Pokličite
01 5005 194

Vrtna garnitura Dritto

Proizvajalec Bello Giardino
Sodoben dizajn in luskuzni slog sta značilnosti vrtne garniture Dritto. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
449,00 €

Vrtna garnitura Dritto

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

SODOBEN DIZAJN IN KAKOVOST V LUKSUZNEM SLOGU

EDINSTVEN STIL

Vrtna garnitura Dritto je oblikovana v modernem dizajnu, ki izžareva luksuzen slog in eleganco. Ekskluzivna garnitura vas bo navdušila s svojo udobnostjo in prilagodljivostjo, saj vam modularna zgradba omogoča sestavo po vaših željah. Vrtna garnitura Metropoli izraža bistvo vrhunskega dizajna in udobja v enem.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Dritto je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti in enostavno premikanje.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Elegantno vrtno garnituro Dritto sestavljajo dva fotelja, modul z rokonasloni in miza.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije:

  • 2 x fotelj: 59 x 60 x 84 (h) cm
  • 1 x modul z rokonasloni: 106 x 60 x 84 (h) cm
  • 1 x miza: 71 x 41 x 39 (h) cm

Barve: 

  • siva melirana

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij