Velika poletna RAZPRODAJA!
Izkoristite super prihranke kar do 70%!
Ogled ponudbe >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

Veste, kaj morate vedeti pred nakupom spalnice?

Kako načrtovati spalnico, da bo nočni počitek res krepčilen, in kakšne pohištvene elemente in dodatke izbrati, da bo spalnica odsevala popolno harmonijo.

Preberi več
29. 06. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Izberite le najboljše - Izberite Meblo Jogi

Že bežen ogled v salonu pohištva vam bo postregel z ugotovitvijo, da so nekateri modeli trši, drugi mehkejši, z vzmetenjem ali brez. Vzmetnica mora biti, če se želite zares kakovostno naspati, v popolnosti prilagojena vašemu telesu. In kaj to pomeni v praksi?

Preberi več
8. 06. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Zakaj je oblazinjena postelja najbolj praktična izbira za vsakogar?

Izbor najrazličnejših ležišč je pester, zato je vedno dobro vedeti, kakšno posteljo si želimo in zakaj prav tako. Klasična postelja, udobna oblazinjena postelja ali kakšno drugo ležišče? Veste katero izbrati? Naj vam izbiro olajšamo.

Preberi več
1. 06. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Kakovostna nadvzmetnica je zagotovilo za dobro spanje

Da bo izbira vaše nove nadvzmetnice lažja, smo za vas pregledali tržišče, na tem mestu vam predstavljamo svoje ugotovitve, ki vam bodo prinesle globok in miren spanec.

Preberi več
18. 05. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Prostorne in moderne spalnice

Vsem tistim, ki ste v fazi izbiranja pohištva in drugih elementov za tovrstni prostor, bo tale prispevek prišel še kako zelo prav.

Preberi več
8. 11. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

spalnica

Spalnica velja za enega od najpomembnejših prostorov našega doma. Ta soba je najbolj prežeta z našo osebno energijo. In če je v njej nestabilna, slaba oziroma negativna energija, se to nedvomno izraža v našem osebnem življenju pa tudi v zvezi. Preverite, kaj je pri tem odlična novica!.

Preberi več
12. 10. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

Trendi kuhinje

Ker za svoje otroke želite le najboljše, smo za vas pripravili nekaj odličnih in uporabnih nasvetov, kako izbrati optimalno ležišče zanje.

Preberi več
15. 09. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Otroško pohištvo
Spalnice Jela

Če v tem hipu premišljujete o nakupu povsem nove spalnice, vam v Furnituri priporočamo, da se ustavite tudi pri vrhunskih sestavih za spalnice, ki so nastali pod okriljem odličnega proizvajalca JELA. Predstavljamo vam dva Jelina vrhunska sestava za spalnice, ki vas ne boste pustila ravnodušnih.

Preberi več
17. 06. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice
Spalnice Jela

Medtem ko je postelja najpomembnejši element vaše spalnice in dobrega spanca, so nočne omarice na drugem mestu med ključnim pohištvom za spalnico. Vašemu prostoru dodajo element sloga in praktičnosti. Kako izbrati pravo?

Preberi več
9. 06. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice
Spalnice Jela

Obstaja veliko vrst garderobnih omar, ki ustrezajo posebnim zahtevam vsakega posameznika. Upoštevajte te 4 nasvete in izbrali boste ravno to, kar potrebujete!

Preberi več
1. 06. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice
Spalnice Jela

Oglejte si naše nasvete o iskanju najboljše vrste postelje za vaš dom in vaše potrebe ter se sprehodite skozi našo kolekcijo udobnih, elegantnih in kakovostnih Jelinih lesenih postelj.

Preberi več
25. 05. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice
Spalnice Jela

Predstavljamo vam vrhunske kolekcije spalnic proizvajalca Jela, ki bodo v vaš prostor prinesle svežino, eleganco in, najpomembneje – dober in miren spanec.

Preberi več
18. 05. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

Že res, da verjetno sorodnikov in prijateljev doma ne gostimo več tako pogosto, oziroma nažalost skoraj nič, a tudi to se bo enkrat spremenilo in takrat ne želite biti kot riba na suhem. Sedaj lahko izkoristite čas, upoštevajte naših 6 nasvetov in naredite vrhunsko zasnovano sobo za vaše bodoče goste. ;

Preberi več
19. 01. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Pohištvo Jela je v celoti narejeno po najvišjih standardih. Za svoj denar izbirate najkakovostnejše pohištvo, ki odlično služi vrsto let. Pa si oglejmo še nekaj vrhunskih prednosti, ki jim še kar ni konca.

Preberi več
7. 10. 2020 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Kuhinje Otroško pohištvo Predsobe

Predstavljamo vam nekaj najkoristnejših napotkov, kako povsem preprosto opremiti spalnico v minimalističnem slogu.

Preberi več
22. 09. 2020 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

Kako najraje spite? Ali imate radi mehko ali trdo ležišče? Na kakšni vzmetnici najbolj trdno spite? To je le nekaj vprašanj, na katere si je potrebno odgovoriti predno greste v lov za ležiščem iz spominske pene. Pa si oglejmo.

Preberi več
2. 09. 2020 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Postelja že dolgo časa ni več samo kos opreme, ki služi nočnemu počitku. Je prav zagotovo več kot samo to, saj je ne nazadnje največji kos pohištva v vaši spalnici. Zaradi velikosti pritegne največ pozornosti, torej je tudi posledično kos pohištva s katerim dajemo spalnici obliko, funkcionalnost, udobje ... Na kaj je torej potrebno misliti ob izbiri prave postelje za vas?

Preberi več
19. 08. 2020 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

Za najlepšo in najudobnejšo spalnico je pomembna prava postavitev pohištva v njej. V primeru, da vas to zanima, je spodaj naštetih nekaj nasvetov, kako opremiti spalnico, da bo najbolj udobna in funkcionalna za vas.

Preberi več
4. 08. 2020 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

V spalnici preživite kar tretjino svojega življenja, zaradi tega jo je potrebno tudi lepo ter primerno urediti. Eden od bolj priljubljenih načinov je seveda urejanje po Feng shui metodi, za katero ste zagotovo že slišali.

Preberi več
29. 07. 2020 08.24 Salonpohistva.si Spalnice

Stvari na nočni omarici zagotovo veliko povedo o vas, zato je zelo pomembno, da imate urejeno nočno omarico in da točno veste, kaj nanjo sodi in kaj ne. Oglejte si seznam sedmih predmetov, ki jih je pametno imeti na nočni omarici.

Preberi več
20. 07. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Predsobe

Ko kupujemo novo posteljo, se velikokrat ne znamo pravilno odločiti, kaj je primerno za nas in za naše potrebe. Ker večina ljudi ni strokovnjakov za spanec, ne ve, katera postelja bo bolj ali manj primerna za njihove potrebe. Iz kakšnega materiala naj bo postelja?

Preberi več
15. 07. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice

Garderobna omara postaja vse pomembnejši del človekovega življenja, saj današnja družba daje vse večji poudarek na človekov izgled. Zato je pred vami deset koristnih nasvetov, kako vrhunsko organizirati garderobno omaro.

Preberi več
7. 07. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Predsobe

Danes je ponudba različnih ležišč zelo pestra, vsako od njih pa ima svoje prednosti in slabosti, ki pa jih je potrebno skrbno pretehtati. Da bo vaša odločitev lažja, poglejmo nekaj značilnosti ležišča iz pene in vzmetnice, ki sta trenutno med najbolj priljubljenimi ležišči pri nas.

Preberi več
24. 06. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Pomen dobrega spanja je izjemno velik, zato je treba v primeru nekakovostnega spanja primerno ukrepati. Spanje ima namreč obnovitveno vlogo. Če dobro spite, potem se zjutraj zbudite popolnoma spočiti in zadovoljni. Kaj je potrebno vedeti?

Preberi več
3. 06. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice

Ste vedeli, da imajo vzglavniki za seboj že kar nekaj zgodovine, saj obstajajo že vse od prazgodovine? V tistem času vzglavniki niso bili niti približno tako udobni kot današnji. Še zdaleč ne.

Preberi več
26. 05. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice

O vrstah ležišča je veliko napisanega in tudi o tem, katere so prednosti in slabosti posamezne vrste. Preden se odločite za nakup ležišča je izjemno pomembno, da si preberete čim več informacij, na podlagi katerih boste zagotovo kaj hitro ugotovili, katera vrsta ležišča bi vam najbolj ustrezala, katera nekoliko manj in katera sploh ne.

Preberi več
29. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Ni lepšega kot se zjutraj prebuditi naspan in brez bolečin v vratu in hrbtu. Spanje v zdravem in tihem okolju izboljša tako telesno kot duševno počutje, lažje se spopademo s stresom in z napetostmi, ki nas pestijo v vsakdanjem življenju. Preverite, kako vam pri tem lahko pomagajo različna ležišča in kaj so njihove prednosti.

Preberi več
25. 03. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Kako na najboljši možni način poskrbeti za udoben spanec, je vprašanje, ki sega že daleč v preteklost. Pri tem imajo pomembno vlogo vzmetnice, ki so pritrjene na posteljni okvir, vendar vedno temu ni bilo tako.

Preberi več
10. 03. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Izpostavljamo najbolj priljubljeno vzmetnico, ki je kombinacija dveh vrst ležišč in kot taka nudi veliko več od običanje vzmetnice oziroma penastega ležišča. Kako je sestavljena in katere so prednosti, si preberite v članku.

Preberi več
3. 03. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Ko si boste iz pestre ponudbe kakovostnih ležišč pravo izbrali zase, je v nadaljevanju izjemno pomembno, kako boste ležišče uporabljali in ga tudi negovali ter vzdrževali. Prav zanimivo kako malo je potrebno, da ležišče ohranimo. Tu so 4 koraki, ki vam bodo vzeli zelo malo časa.

Preberi več
14. 01. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Ali kupujete ležišče iz spominske pene? Potem ste se verjetno že pri svojih prijateljih in znancih pozanimali ali pobrskali po spletu o vseh prednostih in slabostih spominske pene? Imate sedaj občutek, da ste nekoliko zmedeni? Pa poglejmo.

Preberi več
8. 01. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Vedite, da opremljanje vaše spalnice ni le okraševanje interjerja, ampak s tem ustvarjate tudi poseben značaj in slog, ki lahko veliko povesta o vašem karakterju. Ker v spalnici preživite veliko časa in v njej najdete svoj mir, zavetje in svobodo, ima odlična urejenost ter oprema še toliko večjo vlogo.

Preberi več
19. 11. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice

V nadaljevanju vam bomo podrobneje zaupali, v kakšne odtenke je najbolje odeti stene v spalnicah. Zagotovo vas bomo z izborom navdušili, še posebej tiste, ki se lahko že pohvalite z ustrezno izbiro barv; pa tudi tiste, ki bodo že jutri premišljevali o tem, kdaj je čas, da popolnoma na novo prebarvajo svoj spalni prostor.

Preberi več
12. 11. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Vas zanima, kolikšna je maksimalna širina letvenega dna in kaj je še posebej dobro vedeti pri izbiri širšega dna? V nadaljevanju vam bomo odgovorili na vprašanji, obenem vam bomo zaupali še nekaj koristnih informacij, ki jih je dobro vedeti že pred samim nakupom oziroma izbiro ležišča.

Preberi več
5. 11. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Ležišča iz hladno valjane pene so izdelana iz penastega poliuretana, ki je dodatno obdelan še s kisikom. Takšna obdelava s kisikom povzroči, da se celična struktura pene delno razgradi, in sicer tako, da postane bolj prožna in zračna.

Preberi več
30. 10. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

V najbolj modernih spalnicah je poskrbljeno prav za vse, predvsem pa za visoko mero udobja, izjemno estetiko, veliko funkcionalnost ter za izkoriščenost prostora do potankosti. In čeprav v tem delu svojega doma ne preživite ravno največ časa, vam je vse to, kar smo vam ravno našteli, izjemno pomembno.

Preberi več
23. 10. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice

V nadaljevanju vam bomo postregli z odličnimi napotki za nakup najbolj kakovostnega in najboljšega otroškega ležišča na sploh. Zaupali vam bomo, kaj vse se v tem trenutku nahaja na trgu, seveda pa je v končni fazi predvsem od vas odvisno, kaj si boste izbrali za svojega malega junaka.

Preberi več
15. 10. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Otroško pohištvo Vzmetnice

Ogledala so v svetu notranjega urejanja prostorov pomembno oblikovalsko orodje. Poleg tega, da so na eni strani funkcionalna, pa na drugi strani pričarajo v prostoru posebno vzdušje, ga razsvetlijo, vizualno povečajo ali pa mu dodajo kanček posebnega stila. Kako jih izbrati in kam postaviti?

Preberi več
8. 10. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Morda smo vas ujeli pred ali med nakupovanjem novega ležišča. Naleteli ste že na celo poplavo ponudb, tako da ste verjetno še bolj zmedeni, kot ste bili na začetku, še preden ste se lotili vnetega iskanja pravega ležišča zase. Preverite, kako izbrati najbolj ustrezno ležišče, če želite imeti udoben spanec.

Preberi več
28. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Verjetno se tudi sami prav dobro zavedate, da je kakovost počitka in spanca na vašem ležišču v veliki meri odvisna od vzmetnice. Sicer pa za ta kos pohištva velja nenapisano pravilo, da ga je potrebno zamenjati nekje na 7 do 10 let. Čeprav vam je proizvajalec pri nakupu prejšnje vzmetnice ponudil na primer 20-letno garancijo, pa ta še zdaleč ni merilo za zamenjavo vzmetnice.

Preberi več
21. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Dober in kvaliteten spanec je za vsakogar izjemno neprecenljiv. Neprestano obračanje in zbujanje ponoči ali pa bolečine v križu so prvi znaki, da z našim ležiščem nekaj ni v redu. Če imamo ležišče že nekaj let, potem je velika verjetnost, da je že obrabljeno. Možno pa je, da spimo na ležišču, ki ni ustrezno za naše telo.

Preberi več
9. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Nedolgo nazaj je je bilo obdobje, ko je veljalo prepričanje, da so preproge popolnoma odvečen dekorativni element v prostoru, na katerem se zgolj nabirata prah in umazanija. Vendar pa je danes situacija popolnoma drugačna.

Preberi več
12. 06. 2019 10.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Otroško pohištvo Dodatki za dom

Les v različnih oblikah se že od nekdaj uporablja za izdelavo različnega pohištva. Naj bo to velika garderobna omara, stol ali postelja, v vsakem primeru gre za izjemno hvaležen material tako za obdelavo kot tudi za vzdrževanje. Katere so torej njegove glavne odlike?

Preberi več

V spalnico lahko postavimo marsikaj. To pa je pogojeno tudi z njeno velikostjo. Če imate na voljo veliko spalnico, potem imate na voljo veliko več manevrskega prostora kot pa v primeru, če imate spalnico manjše velikosti. Kljub temu pa si s preudarnim opremljanjem lahko ustvarite prijeten in udoben prostor za miren spanec.

Preberi več
15. 05. 2019 10.24 Salonpohistva.si Spalnice

Spalnica je izjemno pomemben prostor, ki zahteva določeno mero intimnosti, ob tem pa nam mora nuditi udobje za prijeten nočni počitek. Vse to lahko zagotovimo s primerno izbiro pohištva, ki daje spalnici celostno podobo in s tem ustvari prijetno vzdušje. Kako pa se lotiti nakupa spalnice, da bo hkrati funkcionalna, udobna in lepa?

Preberi več
8. 05. 2019 10.24 Salonpohistva.si Spalnice

Udoben in kvaliteten spanec bistveno vpliva na naše splošno počutje. Številne neprespane noči nas lahko pripeljejo do splošne utrujenosti kar povzroči različna bolezenska stanja. Kakovost našega spanca pa je odvisna od različnih dejavnikov. Kateri so ti dejavniki?

Preberi več
22. 04. 2019 10.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Težave s spanjem so danes vsesplošni problem, ki se pojavlja pri mnogih ljudeh. Po podatkih trpi za nespečnostjo vsak tretji človek. Podatki so zelo zaskrbljujoči, saj je spanje zelo pomembno za normalno delovanje našega organizma. V primeru nespečnosti lahko prihaja do utrujenosti, padca koncentracije in raznih bolezenskih stanj.

Preberi več
9. 04. 2019 10.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Ste vedeli, da na vzmetnicah preživimo tretjino svojega življenja? So eden od najuporabnejših kosov pohištva, vendar na drugi strani tudi eden od najredkeje čiščenih. Ker čiščenje vzmetnic ni ravno enostavno opravilo, se mu tako največkrat izognemo. Kako se ga torej lahko lotimo sami?

Preberi več
2. 04. 2019 17.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Pohištvo in ostala oprema v spalnici naj bo po vašem okusu. Spalnico opremite tako kot je vam všeč in s tistim kar potrebujete. Svoji domišljiji pustite prosto pot in si ustvarite svojo oazo počitka in udobja. Kaj pa so tiste stvari, na katere morate dati večji poudarek?

Preberi več
18. 01. 2019 09.20 Toni Kolenc Spalnice

Dobro vemo, kako pomemben je kakovosten spanec za telo in celotno psihofizično počutje. Spalnica je naše zavetje, naš najbolj varen in intimen predel doma. