Mesec BREZPLAČNE dostave!
Velja za vsa naročila pohištva.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Pisarniške in pisalne mize

Pisarniške in pisalne mize

Product was successfully added to your shopping cart.

Pisalne mize

Za kvalitetno delo je potrebna udobno urejena pisarna, pri kateri je kvalitetna in prostorna pisalna miza ključnega pomena.

Imamo pisalne mize za odrasle, otroške pisalne mize, kotne pisalne mize in v zadnjem času bolj popularne dvižne mize, ki bistveno izboljšajo kakovost dela ter pripomorejo k boljši drži ter splošnemu počutju.

Ob nakupu pisalne mize pa ne pozabite tudi na kakovosten pisarniški stol, ki ga najdeš v Furnituri.

Ponujamo hitro dobavo in garantirano najnižje cene!

Pisarniško pohištvo Pisarniško pohištvo

Izdelki v kategoriji pisarniške in pisalne mize

Izdelki 1 - 36 od skupno 107 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 - 36 od skupno 107 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Funkcionalne pisalne mize za vsako pisarno in dom

Sodobno urejene pisarne ali doma, kjer se čedalje večkrat odvija tudi službeno delo na daljavo, si ni mogoče zamisliti brez funkcionalne pisalne mize. Delo z različnimi papirji in aktivnosti na računalniku je brez dobre pisalne mize res težko kakovostno in udobno opraviti.

Pisalna miza je podaljšek dobre organizacije

Čeprav so za urejenost prostora najbolj zaslužne različne ”pisarniške” omare za shranjevanje, predalniki, poličniki in druge redoljubne rešitve, je takoj za njimi pisalna miza, ki je odličen pripomoček, s katerim je mogoče doseči tudi več dobre organizacije ter ustvarjalnega reda.

Kakšna je kakovostna pisalna miza?

Ker pisalna miza nudi prostor različnim dejavnostim, kot so urejanje birokracije, delo z računalnikom, ustvarjanje, učenje, pisanje domačih nalog in še kaj, je najbolje izbrati takšno, na kateri bo lahko brez organizacijskih težav in prostorske stiske mogoče početi vsakdanje oziroma službene aktivnosti.

Kakovostna in praktična pisarniška miza ima naslednje lastnosti:

  1. Je prostorna in dovolj velika za dejavnost, za katero jo največkrat uporabljamo (delo z računalnikom, pisanje ...).
  2. Je ustreznih dimenzij in se kar najbolj prilagaja prostoru, lahko tudi kot različica kotne pisalne mize.
  3. Je iz kakovostnih materialov in nevtralnih barv, ki nas nezavedno med delom ne vznemirjajo. Najbolj priporočljiva je bela pisala miza oziroma pisalna miza v odtenku naravnega lesa.
  4. Ima detajle, s katerimi olajša doseg pogosto uporabljenih stvari (na primer vgrajeno polico za fascikle ali pijačo, praktične predale za papirje in drobnarije itd.).

Pisarniške mize vseh vrst, oblik in barv

Na voljo je pester izbor pisalnih miz, ki bodo navdušile in zadovoljile različne uporabnike in uporabnice. V sodobnem času so najbolj priljubljene dvižne pisalne mize ter praktične računalniške pisalne mize. Mogoče pa je najti tudi mladinske in otroške mize ter kotne pisalne mize, ki domiselno rešijo tudi najzahtevnejše izzive v prostoru. Masivna pisalna miza pa je v sodobnih pisarnah postala prej izjema kot pravilo.

Nastavljive pisalne mize so odlična rešitev!

Nastavljive oziroma dvižne pisalne mize so najboljša rešitev za pisarniško pohištvo klasičnih ter domačih pisarn, saj njihova dvižna funkcija omogoča popolno prilagojenost med delom. Sploh primerne so za tiste, ki so pred ekrani res dolgo časa, oziroma tiste, ki zanjo preživijo precej trenutkov.

Dvižna pisalna miza ima ključno prednost, ki je ne zagotavlja nobena druga miza, in sicer delo v aktivnem stoječem položaju. Dokazano je, da različni položaji med delom (menjava sedečega in stoječega položaja) izredno pozitivno vpliva na splošno počutje, s tem pa seveda na zdravje.

S pomočjo dvižne pisarniške mize je mogoče vplivati na boljši položaj hrbtenice med sedenjem oziroma stanjem. Prilagodljiva višina pisarniške mize je res dodana vrednost, ki sploh zahtevno in dolgotrajno delo naredi prijetnejše in prijaznejše.

Primer vrhunske dvižne mize za najzahtevnejše uporabnike predstavlja dvižna pisalna miza TK120, ki je na voljo v različnih barvah in dimenzijah. Njena višina je nastavljiva med 61 in 126 centimetri, vključuje pa tudi precej tehnološko naprednih funkcij, ki vsebujejo nadzorno ploščo za dviganje in spuščanje mize z integriranim Bluetoothom. Funkcije te mize se lahko lahkotno opravlja s pomočjo mobilnih in računalniških aplikacij. Hitrost dviganja oziroma spuščanja te izjemne pisarniške mize je 38 milimetrov na sekundo, in to z mehkim mehanizmom. Njena nosilnost je 120 kilogramov. Skratka zmagovalna kombinacija!

Zanimiv model nastavljive pisalne mize je tudi dvižna pisalna miza Ema High, ki ima avtomatsko nastavljivo višino od 55 do 89 centimetrov, diagonalno nastavljivo namizje pod kotom od 0 do 40 stopinj, vsebuje pa tudi priročen predal za shranjevanje. Model Ema Low ponuja manjšo različico te mize, ki bo primernejša na manjše prostore.

Med našimi strankami pa je najbolj priljubljena nastavljiva miza Flavi, ki jo odlikuje moderen ergonomski dizajn. Ta futuristična miza ima vgrajen dvojni motor, ki omogoča dvig ali spust mize z enim samim pritiskom na gumb, višino mize pa je mogoče nastaviti med 58 in 123 centimetri. Njena nosilnost je kar 125 kilogramov, kar potrjuje njeno trpežnost in omogoča vsestransko uporabo.

Priljubljene računalniške mize

Računalniška miza je izum zadnjih desetletij, saj približno 30 let ni več pisarne, v kateri ni vsaj enega računalnika. Delo z računalnikom je nekoliko drugačno od klasičnega birokratskega dela, ki pravzaprav brez dodane tehnologije ne obstaja več. Skoraj vsako opravilo se dopolnjuje s tehnologijo, pa naj gre za uporabo računalnika, tiskalnika, fotokopirnega stroja ali drugega tehnološko naprednega pripomočka.

Kakovostna računalniška miza je vrsta pisarniške mize, ki je posebej prilagojena delu z računalnikom, v prvi vrsti pa zajema dolgotrajno tipkanje po računalniški tipkovnici ter drsenje z računalniško miško po podlagi mize. Če pisalna miza ni posebej prilagojena delu z računalnikom, lahko na dolgi rok tistemu, ki jo uporablja, prinese specifične zdravstvene težave, ki so največkrat povezane z bolečinami v zapestjih, rokah ter hrbtenici.

Včasih je imela večina računalniških miz izvlečno polico za tipkovnico ter poseben prostor za računalniško miško, s prihodom prenosnih računalnikov, pa se je tudi računalniška miza preoblikovala, da na prvi pogled izgleda precej podobna klasični pisalni mizi. Tudi med računalniškimi mizami je mogoče najti takšne z nastavljivo višino, kar njihovo uporabo dela še prijetnejšo.

Računalniške mize so izjemno priljubljene tudi med ljubitelji računalniških igric, saj se s pomočjo računalniške mize uporabniška izkušnja ob igranju igrice le še izboljša. Vsak gamer bo temu z lahkoto pritrdil! Seveda pa ni udobnega igranja igrice brez dobrega računalniškega stola.

Primer kar se za optimizirane kakovostne računalniške mize je računalniška miza Melina, ki bo zagotovo navdušila s svojimi funkcijami in številnimi dodatki, vključno s nosilcem za slušalke ter pijačo. Njen minimalističen in sodoben dizajn v kombinaciji bele in črne barve bo poskrbel, da se bo lahko odlično prilegala prav vsaki pisarni oziroma prostoru. Posebno zna navdušiti mlade in mlade po srcu.

Čudovita in domiselna računalniška miza Lini pa se bo prav posebno lepo podala v domače pisarne ter tudi v delovne kotičke dnevnih sob. Gre za moderno računalniško mizo v kombinaciji bele barve in barve hrasta, ki vključuje komodo z dvema predaloma in poličko nad njima.

Mladinske pisalne mize za v vsako mladinsko sobo

Za mladinske sobe so najprimernejše živahnejše pisalne mize, ki so pogosto prav računalniške, saj je sodobna tehnologija posegla tudi na področje učenja ter študija. Mladostnikom izjemno privlačna je prostorna računalniška miza MT926 z omarico in štirimi predali, ki je na voljo v priljubljeni barvni kombinaciji bele barve in naravnega odtenka lesa. Zelo priljubljena med mladimi računalniškimi navdušenci pa je tudi pisalna miza Crop, ki je pravzaprav primer priročne t. i. gaming mize oziroma mize za igranje računalniških iger. Ta ima poleg velike plošče še priročno poličko in nosilec za pijače ter naglavne slušalke. Kakovostna izdelava, dober material in zanimiv dizajn tej mizi še podaljšujejo vrednost in življenjsko dobo!

Otroške pisalne mize za brezskrbno ustvarjanje

Pisalne mize za otroke so običajno nekoliko manjše ter prilagojene otrokovim aktivnostim. Na njih se običajno dogaja umetniško ustvarjanje, branje, učenje ter pisanje domačih nalog. Primer dobre otroške pisalne mize je pisalna miza Sola, ki ne zavzame veliko prostora, hkrati pa se ponaša z izjemno funkcionalnostjo. Ogromno prostora za shranjevanje in odlaganje stvari je bistvena prednost te nevtralno zasnovane pisalne mize. Ima dva priročna predala za shranjevanje ter pet manjših poličk, na katere lahko otrok odloži šolske oziroma druge potrebščine.

Barvita pisalna miza Mavrica pa s svojo razigrano obliko in barvami vnaša v otroško sobo prav posebno energijo. Ličen ergonomski dizajn omogoča otroku prijetno vsakodnevno uporabo.

Ob nakupu otroške pisalne mize pa ne gre pozabiti tudi na varen in udoben otroški pisalni stol!

Praktične kotne pisalne mize

Včasih delovno-pisalni prostor dopušča le namestitev kotne pisarniške mize, ki je novost zadnjega desetletja. Izjemno domiselna zasnova in praktičnost jih postavlja med vedno bolj priljubljene pisalne mize. Krasna pisalna miza za domačo pisarno ali delovni kotiček v dnevni sobi je pisalna miza Corner, ki nudi ogromno domiselnega prostora za shranjevanje, nekoliko bolj klasična in primerna pisarnam pa je kotna pisalna miza s predalnikom TK5, ki jo je mogoče izbrati v eni od petih barv. Izdelana je v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi in narejena iz izredno kakovostnih materialov.

Sejne in pisalne mize za moderno pisarno

Klasične pisarne in sejne sobe potrebujejo prostorne ter izredno funkcionalne rešitve, da delo lahko poteka nemoteno in v prijetni atmosferi. Krasen primer pisalne mize za klasično pisarno predstavlja atraktivna kotna pisalna miza TK02, ki je na voljo v kar šestih različnih barv. Za sejne sobe prilagojene prisotnosti večjemu številu ljudi je primerna sejna miza Colombini, ki je na voljo v krajši dvometrski ali daljši štirimetrski različici. Gre za izredno prostorno in stabilno sejno mizo, ki bo vsem udeležencem seje omogočila prijetno, udobno in prostorno sestankovanje, vsaj če bo ob tem poskrbljeno tudi za udobno sedenje na kakovostnem konferenčnem stolu.

Minimalistične pisalne mize

Včasih potrebujemo za delo res minimalistično pisalo mizo, ki bo s svojo majhnostjo oziroma nevpadljivostjo v prostoru ostala kljub svoji uporabnosti skoraj nevidna. Primer take mizice je vsestransko uporabna pisalna miza Tower, ki je nastavljiva po višini in ima vrtljivo zgornjo ploščo, kar ji omogoča izjemno prilagodljivost, hkrati pa v času neuporabe ne bo zavzela veliko prostora. To minimalistično pisalno mizo je mogoče uporabiti za delo s prenosnim računalnikom ali kot podlago za pisanje. Je široko uporabna doma, v pisarni, na predavanjih, seminarjih, konferencah in ob drugih priložnostih.

Med minimalističnimi dvižnimi mizami pa zagotovo izstopa priročna dvižna pisalna miza Tilen, ki v delovni prostor vnaša funkcionalnost in sodoben videz. Ima prav posebna koleščka, ki se lahko zaklepajo, hkrati pa ima tudi dvižni mehanizem razpona 40 centimetrov in nagibno ploščo, ki omogoča popolno prilagoditev vašim potrebam. Univerzalna barva in varnostni rob poskrbita za prijetno in varno uporabo na sestankih, seminarjih ali na predstavitvah kot priročno stojalo za prenosnik oziroma za zapiske.

Pisalne mize po meri

Pisalne mize po naročilu oziroma po meri so zaradi res pestre ponudbe – pa naj gre za dimenzijo, barvo ali dizajn – prej izjema kot pravilo. Tudi zahtevnejši kupci običajno svojo sanjsko pisalno mizo najdejo v kakovostni in redno osveženi ponudbi modernih pisalnih miz.

Kakšna pisalna miza je najbolj primerna za dolgotrajno sedenje?

Za dolgotrajnejše delo, ki vključuje veliko sedenja, je najboljša izbira dvižna pisalna miza, ki omogoča popolno prilagoditev tudi, kadar se pogosto spreminja položaj dela. Za dolgotrajno dobro počutje in v izogib različnim poškodbam oziroma bolečinam pri delu se redno priporoča menjava sedečega in stoječega položaja, ki ga nastavljive dvižne mize z lahkoto omogočijo.

Poleg tega je za udobno in prijetno delo pomemben tudi premišljeno izbran pisarniški stol - lahko tudi kot direktorski pisarniški stol. Sodobni pisalni stoli so narejeni tako, da se posamezniku popolnoma prilagodijo. Najboljši pisalni stol za hrbtenico je ergonomsko oblikovan, ki upošteva telesne značilnosti posameznika in se jim popolnoma prilagaja. Preverjena formula za dolgotrajno, zbrano in prijetno delo soustvarjajo kakovostna pisalna miza, dober pisalni stol, ustreza osvetljenost prostora ter prijetna sodelovalna energija. Za vsaj pol te formule brez težav poskrbimo v Salonu pohištva Furnitura, za dobro delovno vzdušje pa boste morali poskrbeti sami.

Kakovostna pisalna miza je z nekaj kliki lahko vaša že danes!

Ker je čas denar, je izrednega pomena, da pri nakupu kakovostne pisalne mize in drugega pohištva za pisarno in dom, ne zapravimo preveč dragocenega časa z brezplodnim obiskovanjem te ali one trgovine s pohištvom. Najbolj praktičen, varen in hiter je nakup pisalne mize kar preko spleta.

Najprej izmerite prostor, kjer bo le-ta stala, preučite svoje delovne potrebe in želje, potem pa zbrano in temeljito na naši spletni strani preglejte ponudbo naših čudovitih, funkcionalnih in trpežnih pisalnih miz za najrazličnejše prostore, od klasičnih pisarn, otroških ter mladinskih sob, domačih pisarn in celo dnevnih sob.

Nakup pri nas prinaša obilo prednosti, ki nas od drugih spletnih ponudnikov pohištva precej razlikujejo, kar pa ni čudno, saj smo prvi spletni trgovec v Sloveniji z več kot 12-letno tradicijo prav mi. Vsi naši nakupi vključujejo možnost plačila na obroke, možnost vračila v roku 365 dni ter brezplačno svetovanje, pogosto pa še privlačne akcijske ponudbe, brezplačno dostavo, možnost 3D-izrisa in še kaj. Naša ekskluzivna prednost je ogled večine izdelkov, materialov in katalogov v živo v Showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J), kar nakupu res odvzame vse dvome in morebiten občutek negotovosti. Strokovno usposobljena ekipa vam bo brezplačno svetovala v živo, preko telefonske številke (070 458 517) ali preko e-naslova (prodaja@salonpohistva.si).

Najpogostejša vprašanja pri izbiri računalniške in pisalne mize

Katere mize so boljše, dvižne ali klasične?

Iz ergonomskega vidika so dvižne mize priporočljive, še posebej če vsak dan po več ur sedite v istem poločaju. Če pa pisalno mizo uporabljate zgolj občasno, je klasična miza bolj primerna za vas in ne pomeni dodatnega stroška.

Kakšne so dimenzije vaših miz?

V ponudbi imamo pisalne mize v veliko različnih dimenzijah in barvah, tako da boste sigurno našli vsaj eno, ki vam ustreza. V ponudbi imamo vse od najbolj pogostih miz širine od 140 do 180 cm, otroških z manjšo širino, do velikih miz na katere lahko postavite tudi več zaslonov ali računalnikov - imamo vse!

Kakšna naj bi bila višina pisalne mize?

Standard za višino mize je 75cm. Seveda, to ne pomeni da bo kakšen centimeter manj ali več kaj velikega spremenil pri vašem delu.

Pisarniške in pisalne mize: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Garancija NAJNIŽJE CENEPrivarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Ekspresna dostavaNajvečja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Vračilo blaga v roku 365 dniNakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Obročno plačiloNudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev