Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Pohištvo za predsobe

Pohištvo za predsobe


Prvi prostor, ko vstopimo v stanovanje je predsoba, katera poda sliko o celotnem domu. Predsoba služi predvsem shranjevanju in odlaganju jopic, jaken, plaščev in obutve. Poskrbite za urejeno predsobo s kakovostnim in prostornim pohištvom, po garantirano najnižjih cenah.

Product was successfully added to your shopping cart.

Moderne predsobe

Izdelki v kategoriji pohištvo za predsobe

Izdelki 1 - 36 od skupno 202 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 - 36 od skupno 202 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Funkcionalno pohištvo za vedno urejene predsobe

Predsoba je običajno prostor, v katerega stopimo takoj, ko odpremo vrata doma. Njena izgled in praktičnost sta izjemnega pomena, saj urejena predsoba takoj naredi dober prvi vtis, neprimerno urejena pa temu primernega. Ne le vi, tudi vaši gostje bodo občudovali dobro opremljeno predsobo, tudi če morda na prvi pogled zgleda, da gre za najmanj pomemben prostor doma. Nasprotno! Predsobo je smiselno opremiti kakovostno in v koraku s časom.

Kakšna je povprečna predsoba?

Povprečna predsoba je običajno nekoliko temnejši manjši predprostor, v katerem je prostor za odlaganje obutve ter prostor za obešanje oblačil. Čevlji so najpogosteje spravljeni v posebni omarici za čevlje, vrhnja oblačila pa obešena na obešalnike. Povprečna predsoba ima večkrat neustrezno razporejeno pohištvo, saj znotraj predsobe pogosto primanjkuje shranjevalnih površin, kar lahko ustvarja občutek neurejenosti, s tem pa tudi slab prvi vtis. Razmetani čevlji ter preveliki kupi bund in plaščev na obešalniku so prevečkrat del predsobe. A z nekaj drugačnimi rešitvami je lahko prav hitro drugače ...

Kaj je potrebno, da predsoba postane nadpovprečno lepa in uporabna?

Krasna predsoba je v prvi vrsti urejena, to pa je lahko le, če vsebuje primerno pohištvo za predsobe. Kaj torej v njej ne sme manjkati? Predsoba za popolno funkcionalnost potrebuje dovolj veliko omaro za čevlje, prostorno omaro za oblačila oziroma dovolj velik obešalnik, dovolj svetlobe – lahko tudi umetne s pomočjo ustrezne razsvetljave, prostor za preobuvanje, in če je predsoba dovolj velika, tudi drugo pohištvo za predsobo, kot so na primer garderobne omare za predsobo, komode za čevlje, dodatne police, stensko ogledalo in še kaj.

Različno sodobno pohištvo za predsobo

Kakovostne moderne predsobe, ne glede na to, ali gre za moderne italijanske predsobe ali za predsobe drugega porekla, so sestavljene iz trpežnega sodobnega pohištva preverjenih ponudnikov pohištvene opreme. Omare ali komode za čevlje, moderni stenski obešalniki za oblačila, omara za predsobo in stenska ogledala za predsobo so glavne prvine dobro opremljene predsobe.

Najprej omara za čevlje!

Prostorna omara za čevlje je najpomembnejši pohištveni element vsake predsobe. Kakšna pa je dobra omara za čevlje? Predvsem mora biti dovolj prostorna, da se vanjo lahko pospravi vso obutev oziroma vsaj vso sezonsko obutev. Poleg tega je za dobro omaro oziroma za komodo za čevlje značilna kakovostna izdelava iz trpežnih materialov in seveda brezčasen sodoben videz, ki po možnosti sovpada s slogom preostalega pohištva znotraj doma.

Primeri kakovostnih omar za čevlje

Omara za čevlje je del najpomembnejše opreme za večje ali majhne predsobe. Na voljo je veliko različnih modelov omar in komod za čevlje, ki se bodo predsobi lahko prilagodili ne glede na njeno velikost.

Omara za čevlje Zapatero je primer prostorne omare, v katero je mogoče pospraviti večje število parov obutve. Gre za posebej ozko omaro minimalističnih linij, ki bo predsobi ali predprostoru dodala urejenost in lepoto. Na voljo v treh priljubljenih barvah: v beli, natur in sivi.

Omara za čevlje Onel 6 je zanimiv pohištveni element za predsobe, ki ima na levi strani pet predalov za čevlje, na desni strani pa omaro z ogledalom in policami v notranjosti. Ta model je mogoče dobiti v beli barvi, ki bo predsobo čudovito posvetlila.

Izredno kakovostna omara za čevlje, ki je narejena iz trpežnih nemških materialov, je omara za čevlje Milla Azur v beli mat barvi v kombinaciji z nebraska hrastom. Ta omara za čevlje je narejena v umirjenem elegantnem slogu in bo nudila veliko prostora. Gre za luksuzno omaro za čevlje, ki bo poskrbela za čudovit videz doma. Njena dodana vrednost so vrata, ki imajo funkcijo tihega zapiranja.

Kam obesiti jakne, bunde, plašče in jopice?

Obvezen del predsobe predstavlja tudi obešalniki za vrhnja oblačila – samostoječi ali stenski. Pomembno je, da je le-ta primerno velik in dovolj močan, da je nanj mogoče obesiti vsa vrhnja oblačila, ki se jih trenutno nosi.

Čudovit stenski obešalnik Milla Rio bo poskrbel za obešanje precejšnjih kosov oblačil, saj ima štiri kljukice za obešanje, poleg tega pa bo predsobo popestril s svojo sodobnostjo.

Stenski obešalnik za oblačila Noel je primer izredno funkcionalnega obešalnika za predsobo, ki se ponaša s praktično poličko, na katero je mogoče odložiti rokavice, kape, šale in druge manjše kose oblačil, ter petimi kljukicami za obešanje jaken, bund in plaščev.

Eden od bolj minimalističnih obešalnikov predstavlja model Sofija, ki se bo odlično obnesel v manjših predsobah, prav tako se bo v manjšem prostoru lepo obnesel nekoliko nenavaden abstrakten stenski obešalnik Hapa.

Da bo obuvanje prijetnejše ...

Za udobnejše obuvanje, sezuvanje in preobuvanje bodo znotraj predsobe poskrbele klopi oziroma omarice za predsobo, ki so večkrat zasnovane tako, da je vanje mogoče pospraviti copate ali nekaj parov obutve, hkrati pa na njih sedeti. Primeri takšnih klopi oziroma omaric so naslednje domiselne omarice za čevlje: omarica za čevlje Noel, komoda Milla Rio, omara za čevlje Valley, komoda Milla Gala, mini komoda Milla Piano in druge.

Tudi garderobna omara je lahko del predsobe

V večje predsobe je smiselno postaviti tudi garderobne omare (ali garderobne omare z drsnimi vrati), ki bodo v prostor vnesle red, urejenost in prijetno energijo, saj bodo vrhnja oblačila, zimski dodatki, čevlji, dežniki in drugi pripomočki lahko skrbno pospravljeni. Za predsobe je mogoče izbrati garderobno omaro s klasičnimi ali drsnimi vrati.

Dober primer garderobne omare za predsobo predstavljajo široka vitrina Milla Piano, ki ima veliko shranjevalne površine, garderobna omara Adron 5 ter vitrina Milla Onyx, ki jo krasi uporabno ogledalo, ki sploh v prostor predsobe prinese širino in svežino.

Predsoba z ogledalom ima svoje prednosti

Predsoba z ogledalom predstavlja prostor z dodano vrednostjo, saj ogledalo predsobo optično poveča, hkrati pa olajša končno urejanje pred odhodom v službo, šolo ali na zabavo. Ogledalo je lahko del garderobne omare oziroma vitrine, lahko pa predstavlja povsem samostojen pohištveni element. V naši ponudbi so številna najmodernejša stenska ogledala za predsobo, kot so na primer stenska ogledala Kalla Evergreen, preprosto podolgovato ogledalo Lucky ter ogledalo Milla Tara v grafitni barvi.

Predsobe po meri

Predsobo je mogoče urediti po svoji meri, če le ob njenih dimenzijah upoštevamo tudi svoje želje. Predsoba po meri je lahko sestavljena iz posameznega pohištva za predsobo, lahko pa jo sestavlja pohištveni komplet predsobe.

Seti pohištva za male in velike predsobe

Poleg posameznega pohištva za predsobe je v naši ponudbi mogoče najti tudi kolekcije predsob, ki vključujejo več različnih kosov pohištva – največkrat omaro za čevlje, obešalnik, ogledalo in garderobno omaro ali vitrino.

Čudovit primer predstavlja razkošna zimzelena predsoba Milla Evergreen, ki vsebuje kar pet elementov pohištva, in sicer vitrino, stenski obešalnik, komodo, omaro za čevlje ter ogledalo. Ta model za večje predsobe odlikuje izjemna trpežnost, kakovost in brezčasna estetika. Poleg tega pa so vsa vratca omar opremljena s funkcijo tihega zapiranja, kar njeno uporabo še olajša, hkrati pa podaljša življenjsko dobo celotne predsobe.

Zanimivo rešitev za manjše predsobe predstavlja čudovita in domiselna predsoba Milla Solo, ki jo sestavlja kar osem komponent, ki omogočajo dobro organizacijo oblačil in obutve znotraj predsobe. Ta moderna predsoba vključuje veliko priročno ogledalo, zgornjo polico za odlaganje, kljukice za obešanje, predal za shranjevanje ključev in pošte, omarico z vratci ter dve odprti polici, na kateri je mogoče odložiti različne predmete. Gre za čudovit komplet predsobe v kombinaciji visokega sijaja in barve pacifiškega oreha, ki je brez dvoma vredna nakupa!

Pohištvo za predsobo je varno, hitro in ugodno mogoče kupiti preko spleta

Posamezno pohištvo za predsobo ali kolekcijo predsobe je najhitreje, varno, brez skritih pasti in po garantirano najnižjih cenah kupiti v naši spletni trgovini. Naročilo lahko preprosto opravite z nekaj kliki, mi pa vam pohištvo na zalogi odpošljemo takoj, prestalo pa v najkrajšem možnem času. Smo prvi spletni trgovec pohištva v Sloveniji in uspešno vaše domove, pisarne in vrtove opremljamo že več kot dvanajst let!

Smo zaupanja vreden trgovec, ki vas pogosto razvaja s stalnimi ter občasnimi ugodnostmi. Vse naše izdelke lahko kupite na obroke ter jih vrnete v roku 365 dni, če vam ne bi ustrezali, poleg tega pa si večino naših izdelkov, tudi pohištvo za predsobo, pred nakupom lahko ogledate v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani, ki je naša nesporna prednost in razlika od preostalih spletnih trgovcev pohištva. Pogosto vas razvajamo tudi z brezplačno dostavo!

Odprodaja predsobe oziroma predsob se pri nas zgodi res izjemoma, se pa ves čas trudimo, da je naše pohištvo dostopno čim večjemu krogu ljudi, zato vas pogosto razvajamo z neverjetnimi akcijskimi ponudbami, med katerimi so večkrat tudi predsobe oziroma pohištvo za predsobo.

Vedno nas lahko obiščete na Letališki 32J v Ljubljani, kjer lahko preverite tudi materiale posameznih izdelkov ter si ogledate kataloge, za najnovejše informacije glede ponudbe, brezplačen nasvet ter idejo pa nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 ali na pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Naj bo vaša predsoba vaš in naš ponos!

Najpogostejša vprašanja pri izbiri in nakupu predsobe

Ali ponujate samo sestave predsob, ali se lahko nakupuje tudi po elementih?

Ker je vsak prostor individualen, svojim strankam omogočamo da pohištvo za predsobo kupujejo tudi po ločenih elementih. Že vnaprej določeni sestavi so sicer običajno nekoliko cenejši, vendar v kolikor ne potrebujete ali ne želite vseh vključenih elementov se vam bolj splača kupiti posamezne elemente.

Kakšni so dobavni roki?

Dobavni rok naših izdelkov je v veliki meri odvisen od dobavitelja. Večina izdelkov za predsobe je sicer dobavljiva v roku enega tedna ali pa v dobavnem roku 20-40 dni. V vsakem primeru boste pod vsakim izdelkom našli tudi napisan predviden rok dobave.

Ali je možno pohištvo za predsobe videti v živo?

V našem Showroom-u na Letališki cesti 32j v Ljubljani imamo razstavljene določene kose proizvajalca Jela. Za ostale modele ogled pri nas žal ni možen. Lahko nas pa tudi pokličete in preverili bomo ali obstaja možnost ogleda pri dobavitelju.

Pohištvo za predsobe: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Privarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Največja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Nakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Nudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev