Pokličite
01 5005 194

Vrtna garnitura Elegante

Eleganten slog in praktičnost sta značilnosti vrtne garniture Elegante. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
1.758,00 €

* Obvezna polja

Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Elegante

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

RAZKOŠNA ELEGANTNOST IN PRAKTIČNOST

ELEGANTEN SLOG

Vrtna garnitura Elegante vas bo navdušila s svojo praktičnostjo, saj vam modularna zgradba omogoča sestavo po vaših željah. S svojim elegantnim slogom bo ustvarila popolno mesto za sprostitev in nepozabne trenutke na vašem vrtu.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Elegante je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen eko ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti in enostavno premikanje.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Razkošno vrtno garnituro Elegante sestavljajo dve fotelji, modul brez rokonaslonov, dva kotna modula, tabure in miza s stekleno površino.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije:

  • 2 x fotelja: 94x82x67 (h) cm
  • 1 x modul brez rokonaslonov: 70x82x67 (h) cm
  • 2 x kotni modul: 82x82x67 (h) cm
  • 1 x tabure:  70x70x30 (h) cm
  • 1 x miza: 70x70x30 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5mm)

Barve: 

  • črna
  • temno rjava

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij