Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

Opremljanje spalnice

JELA pohištvo je primerno tudi za najzahtevnejše kupce, ki od notranje opreme pričakujejo le najboljše. Če si tudi vi želite svoj dom opremiti s pohištvom visoke kakovosti, zanj pa ne odšteti cele gore denarja, potem ste na pravem mestu.

Preberi več
9. 08. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Kuhinje Predsobe Zanimivosti Akcije

Odkrijte popolno sprostitev in prenovite svoje spalno okolje z vrhunskimi vzmetnicami Perfect Matras, ki jih ponuja Furnitura. Z našo izjemno ponudbo in strokovnim svetovanjem, prilagojenim vašim edinstvenim potrebam, boste zagotovili kakovosten spanec, ki si ga zaslužite.

Preberi več
19. 07. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice Akcije

Eleganca in udobje: Vrhunski seti spalnic Helvetia

Spalnice Helvetia se odlikujejo po svoji kakovosti, estetski dovršenosti in funkcionalnih rešitvah, kar jih naredi privlačne za kupce. Helvetia spalnice so prepoznane kot idealna izbira za tiste, ki iščejo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Preberi več
28. 06. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

Zakaj je kakovostno spanje tako pomembno?

Dejstvo je, da je prav reden 8-urni spanec temelj, na katerem lahko uspešno zgradimo svoje zdravje in kvaliteto svojega življenja.

Preberi več
15. 03. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Hitro in enostavno do sanjske spalnice za vsakogar!

Dobro načrtovana in opremljena spalnica v praksi pomeni kakovostno spanje, odlično počutje, dobro voljo, mirne živce in dovolj energije, ki je potrebna za vse vsakodnevne obveznosti.

Preberi več
22. 02. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Vse, kar vas je zanimalo o žepkastih vzmetnicah

V spanec na žepkastem ležišču se boste nedvomno zaljubili. Zakaj? Ker bo vaše telo končno dobilo vso potrebno podporo med nočnim počitkom, vi pa se boste zjutraj zbudili polni energije za nov dan.

Preberi več
8. 02. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Zakaj imamo radi omare z drsnimi vrati?

Marsikdo pri izbiri garderobne omare naleti na zelo pogost problem - v trgovinah s pohištvom preprosto ne najde modela, ki bi dimenzijsko odgovarjal prostoru, kjer bi se nahajal ta pomemben kos notranje opreme.

Preberi več
26. 10. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Spalnice Helvetia - ko prevlada moderna praktičnost

Še zdaleč namreč ni vseeno, v kakšni spalnici preživite nočni čas. V pohištvenem salonu Furnitura zato za vas ponujamo spalnice Helvetia, ki jih odlikuje moderen in estetsko dodelan videz.

Preberi več
24. 08. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Veste, kaj morate vedeti pred nakupom spalnice?

Kako načrtovati spalnico, da bo nočni počitek res krepčilen, in kakšne pohištvene elemente in dodatke izbrati, da bo spalnica odsevala popolno harmonijo.

Preberi več
29. 06. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Izberite le najboljše - Izberite Meblo Jogi

Že bežen ogled v salonu pohištva vam bo postregel z ugotovitvijo, da so nekateri modeli trši, drugi mehkejši, z vzmetenjem ali brez. Vzmetnica mora biti, če se želite zares kakovostno naspati, v popolnosti prilagojena vašemu telesu. In kaj to pomeni v praksi?

Preberi več
8. 06. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Zakaj je oblazinjena postelja najbolj praktična izbira za vsakogar?

Izbor najrazličnejših ležišč je pester, zato je vedno dobro vedeti, kakšno posteljo si želimo in zakaj prav tako. Klasična postelja, udobna oblazinjena postelja ali kakšno drugo ležišče? Veste katero izbrati? Naj vam izbiro olajšamo.

Preberi več
1. 06. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Kakovostna nadvzmetnica je zagotovilo za dobro spanje

Da bo izbira vaše nove nadvzmetnice lažja, smo za vas pregledali tržišče, na tem mestu vam predstavljamo svoje ugotovitve, ki vam bodo prinesle globok in miren spanec.

Preberi več
18. 05. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Prostorne in moderne spalnice

Vsem tistim, ki ste v fazi izbiranja pohištva in drugih elementov za tovrstni prostor, bo tale prispevek prišel še kako zelo prav.

Preberi več
8. 11. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

spalnica

Spalnica velja za enega od najpomembnejših prostorov našega doma. Ta soba je najbolj prežeta z našo osebno energijo. In če je v njej nestabilna, slaba oziroma negativna energija, se to nedvomno izraža v našem osebnem življenju pa tudi v zvezi. Preverite, kaj je pri tem odlična novica!.

Preberi več
12. 10. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

Trendi kuhinje

Ker za svoje otroke želite le najboljše, smo za vas pripravili nekaj odličnih in uporabnih nasvetov, kako izbrati optimalno ležišče zanje.

Preberi več
15. 09. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Otroško pohištvo
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5