Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Garderobne omare z drsnimi vrati

Garderobne omare z drsnimi vrati

Product was successfully added to your shopping cart.

Garderobne omare z drsnimi vrati

Izdelki v kategoriji garderobne omare z drsnimi vrati

Izdelki 1 - 36 od skupno 90 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 - 36 od skupno 90 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Funkcionalne garderobne omare z drsnimi vrati za popolno urejenost

Garderobne omare so nepogrešljiv kos pohištva v vsakem domu. Čeprav je vsem omaram skupna funkcija shranjevanja, se med seboj lahko močno razlikujejo po svoji obliki, velikosti in namembnosti. Med njimi po svoji velikosti in izjemni funkcionalnosti izstopajo omare z drsnimi vrati.

Kaj je prednost garderobne omare z drsnimi vrati?

Poleg izredne prostornosti so glavna prednost garderobne omare z drsnimi vrati ravno posebej zasnovana vrata, ki omogočajo zadovoljno uporabo tudi v manjših prostorih oziroma takšnih, ki ne dopuščajo omare s klasičnim sistemom odpiranja vrat. Seveda pa je takšno omaro mogoče elegantno postaviti tudi v vseh drugih prostorih, ki ne potrebujejo posebnih rešitev, saj so garderobne omare z drsnimi vrati preprosto čudovite, moderne in praktične.

Kakšna je garderobna omara z drsnimi vrati vredna nakupa?

Če opremljate prostor, ki na področju shranjevanja zahteva napredne rešitve ali vam je garderobna omara z drsnimi vrati zaradi svoje uporabnosti in domiselnosti preprosto všeč, bo njen nakup dobra odločitev! Da boste res zadovoljni, je najbolje, da pred nakupom preverite pestro ponudbo takšnih omar, hkrati pa še pred nakupom podrobno preučite lastnosti tiste garderobne omare z drsnimi vrati, ki jo imate v ožjem izboru.

Kakovostna omara z drsnimi vrati ima naslednje štiri lastnosti:

  • Vam je všeč, hkrati pa se stilsko ujema s preostalim pohištvom prostora, v katerem bo stala.
  • Je ustreznih dimenzij – nikakor ne sme biti prevelika, dobro pa je, da ni niti premajhna glede na velikost prostora oziroma glede na vaše potrebe po shranjevalnih površinah.
  • Je iz kakovostnih materialov in po potrebi vključuje dodatke, kot so ogledalo, dodatne police, predali ...
  • Za njo stojita preverjen proizvajalec ter ponudnik sodobne pohištvene opreme.

Notranjost omare z drsnimi vrati ni vedno enaka

Notranjost garderobne omare z drsnimi vrati se od omare do omare razlikuje. Nekatere omare z drsnimi vrati so namenjene zgolj obešanju daljših oblačil, kot so na primer plašči, obleke in poslovna oblačila, nekatere vsebujejo le večje število polic; a običajno so garderobne omare z drsnimi vrati kombinirane – vsebujejo prostor za oblačila, ki vključuje palico za obešanje ter priročne police. Omare z drsnimi vrati po meri je delno mogoče ustvariti ravno zaradi največkrat prilagodljive notranjosti.

Pravzaprav imajo vse omare z drsnimi vrati v notranjosti že vključene police in/ali palice za obešanje. Nekatere pa imajo tudi predalnike, kar je običajno razvidno že iz njihove zunanjosti. Pri najmodernejših in najkakovostnejših omarah priljubljene pohištvene znamke Jela je mogoče ob nakupu garderobne omare z drsnimi vrati naročiti še dodatne police, palice za obešanje ter vgradni predalnik, pri večini vseh ostalih ponudnikih sodobnih omar pa je možno naročiti dodatne police za shranjevanje.

Najpogosteje se omara z drsnimi vrati znajde v spalnici

Omara za spalnico z drsnimi vrati je najpogostejši tip garderobne omare z drsnimi vrati. Pogosto je to omara z drsnimi vrati in ogledalom, ki poleg shranjevalne funkcije omogoča udobnejše jutranje oblačenje. Poleg tega ogledalo tudi optično poveča spalni prostor, hkrati pa spalnici doda še sodobnejšo noto.

Garderobna omara z drsnimi vrati v spalnici služi predvsem shranjevanju raznovrstnih oblačil, posteljnine, brisač, modnih ter kozmetičnih dodatkov ter drugih vsakdanjih pripomočkov.

Najlepši primeri omar za popolno urejene spalnice

Da boste lažje in hitreje našli svojo omaro za spalnico ali vsaj dobili idejo, kako spalnico res funkcionalno urediti, vam ponujamo šest odličnih primerov omar z drsnimi vrati za spalnico. Vsi modeli so proizvod preverjenih proizvajalcev z dolgoletno tradicijo in posluhom za trende in novosti na področju dizajna in izbora najboljših pohištvenih materialov.

