Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Vzglavnik Antidustfil Soft (dve dimenziji: 50x70 in 60x80)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

Vzglavnik Antidustfil Soft
Proizvajalec Odeja

Vzglavnik Antidustfil Soft (dve dimenziji: 50x70 in 60x80)

Hiter pregled

Vzglavnik Antidust Soft je mehak prešit vzglavnik. ANTISTRESS tkanina zmanjšuje statično elektriko telesa klinično preizkušeno polnilo ANTIDUST v prevleki in notranjem jedru pa preprečuje razvoj alergenov, pršic in bakterij v izdelku.

Podrobnosti

Mehak prešit vzglavnik Antidustfil Soft ima ob strani všito zadrgo, kar uporabniku omogoča reguliranje količine polnila v njem v smislu individualnih potreb (višanje ali nižanje vzglavnika). ANTISTRESS tkanina zmanjšuje statično elektriko telesa in s tem omogoča mirnejši spanec, klinično preizkušeno polnilo ANTIDUST v prevleki in notranjem jedru pa preprečuje razvoj alergenov, pršic in bakterij v izdelku. Vglavnik Antidustfil Soft je izdelek slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Mehak vzglavnik

Tkanina: ANTI-STRESS / 59,6% bombaž, 40% poliester, 0,4% vgrajena karbonska vlakna. Karbonska vlakna, vgrajena v tkanino, zmanjšujejo statično elektriko telesa in s tem omogočajo boljši spanec. Telo se sprosti, spanje je umirjeno in bolj globoko.

Polnilo: Prešitje – ANTI-DUST, 100 % silikonizirani poliester, 300 g/m2. Jedro - ANTI-DUST, 100% silikonizirane poliestrne kroglice. Klinično preizkušeno polnilo, ki preprečuje razvoj alergenov, pršic in bakterij v izdelku. Omogoča zdravo in udobno spanje. Zelo priporočamo vsem alergikom in astmatikom.

Prerez:

Vzglavnik Antidustfil Soft - prerez

Dimenzije:

  • 70x50 cm
  • 60x80 cm

Vzdrževanje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini.

Vzglavnik Antidustfil Soft - vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Ocenite zadovoljstvo z izdelkom

Zadovoljstvo s ceno izdelka:

Zadovoljstvo z izbiro izdelka:

250 preostalih znakov
Pri ocenjevanju (ne) zadovoljstva ni dovoljeno uporabljati neprimernega jezika ter komentirati in primerjati izdelkov drugih trgovcev. Pridržujemo si pravico, da neprimerne ocene izdelka ne objavimo. Z oddajo ocene zadovoljstva z izdelkom se strinjate, da lahko vašo oceno uporabimo tudi v promocijske namene. Splošni pogoji >>