Pokličite
01 5005 194

Vrtna postelja Ricco

Proizvajalec
Bello Giardino
Precizna dodelava in edinstvena oblika sta značilnosti vrtne postelje Ricco. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava

Redna cena: 1.420,00 €

Spletna cena: 1.097,00 €

Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna postelja Ricco

Za povečavo kliknite na sliko

-23%
Opis izdelka

PRECIZNA DODELAVA EDINSTVENE OBLIKE

RAZKOŠNO UDOBJE

Vrtna postelja Ricco vas bo zagotovo očarala s svojo zanimivo in edinstveno obliko, ki vam omogoča razporeditev po vaših željah. Navdušila vas bo z natančno dodelavo in udobjem ter vam nudila popolno udobje. Prepustite se razkošju in uživajte v nepozabnih trenutkih luksuza.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna postelja Ricco je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijaste konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti in enostavno premikanje.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Edinstvena vrtna postelja Ricco sestavljajo dva večja modula, dva manjša modula in tabure.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije:

  • 2 x veliki modul: 149x75x67 (h) cm
  • 2 x manjši modul: 135x75x33 (cm)
  • 1 x tabure: 66x66x33 (h) cm

Barva: črna

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij