Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvajalec ToddlerInFamily

2v1 MONTESSORI STOLČEK POMAGALČEK-MOTIV VOZIČEK (VEČ BARV)

Hiter pregled

Montessori stolček pomagalček lahko otrok uporablja kot set mizice in stolčka, ali pa kot priročno pručko z varovali, da bo lažje dosegel višje površine, ki mu še niso dostopne. Stolček je izdelan z namenom, da ga otrok lahko sam uporablja in pri tem ne potrebuje pomoči odraslih, zato lahko otrok sam raziskuje in ustvarja, ter hitreje odkrije svoje sposobnosti. Stolček je na voljo tudi v drugih barvah.

Spletna cena: 215,80 €

12 x 18,77 €
Redna cena: 239,50 €
Prihranite: 23,70 € (10%)
Rok dostave: 1-3 dni
Cena dostave: 5,79 €
Šifra izdelka: 20770

Podrobnosti

Montessori stolček pomagalček lahko otrok uporablja kot set mizice in stolčka, ali pa kot priročno pručko z varovali, da bo lažje dosegel višje površine, ki mu še niso dostopne. Stolček je izdelan z namenom, da ga otrok lahko sam uporablja in pri tem ne potrebuje pomoči odraslih, zato lahko otrok sam raziskuje in ustvarja, ter hitreje odkrije svoje sposobnosti.

Stolček je na voljo v kar 13ih različnih modernih barvah, izbirate lahko med enobarvnimi in dvobarvnimi stolčki. Ima kar 100kg nosilnost zato vas ni potrebno skrbeti, če je stolček dovolj varen in kvaliteten.

2v1 MONTESSORI STOLČEK ZA HRANJENJE, IGRO IN UČENJE

Stolček pomagalček lahko otrok uporabi kot pručko, da bo lažje dosegel višje površine, kot so umivalnik, jedilna miza ali kuhinjski pult, zato se lahko sam umije, ustvarja in aktivno sodeluje pri pripravi hrane. Pručko lahko enostavno spremenite v set mizice in stola, katerega lahko otrok uporabi za hranjenje ali ustvarjanje.

KAJ JE MONTESSORI

Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja. Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.

MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN

Montessori pohištvo otroku omogoči, da bolje zaznava svoje okolje ter tako hitreje odkrije svoje sposobnosti. Vaš otrok lahko uporablja svoje Montessori pohištvo v različnih prostorih svojega doma, ter za namene igre, učenja ali hranjenja.

Barve:

  • Enobarven: črna, siva, modra, zelena, roza, bela, naravna
  • Večbarven: črna + bela, siva + modra, siva + zelena, siva + roza, bela + roza, bela + siva

Material:

  • 100% brezova vezana plošča

Dimenzije:

  • Širina: 38 cm
  • Višina: 90 cm
  • Globina: 40 cm
  • Višina prve stopnice: 24 cm od tal
  • Višina druge stopnice: 45 cm od tal

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje