NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY
  • GALLERY GALLERY

Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 140 cm

Hiter pregled

Viseča TV omarica DORI je na voljo v treh modernih barvah, ki naredijo vašo dnevno sobo bolj elegantno! Nemška kakovost poskrbi za dolgoletno nemoteno uporabo. Omarica je razteljena na odprti polici in vratca, za katerimi imate obilo prostora za shranjevanje!

Spletna cena: 107,90 €

6 x 18,37 €
Redna cena: 134,00 €
Prihranite: 26,10 € (19%)
Ni na zalogi

Podrobnosti

Opremite dnevno sobo z moderno TV omarico DORI!

Je vaš dom pripravljen za novo pohištvo vendar vam primanjkuje prostora? Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 140 cm je izdelan z namenom, da bo vaš dom na preprost način videti bolj eleganten. Dekorirajte svojo dnevno sobo s TV regalom, s katerim bo vaš dom izgledal večji in lepo pospravljen. Da zagotovite, da vaš dom ne postane prenatrpan in poln navlake ste verjetno še posebej pozorni pri izbiri nobega pohištva. Če v vašem domu ni veliko prostora je določitev postavitve precej težavna. Zato je ta TV regal zasovan z namenom, da naredi vaš dom bolj prostoren in posledično tudi bolj udoben.

Ustvarite privlačno dnevno sobo, ki bo v veselje vsem gostom!

Dnevna soba v vašem domu predstavlja najpogosteje uporabljen prostor v katerem se družinski člani lahko sproščajo in družijo. Ker v dnevno sobo tudi povabimo goste je seveda zelo pomembno, da je prostor videti udobno in privlačno.Vaša dnevna soba bo s Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 140 cm postala moderen in privlačen prostor za sproščanje v katerem boste z veseljem preživljali prosti čas. S Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 140 cm lahko personalizirate svojo dnevno sobo in ji dodate pridih modernega dizajna, hkrati pa bo dnevna soba videti bolj urejena in prostorna.

Je vaša dnevna soba potrebna prenove?

Se selite in potrebujete novo dnevno pohištvo ali pa preprosto želite osvežiti obstoječo dnevno sobo? Opremljanje dnevne sobe je lahko kar velik zalogaj, saj je to prostor v katerega povabimo naše goste, ki se morajo počutiti udobno in sproščeno. Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 140 cm ne zavzame veliko prostora, zato bo vaša dnevna soba še vedno prostorna in udobna za vas in za vaše goste, hkrati pa tudi privlačna in prijazna do oči.Viseča TV omarica DORI Bela visoki sijaj 140 cmu dodajte še osebni pridih z dodatnimi dekorativnimi predmeti in slikami, da boste res ponosni na izgled svoje dnevne sobe.

Podrobnosti

Barva: Bela visoki sijaj
Dimenzije (širina x višina x globina): 140x30x31 cm
Vsebuje: Dve odprti in dve zaprti polici za dvižnimi vratci
Led luči: Ne
Material: Oplemenitena iverna plošča

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje