Pokličite
01 5005 194
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Izdelek

Vrtna garnitura Felicite

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Vrtna garnitura Felicite

Izvirnost in luskuzni slog sta značilnosti vrtne garniture Felicite. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava

Redna cena: 1.499,00 €

Spletna cena: 1.200,00 €

Izdelek ni več dobavljiv

Vrtna garnitura Felicite

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

IZVIRNOST IN KAKOVOST V LUKSUZNEM SLOGU

EDINSTVEN STIL

Vrtna garnitura Felicite je oblikovana v izvirnem dizajnu, ki izžareva luksuzen slog in eleganco. Ekskluzivna garnitura vas bo navdušila s svojo udobnostjo in prilagodljivostjo, saj vam modularna zgradba omogoča sestavo po vaših željah. Vrtna garnitura Metropoli izraža bistvo vrhunskega dizajna in udobja v enem.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Felicite je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti in enostavno premikanje.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Elegantno vrtno garnituro Felicite sestavljajo kotni modul, stranski modul, dva modula brez rokonaslonov in  mizica s stekleno površino.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije:

  • 2 x modul brez rokonaslonov: 70 x 82 x 67 (h) cm
  • 1 x kotni modul: module 82 x 82 x 67 (h) cm
  • 1x model brez naslonov: 82 x 82 x 30 (h) cm
  • 1 x miza: 82 x 82 x 30 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5mm)

Barve: 

  • temno rjava
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij