Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Vrtna garnitura Ventura - RAZPRODAJA

Proizvajalec Bello Giardino
Odlična zasnova in natančna izdelava sta značilnosti vrtne garniture Ventura. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.

Redna cena: 799,00 €

Spletna cena: 398,00 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek
Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 7,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Ventura

Za povečavo kliknite na sliko

-50%
Opis izdelka

ODLIČNA ZASNOVA, KI ZAVZAME MALO PROSTORA

EDINSTVEN VIDEZ IN UDOBJE 

Vrtna garnitura Ventura se ponaša z edinstvenim klasičnim  videzom. Natančna izdelava in odlična zasnova vam bosta zagotovili udoben in luksuzen počitek. Najbolj pa vas bo navdušila s tem, da ne zavzame veliko prostora.

VRHUNSKA KVALITETA 

Vrtna garnitura Ventura je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Edinstveno vrtno garnituro Ventura sestavljajo dve fotelji, modul z rokonasloni in mizica s stekleno površino.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije:

  • 2 x fotelj: 73x65x73(h) cm
  • 1 x modul z rokonasloni: 129x65x73(h) cm
  • 1 x mizica: 91x59x39(h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm)

Barva: črna

Blazine: udobne blazine za sedeže v barvi ecru. Blazine imajo snemljive prevleke, narejene so iz 100% vodoodpornega materiala (poliester), ki so pralne na nizkih temperaturah. Debelina blazin je 4 cm.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij