Vsi smo že kdaj hrepeneli po prostornih in modno oblikovanih garderobnih omarah stilistov in zvezdnikov. Preden pa se zgledujete po njihovih omarah in si omislite svojo, morate razumeti svoje želje. Obstaja veliko vrst garderobnih omar, ki ustrezajo posebnim zahtevam vsakega posameznika.

Iskanje pravega ravnovesja med slogom in funkcionalnostjo vaše prostorne garderobne omare in preostalega pohištva v spalnici je lahko zapleteno. V nadaljevanju vam zato prilagamo idejo 4 preprostih korakov, s katerimi boste lažje izbrali optimalno garderobno omaro za spalnico.


4 koraki do izbire popolne garderobne omare za vašo spalnico

Ena od prvih odločitev, ki jih boste morali sprejeti, je izbira med prostostoječo in vgradno garderobno omaro. Prosto stoječe omare lahko po svoji izbiri priročno prenesete v drugo sobo ali v nov dom, prav tako so cenovno bolj ugodne od vgradnih, ki sicer niso prenosljive, vam pa omogočajo nekoliko več svobode pri organiziranju in upravljanjem s prostorom.

Pri nas lahko izbirate med raznoliko izbiro prostostoječih in vgradnih garderobnih omar različnih barv in materialov, ki bodo s svojo elegantnostjo, velikostjo in funkcionalnostjo navdušile še tako zahtevno stranko.

Pred nakupom omare preverite velikost razpoložljivega prostora v vaši spalnici in višino stropa. Priporočljive so tudi globlje police, saj omogočajo več prostora za shranjevanje. In seveda ne dovolite, da omara zakriva kateri koli vir svetlobe v spalnici. Med ostalim pohištvom v spalnici in omaro tudi ohranite dovolj prostora za lažje premikanje in uporabo.

Slog omare uskladite z obstoječim motivom notranjosti in vsem pohištvom v spalnici. To vključuje vrsto zaključkov, barve in podrobnosti na vratih. Če je notranjost vaše spalnice okrašena, izberite omaro z okrasnimi vrati. Za čist, minimalističen videz se lahko odločite tudi za elegantno odprto omaro brez vrat. Enako velja za barve in zaključke na omari – izberite odtenke, ki se dobro ujemajo z obstoječo paleto vaše sobe. Poskrbite, da se estetski videz garderobne omare in spalnice dopolnjujeta, da bosta ti vizualno usklajeni.

Realno presodite, kako veliko »skladišče« potrebujete za svojo zbirko oblačil. Če je vaša garderoba sestavljena predvsem iz oblek in elegantnih svečanih oblačil, se prepričajte, da imate dovolj prostora za obešanje. Če v vaši garderobi prevladuje na tone dodatkov, je najbolje, da se odločite za več predalov. Tako lahko v vsakem predalu uredite različne vrste dodatkov.


Garderobne omare za spalnico – pri nas najdete nekaj za vsak okus

Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki in materiali, prav tako so vam na voljo garderobne omare različnih oblik in velikosti. Dobra popestritev vaše spalnice je tudi omara z ogledalom, ki v vašo spalnico ne vnese samo izzivalne svežine, temveč je tudi izjemno priročna. Glede na velikost in prostornost, lahko izbirate med večdelnimi omarami s številnimi policami, predali in palico za obešalnike.


Različen je tudi način zapiranja in odpiranja garderobnih omar. S svojo prefinjenostjo in eleganco se tako ponapata garderobni omari Galant ter Kalla Gala z drsnimi vrati in velikim ogledalom. Če želite poseči po bolj klasičnih in standardnih, nevpadljivih a elegantnih garderobnih omarah ravnih linij, naravnih materialov in odtenkov, sta pravi izbiri za vas večdelna garderobna omara Saliva v sveži beli barvi, obdani s svetlim lesom hrasta, ki se po svoji celotni višini enostavno odpira z vrati. Druga izbira pa je prostorna garderobna omara Vera v temnejši barvi oreha v kombinaciji s črno.

Prava senzacija pa je garderobna omara za spalnice White Kiss, ki jo lahko namestite tudi v predsobi, dnevni ali mladinski sobi. Kar polovico omare krasi visoko ogledalo, notranjost pa obdajajo polici za odlaganje in palici za obešanje za kar najboljšo organiziranost vaših oblačil. Garderobna omara je v snežno beli barvi in iz oplemenitene iverne plošče, pozicija vrat pa je zamenljiva, kar pomeni, da si lahko omaro prilagodite po svojih željah in potrebah.

Ker so garderobne omare za spalnice ponavadi zares veliko in prostorne, večino ljudi skrbi velik finančni zalogaj. A ni nujno, da vas bo nakup nove garderobne omare močno udaril po žepu, saj so na trgu na voljo različne možnosti, ki ustrezajo različnim proračunom. Pri nas vam tako ponujamo pestro izbiro garderobnih omar vrhunske kvalitete iz različnih materialov in pestrih modernih ter klasičnih barvnih kombinacij, ki so cenovno ugodne in za vsak okus.

--


Če želite, da vam pri izbiri garderobne omare pomagamo mi, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!