Omara z drsnimi vrati Kalla Piano izstopa zaradi svojega modernega videza ter izredno kakovostne izdelave iz trpežnih nemških materialov. Na voljo je v različnih izvedbah, kar omogoča, da jo je mogoče postaviti v manjši ali večji spalni prostor. V ponudbi je 3-delna 280-centimetrska različica z devetimi policami ter tremi palicami za obešanje, kar ji daje izjemno prostornost. Z enakimi merami pa je mogoče dobiti tudi omaro z ogledalom, ki je sploh v spalnici zelo uporabno. Za nekoliko manjše spalnice pa je omara Kalla Piano na voljo tudi v 230 in 180-centimetrska različici – z ogledalom ali brez. Ta tip omare z drsnimi vrati je na voljo v beli ali bež barvi v visokem sijaju, ki dodatno posvetli prostor. Vrata omare imajo funkcijo mehkega zapiranja, ki prepreči nastajanje poškodb in omogoči lažjo vsakodnevno uporabo ter daljšo življenjsko dobo omare.

3-delna garderobna omara z drsnimi vrati Kalla Gala 280 cm je izredno prostorna omara za popolno urejenost večjih spalnih prostorov. Na voljo je v kombinaciji bež barve v visokem sijaju in pacifičnega oreha. Gre za izjemno elegantno omaro s funkcijo tihega zapiranja, ki ima v notranjosti vsak del opremljen s tremi policami in eno palico za obešanje oblačil. Dobra organizacija oblek, modnih dodatkov in drugih stvari je s to omaro zagotovljena!

Dvodelna garderobna omara z drsnimi vrati Denver (150 cm) je minimalističnega videza, ki se lepo poda v vsako spalnico, mladinsko sobo ali predsobo. Na voljo je v kar petih različnih barvah, vključuje pa pet polic in eno palico za obešanje. Gre za moderno garderobno omaro v preprostem naravnem videzu, ki bo čudovito popestrila ambient.

Razkošna 4-delna garderobna omara Vera, ki je na voljo v kar petih privlačnih barvnih kombinacijah, je primer izredno moderne omare z velikim ogledalom. Gre za zelo prostorno univerzalno omaro, s katero boste, če jo izberete v temnejši različici, ustvarili zanimivo in sodobno spalnico, s svetlejšo različico pa boste ustvarili optično večji in zračen spalni prostor.

V manjši spalnici se bo čudovito obnesla 150-centimetrska garderobna omara z drsnimi vrati Modesto, ki jo je mogoče izbrati v eni od petih barv (črna, bela, čokoladno rjava, barva sonomo hrasta ter tartuf hrasta). Gre za izredno prostorno in praktično omaro, v kateri bo vsak kos oblačila imel svoj prostor, tako da bo urejenost omare – s tem pa tudi spalnice – lahko popolna. Dodana vrednost te omare je posebno polkrožno oblikovano ogledalo, ki bo prostor povečalo ter polepšalo, jutranje oblačenje pa naredilo prijetnejše.

Zelo kakovostna in moderna garderobna omara z drsnimi vrati Kalla Onyx pa bo razveselila ljubitelje antracit sive barve. Gre za trpežno sodobno omaro iz najboljših nemških materialov, ki je na voljo v različnih dimenzijah (180, 230 in 280 centimetrov) kot dvo- ali 3-delna garderobna omara z drsnimi vrati. Pri vseh treh velikostih je mogoče izbirati med modelom z ogledalom ali brez njega. Čudovita kombinacija antracit sive v visokem sijaju in barvi pacifiškega oreha v visokem sijaju bo spalnici dodala najsodobnejši pridih, hkrati pa jo bo zaradi izredno kakovostne izdelave in funkcije tihega zapiranja vrat naredila še obstojnejšo.

Kam je še mogoče postaviti omare z drsnimi vrati?

Garderobne omare z drsnimi vrati pa ni mogoče postaviti le v spalnico, temveč tudi v druge prostore. Lepo se obnesejo v otroških sobah, predsobah, hodnikih in drugje.

Naj bo mladinska soba vedno urejena

Garderobna omara z drsnimi vrati bo mladinski sobi omogočila urejen in čudovit izgled. Gre za najsodobnejši tip omare, ki tudi mlade navdušuje s svojo domiselno funkcionalnostjo in izgledom, ki je v koraku s časom. Primer minimalistične omare z drsnimi vrati predstavlja garderobna omara z drsnimi vrati Lincoln, ki je na voljo v beli barvi ter naravnem odtenku sonoma hrasta. Gre za omaro, ki se bo brez težav prilagodila preostalemu pohištvu v prostoru – odlično pa se bo obnesla tudi v predsobi, na hodniku ter drugje.

Predsoba ali hodnik z moderno omaro z drsnimi vrati

Predsobe ali hodniki so največkrat prostorsko omejeni, zato se bo skoraj brez izjeme vanje krasno prilegala ravno garderobna omara z drsnimi vrati. Drsna omara s policami ali omara za čevlje z drsnimi vrati bosta običajno najboljša rešitev. Primer čudovite omare za predsobo predstavlja garderobna omara Alfa, ki se bo s svojim naravnim videzom in kombinacijo priročnega ogledala lepo podala v vsak predprostor. Na voljo je v dveh dimenzijah in treh različnih barvah.

Dobra rešitev za dnevno sobo s spalno funkcijo

Včasih ima zaradi morebitne prostorske stiske ali drugih razlogov isti prostor več različnih namembnosti. Največkrat takšno funkcijo opravlja dnevna soba, ki se ponoči s pomočjo raztegljive sedežne garniture lahko hitro prelevi v spalnico ali sobo za goste. V takšni dnevni sobi garderobna omara z drsnimi vrati pride še kako prav. Z njo bodo takoj zjutraj pri roki oblačila ter prostor za pospravljanje posteljnine, kar bo omogočilo, da bo dnevno-spalni prostor lahko ves čas ostal urejen, a funkcionalen.

Primer kakovostne omare z drsnimi vrati, ki se bo lepo podala v dnevno sobo, ki se uporablja tudi za spanje, je garderobna omara z drsnimi vrati Murano, ki je na voljo v štirih različnih barvah (beli, črni, čokoladno rjavi in barvi tartuf hrasta). Ta model vsebuje tudi zanimivo sodobno 5-delno ogledalo, ki bo prostor povečalo ter dodatno popestrilo, vsakodnevno oblačenje pa olajšalo.

Standardne dimenzije omar z drsnimi vrati v naši ponudbi

Na voljo je res pestro število najrazličnejših omar, s katerimi je mogoče lepo urediti vsak prostor. Garderobne omare z drsnimi vrati je mogoče dobiti kot dvo- ali trodelne. Najožja v naši ponudbi je široka le 120 centimetrov in bo brez težav lahko del tudi najmanjše spalnice, najdaljša, ki meri kar 300 centimetrov, pa bo zadostila vsem prostorskim potrebam in zahtevam razkošne spalnice.

Sicer pa so najbolj iskane dimenzije omar z drsnimi vrati 150, 180 ali 200 centimetrov. Standardna višina je 200 centimetrov ali več, standardna globina pa med 60 in 65 centimetri. Omare z drsnimi vrati – globina 50 cm in garderobne omare – globina 40 cm v naši ponudbi trenutno nimamo, naša najožja omara z drsnimi vrati je preprosta garderobna omara Kopag 120, ki je široka 55 centimetrov.

Kakšne barve in dizajn garderobne omare z drsnimi vrati so najbolj priljubljeni?

Najbolj iskane so garderobne omare z drsnimi vrati v beli ali bež barvi ter v barvi svetlega lesa. Bela in bež sta načeloma v visokem sijaju, les pa je običajno v mat izvedbi.

Minimalističen moderen dizajn – pa naj gre za omare z drsnimi vrati za spalnico, mladinsko sobo, predsobo ali hodnik – je že dolgo najbolj priljubljen – sploh v kombinaciji z elegantnim ogledalom.

Omara z drsnimi vrati je že danes lahko vaša, če jo naročite preko spleta!

Kakovostna omara z drsnimi vrati je vaša lahko že danes, če jo naročite v naši spletni trgovini. Zagotavljamo vam hiter, varen in dober nakup po garantirano najnižjih cenah!

Smo prvi spletni trgovec pohištva v Sloveniji z več kot 12-letno garancijo in obožujemo svoje poslanstvo! Naša ponudba vsebuje samo kakovostne in trpežne izdelke preverjenih proizvajalcev, poleg tega pa nakup na naši spletni strani prinaša mnoge redne in občasne ugodnosti. Možnost nakupa na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, možnost 3D-izrisa prostorov, pogosta brezplačna dostava, brezplačno svetovanje in možnost ogleda večine izdelkov v živo v Showroomu v Ljubljani (BTC – Letališka cesta 32J) so naše nesporne prednosti!

Akcija omar z drsnimi vrati in drugi popusti pri nas niso izjema, prej pravilo! Ves čas se namreč trudimo, da je naše pohištvo za dom, pisarno in vrt čim bolj dostopno širokemu krogu kupcev.

Obiščite nas na spletu, v živo ali nas za idejo, nasvet ter ponudbo pokličite na telefonsko številko: 070 458 517 oziroma nam pišite na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si - z veseljem vas bomo sprejeli in za vas poiskali najboljšo, najkakovostnejšo in najlepšo rešitev!

Garderobne omare z drsnimi vrati: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Privarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Največja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Nakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Nudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev