Pokličite
01 5005 194
Izdelek

Vrtna garnitura Altro

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Vrtna garnitura Altro

Klasična eleganca in luskuzni slog sta značilnosti vrtne garniture Altro. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
1.999,00 €
Izdelek ni več dobavljiv

Vrtna garnitura Altro

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

KLASIČNA ELEGANCA V LUKSUZNEM SLOGU

EDINSTVEN STIL

Vrtna garnitura Altro je oblikovana v izvirnem dizajnu, ki izžareva luksuzen slog in eleganco. Ekskluzivna garnitura vas bo navdušila s svojo udobnostjo in prilagodljivostjo, saj vam modularna zgradba omogoča sestavo po vaših željah. Vrtna garnitura Metropoli izraža bistvo vrhunskega dizajna in udobja v enem.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Altro je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti in enostavno premikanje.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Elegantno vrtno garnituro Altro sestavljajo fotelj, dva modula brez rokonaslonov, trije kotni moduli in modul brez naslonov.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije:

  • 2 x modul brez rokonaslonov: 70 x 82 x 67 (h) cm
  • 3 x kotni modul: 82 x 82 x 67 (h) cm
  • 1 x modul brez naslonov: 70 x 70 x 30 (h) cm
  • 1 x fotelj: 94 x 82 x 67 (h) cm

Barva: 

  • siva
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij