih delih premazan z UV lakom, ki ustvari visoki sijaj. Visoki sijaj nudi pohištvu bolj eleganten in prefinjen videz, zato bo vaša dnevna soba vedno izgledala odlično in bo v središču pozornosti.

ZAGOTOVLJENA KAKOVOST ZA DOLGO OBSTOJNOST POHIŠTVA

Stenska omarica ima funkcijo mehkega zapiranja, ki preprečuje trenje in nastajanje poškodb. Vsi zunanji deli so premazani z UV lakom, ki je veliko bolj odporen na nastajanje prask, poškodb in na vlago kot klasični laki, kateri se uporabljajo za pohištvo. Vaša omarica bo torej dlje časa izgledala kot nova in ostala dobro ohranjena!

DNEVNA SOBA, KI SE PRILAGAJA VAŠIM ŽELJAM IN POTREBAM!

Omarica RADDA ONYX je del kolekcije dnevne sobe RADDA ONYX, ki ima na voljo številne različne elemente, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje vaših knjig, družabnih iger, pomembnih papirjev in ostalih poljubnih predmetov, zato bo vaša dnevna soba vedno videti odlično! Dnevno sobo lahko naročite po posameznih elementih in si jo tako maksimalno prilagodite svojemu domu.

Barva:

  • Antracit v visokem sijaju
  • Pacifični oreh v visokem sijaju

Material:

  • Oplemenitena iverna plošča

Dimenzije:

  • Širina: 55 cm
  • Višina: 56 cm
  • Globina: 29 cm

Oglejte si še ostale artikle iz kolekcije dnevnih sob RADDA ONYX!

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje