Zaupali vam bomo kar nekaj izjemno koristnih nasvetov, kako kar najbolje opremiti del stanovanja, v katerega najprej stopite in iz katerega nazadnje odidete. Morda vas bo kaka ideja tako navdušila, da boste s prenovo predsobe še bolj pohiteli, kot pa ste prvotno mislili. Če boste upoštevali vse naše nasvete, potem vam zagotavljamo, da se boste ponašali z eno od najlepših in najbolje opremljenih predsob, kar ste jih kdaj koli in kjer koli videli. Vsekakor pa ne pozabite upoštevati tudi lastnih želja, potreb in zmožnosti. 1. Manj je več 

Pri opremljanju manjših prostorov, kar predsoba zagotovo je, morate upoštevati načelo manj je več. To v praksi pomeni, da v prostor postavite le najbolj pomembne elemente. Za predsobo je najbolje, da je v njej poličnik, omara za čevlje, komoda, stenski obešalnik in ogledalo.


Za vse naštete kose pohištva velja, da si morate izbrati take, ki bodo pravih dimenzij. Poleg tega je zelo pomembno, da so narejeni iz kakovostnih materialov, ki bodo poskrbeli, da vam bo pohištvo dolgo časa služilo in da bo dolgo časa videti tako, kot da ste ga ravnokar kupili. Nenazadnje pa je pomembna tudi barva pohištva. Poskrbite, da se bo pohištvo tudi barvno ujemalo s pohištvom, ki ga imate nameščenega v drugih prostorih svojega doma.
Posebno pozornost namenite izbiri ogledala. Z njim lahko prostor zelo polepšate in ga naredite res posebnega. Izbire pri nas je veliko, odločitev pa je vsekakor vaša. Lahko izbirate med povsem klasičnimi oblikami, lahko pa ste nekoliko bolj drzni ali pa trendovski ter v svojo predsobo postavite ogledalo, nad katerim ne bodo navdušeni samo vaši družinski člani, temveč prav vsi obiskovalci, ki vas bodo zagotovo vprašali, kje ste ga kupili.

2. Z dodatki v predsobi lahko delate čudeže

Dodatki za dom so namenjeni tudi opremljanju predsobe. Poskrbite, da boste vanjo postavili samo enega ali največ dva dodatka, ki bosta prostor še bolj poživila. Nekateri v ta del stanovanja postavljajo tudi slike. Če se boste za to varianto odločili tudi vi, potem poskrbite, da bo imela slika povsem isti okvir kot na primer ogledalo.
V predsobo ne pozabite na tla namestiti kako prikupno preprogo. Pri nas je izbire veliko, zagotovo boste našli tako, ki vam bo ustrezala tako vizualno kot tudi po dimenzijah, ki vam bodo najbolj ustrezale.3. Predsobo pobarvajte v privlačne in tople barve

Zagotovo ste si že kdaj prebrali kak članek o tem, ki je pripovedoval, kako barve v prostoru vplivajo na nas po Feng Shui in katere med njimi so najprimernejše za določene prostore. Čeprav nekateri med vami še vedno najbolj prisegate na belo barvo, ki naj bi se je ljudje sploh ne naveličali, je morda prišel čas, da ji dodate še kak drugi topel odtenek, kot je na primer rumena ali oranžna. Tako bodo vaši obiskovalci že prvih nekaj sekund po tem, ko bodo vstopili v ta prostor, vedeli, da so prišli v topel, prijeten, prijazen in domač dom.


4. Predsoba MILLA DANA – moderna in osvežujoča izbira

Za vas pa smo pripravili tudi konkretno ponudbo predsobe. To je predsoba, ki jo boste pri nas našli pod prikupnim imenom predsoba Milla Dana. Zanjo je v prvi vrsti značilno, da deluje zelo moderno in hkrati tudi zelo osvežujoče. Znana je po svojih čistih linijah ter vključuje prav vse elemente, ki so nujno potrebni za ta del stanovanja. Predsoba je na voljo v kar dveh različnih barvnih kombinacijah. Z njeno izbiro ne boste poskrbeli samo za najlepšo predsobo daleč naokoli, temveč tudi za to, da boste prihranili veliko prostora.
Predsoba Milla Dana vključuje vitrino, stenski obešalnik, komodo, ogledalo in omaro za čevlje, torej točno to, kar mora biti vanjo postavljeno.

V primeru, da želite še kakšen nasvet, ali pa pomoč pri izbiri ustreznega pohištva za vašo predsobo, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali telefona 01 5005 194 in z veseljem vam bomo pomagali. 

Skupaj z vami ustvarjamo dom