Pripravili smo VIKEND AKCIJO!
Izkoristite GRATIS dostavo za vsa naročila!
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

O Salon Pohištva.si

SalonPohistva.si je vodilna slovenska spletna trgovina s pohištvom in izdelki za dom. Spletni salon pohištva SalonPohistva.si je začel z obratovanjem junija leta 2010 s ciljem slovenskim kupcem zagotoviti sodoben način nakupovanja pohištva in možnost celovitega opremljanja doma. SalonPohistva.si ponuja široko paleto kvalitetnih izdelkov uglednih domačih in tujih blagovnih znamk po ugodnih cenah. Stalno si prizadevamo, da bi strankam, tako fizičnim kot pravnim osebam, omogočili najboljšo možno nakupovalno izkušnjo in celovito ponudbo. Zato ponudbo stalno dopolnjujemo in širimo z mislijo na ideal spletnega mesta, ki bi omogočilo celovito opremo vsakega doma.

V SalonPohistva.si lahko kupite izdelke priznanih blagovnih znamk kot so Colombini, IMAB, Sintesi, Lineaflex, SITAP, Eglo, Hitex, Odeja in Klun Ambienti. Seznam vseh proizvajalcev  in blagovnih znamk, ki jih je mogoče kupiti v SalonPohistva.si si lahko ogledate na strani Vsi proizvajalci.

Ekipa spletnega salona pohištva SalonPohistva.si si stalno prizadeva izboljšati nakupovalno izkušnjo zato smo vam za morebitna vprašanja, pripombe in predloge stalno na voljo. Lahko nas pokličete na 070 458 517 izpolnete kontaktni obrazec ali nam pišete na info@SalonPohistva.si, z veseljem vam bomo pomagali.