JESENSKA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -80% Več>>>
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

MONTESSORI


KAJ JE MONTESSORI? - Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja. Otroci postanejo bolj neodvisni in samostojni, saj ravnajo glede na svoje interese in sposobnosti. Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.
MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN - Montessori pohištvo omogoči vašemu otroku, da ravna samostojno glede na svoje želje in potrebe, ter da pri tem prejme čim manj pomoči s strani odraslih. Otroku omogoči, da bolje zaznava svoje okolje ter tako hitreje odkrije svoje sposobnosti. Vaš otrok lahko uporablja svoje Montessori pohištvo v različnih prostorih svojega doma, ter za namene igre, učenja ali hranjenja.
KVALITETNO LESENO MONTESSORI POHIŠTVO, IZDELANO V EVROPI  - Montessori pohištvo izdeluje majhno družinsko podjetje v Latviji, ki se že dve generaciji ukvarja z izdelavo kvalitetnega pohištva. Vso Montessori pohištvo je izdelano v skladu z Evropskimi standardi iz 100% brezove vezane plošče, ki je izjemno trpežna in lahka, zato lahko izdelke otroci brez težav uporabljajo sami ter si jih prilagodijo svojim željam in potrebam.

Product was successfully added to your shopping cart.

Montessori

11 izdeklov

11 izdeklov

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Privarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Največja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Nakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Nudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev