Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Zložljiv vrtni stol Harmony

Proizvajalec
Medeot Garden Line
Zložljiv vrtni stol Harmony iz lesa robinje je stol elegantnih klasičnih linij, ki zagotavlja ergonomsko in udobno sedenje ter funkcionalnost. Stol se zelo enostavno in zlaga in sestavlja. Izdeluje ga priznani italijanski proizvajalec vrtnega pohištva iz robinje Medeot Garden Line. Dostava zložljivega vrtnega stola Harmony je brezplačna.
218,30 €
Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Zložljivi vrtni stol Harmony

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Zložljiv vrtni stol Harmony iz lesa robinje je stol elegantnih klasičnih linij, ki zagotavlja ergonomsko in udobno sedenje ter funkcionalnost. Stol izdeluje priznani italijanski proizvajalec vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Stol se zelo enostavno in zlaga in sestavlja. 

Zložljiv vrtni stol Harmony je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejen iz robinje(robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava zložljivega vrtnega stola Harmony je brezplačna.

Material: masivni les(robinja)

Dimenzije:

  • Višina : 92 cm
  • Dolžina : 44 cm
  • Širina : 55 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij