JESENSKA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -80% Več>>>
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Zložljiv vrtni stol Harmony
Proizvajalec Medeot Garden Line

Zložljiv vrtni stol Harmony

Hiter pregled

Zložljiv vrtni stol Harmony iz lesa robinje je stol elegantnih klasičnih linij, ki zagotavlja ergonomsko in udobno sedenje ter funkcionalnost. Stol se zelo enostavno in zlaga in sestavlja. Izdeluje ga priznani italijanski proizvajalec vrtnega pohištva iz robinje Medeot Garden Line. Dostava zložljivega vrtnega stola Harmony je brezplačna.
Cena: 221,90 € 12 x 18,49 €
Rok dostave: 17-21 dni
Cena dostave: 3,79 €
Nakupuj na obroke z EOM 0% samo do 31.10.! 12 obrokov z 0 % obresti in brez stroškov.
V akcijskem obdobju za nakupe s hitrim kreditom LEANPAY na 3, 6, 10 ali 12 obrokov nudimo obročno plačilo brez stroškov in obresti. Akcija traja do 31.10.2021.
Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Zložljiv vrtni stol Harmony iz lesa robinje je stol elegantnih klasičnih linij, ki zagotavlja ergonomsko in udobno sedenje ter funkcionalnost. Stol izdeluje priznani italijanski proizvajalec vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Stol se zelo enostavno in zlaga in sestavlja. 

Zložljiv vrtni stol Harmony je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejen iz robinje(robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava zložljivega vrtnega stola Harmony je brezplačna.

Material: masivni les(robinja)

Dimenzije:

  • Višina : 92 cm
  • Dolžina : 44 cm
  • Širina : 55 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje