Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvajalec Bello Giardino
Previous

Vrtna garnitura Capitale

Previous

Vrtna garnitura Unico

Vrtna garnitura Comodo

Hiter pregled

Prestižen in preprost dizajn sta značilnosti vrtne garniture Comodo. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Jeklena konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Cena: 429,00 € 12 x 37,11 €
Ni na zalogi

Podrobnosti

PRESTIŽ IN PREPROST DIZAJN V ENEM

UDOBJE LUKSUZA 

Vrtna garnitura Comodo vas bo prevzela s svojim preprostim dizajnom in prestižnim videzom. Poskrbela bo za luksuzno udobje, ki bo obogatilo vsak trenutek preživet na prostem ter vam pričarala edinstveno vzdušje. Prepustite se nepozabnim trenutkom udobja in uživajte v luksuzu.

VRHUNSKA KVALITETA 

Vrtna garnitura Comodo  je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Jeklena konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Prestižno vrtno garnituro Comodo sestavljajo dva fotelja, modul z rokonasloni in mizica s stekleno površino. Dostopna je v črni ali temno rjavi barvi.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: jeklen okvir

Dimenzije:

  • 2 x fotelja: 56x50x81 (h) cm
  • 1 x modul z rokonasloni: 50x103x81 (h) cm
  • 1 x miza: 72x42x38 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm)

  Barva:

  • črna - trenutno ni na zalogi
  • temno rjava
  • Blazine: bež

   

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

  Napišete svoje mnenje