Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Vrtna garnitura Comodo (Temno rjava) - RAZPRODAJA

Prestižen in preprost dizajn sta značilnosti vrtne garniture Comodo. Izdelana je iz sintetičnega ratana v rjavi barvi, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Jeklena konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.

Redna cena: 499,00 €

Spletna cena: 149,99 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek

Vrtna garnitura Comodo (Temno rjava) - RAZPRODAJA

Za povečavo kliknite na sliko

-70%
Opis izdelka

PRESTIŽ IN PREPROST DIZAJN V ENEM

UDOBJE LUKSUZA 

Vrtna garnitura Comodo vas bo prevzela s svojim preprostim dizajnom in prestižnim videzom. Poskrbela bo za luksuzno udobje, ki bo obogatilo vsak trenutek preživet na prostem ter vam pričarala edinstveno vzdušje. Prepustite se nepozabnim trenutkom udobja in uživajte v luksuzu.

VRHUNSKA KVALITETA 

Vrtna garnitura Comodo  je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Jeklena konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Prestižno vrtno garnituro Comodo sestavljajo dva fotelja, modul z rokonasloni in mizica s stekleno površino. Dostopna je v črni ali temno rjavi barvi.

NA ZALOGI: 3 KOM

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: jeklen okvir

Dimenzije:

  • 2 x fotelja: 60x61x85 (h) cm
  • 1 x modul z rokonasloni: 108x64x85 (h) cm
  • 1 x miza: 80x48x39 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm)

Barva:

  • temno rjava

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij