Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Vrtna garnitura Capitale

Proizvajalec Bello Giardino
Očarljivost in eleganca sta značilnosti vrtne garniture Capitale. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
1.110,00 €

* Obvezna polja

Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Capitale

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

OČARLJIVOST EDINSTVENEGA STILA IN NEDVOMNE ELEGANCE

SODOBEN STIL 

Vrtna garnitura Capitale vas bo očarala s svojim elegantnim in edinstvenim dizajnom. Postala bo središče dogajanja in vam omogočila popolno mesto za prijetna druženja z družino in prijatelji. Nedvomno vam bo v ponos s svojim sodobnim stilom visoke kakovosti.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Capitale  je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Očarljivo vrtno garnituro Capitale sestavlja šest stolov in miza s stekleno površino v mlečno beli barvi.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminijast okvir

Dimenzije:

  • 6 x stol: 60x60x88 (h) cm
  • 1 x miza: 90x150x74 (h) cm, s stekleno površino v mlečno beli barvi (debelina stekla: 5 mm)

Barve: 

  • črna
  • siva
  • zelena
  • bela
  • bež

Blazine: V setu prejmete tudi udobne blazine v barvi ecru, in sicer 6 za sedeže. Blazine so narejene so iz 100% vodoodpornega materiala (poliester) in imajo snemljive prevleke, ki so pralne na nizkih temperaturah.. Debelina blazin je 7 cm.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij