Pokličite
01 5005 194

Vrtna garnitura Buono

Proizvajalec Bello Giardino
Preprost in edinstven dizajn sta značilnosti vrtne garniture Buono. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
325,00 €
Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 9,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Buono

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

PREPROST DIZAJN ZA POPOLNO UDOBJE

EDINSTVEN STIL LUKSUZA

Vrtna garnitura Buono je primerna za manjše balkone in terase, saj ne zavzame veliko prostora. Poleg preprostega dizajna se lahko pohvali z elegantnim videzom, ki bo popestril vaš zunanji prostor. Prepustite se popolnemu udobju in uživajte v trenutkih luksuza.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Buono je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijaste in jeklena konstrukcije pa vam bosta zagotovili visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Preprosto vrtno garnituro Buono sestavljata dva stola in miza.

Tehnični podatki

Material: 

  • 2x stol: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm
  • miza: kombinacija lesa in plastike

Konstrukcija: 

  • 2x stol: jeklen okvir
  • miza: aluminijast okvir

Dimenzije:

  • 2 x stol:55 cm x 55 cm x 95 (h) cm
  • 1 x miza: premer 60 cm, višina 70cm

Barva: črna

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij