Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018
Izdelek

Vrtna garnitura Lusso

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Vrtna garnitura Lusso

Funkcionalnost in edinstven slog sta značilnosti vrtne garniture Lusso. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
1.900,00 €
Izdelek ni več dobavljiv

Vrtna garnitura Lusso - bež

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

FUNKCIONALNOST IN VISOKA KAKOVOST ZA BRESKRBNO SPROSTITEV

PRILAGODLJIV IN EDINSTVEN DIZAJN

Vrtna garnitura Lusso bo razveselila vsakogar, ki ceni kombinacijo funkcionalnega in edinstvenega dizajna ter vrhunske kakovosti. Modularna zgradba vrtne garniture vam bo namreč omogočila sestavo po vaših željah. S svojim luksuznim videzom je primerna tudi za hotele.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Lusso je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen eko ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti in enostavno premikanje.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Funkcionalno vrtno garnituro Lusso sestavljajo trije moduli brez rokonaslonov, dva kotna modula, en tabure in dve mizi s stekleno površino. Izbirate lahko med temno rjavo in bež barvo.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije:

  • 3 x modul brez rokonaslonov: 70x82x67 (h) cm
  • 2 x kotni modul: 82x82x67 (h) cm
  • 1 x tabure: 82x82x30 (h) cm
  • 1 x miza: 82x82x30 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5mm)
  • 1 x miza: 40x40x60 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5mm)

Barva: 

  • temno rjava
  • bež

 

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij