Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Vrtna garnitura Magnifico

Proizvajalec Bello Giardino
Presenteljiva popolnost in prilagodljivost sta značilnosti vrtne garniture Magnifico. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
2.500,00 €
Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Magnifico

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

PRESENETLJIVA POPOLNOST IN PRILAGODLJIVOST VRHUNSKE KAKOVOSTI

ELEGANTNI STIL IN UDOBJE

Vrtna garnitura Magnifico je dizajnirana v elegantnem slogu, ki bo na vas zagotovo pustil močan vtis. Presenetila vas bo s svojo popolnostjo in vam zagotovila udobje na ravni višjega razreda. Izjemna prednost vrtne garniture Magnifico se kaže tudi v modularni zgradbi, ki vam bo omogočila sestavo po vaših željah.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Magnifico je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti in enostavno premikanje.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Elegantno vrtno garnituro Magnifico sestavljajo fotelj, dva stranska modula, en kotni modul, dva modula brez rokonaslonov in dve mizici s stekleno površino.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije:

  • 1 x fotelj: 94x82x67 (h) cm
  • 2 x modul brez rokonaslonov: 70x82x67 (h) cm
  • 1 x kotni modul: 82x82x67 (h) cm
  • 2 x stranski modul (levi in desni): 152x82x67 (h) cm
  • 1 x miza: 94x64x35 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5mm)
  • 1 x miza: 40x40x60 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5mm)

Barva: temno rjava

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij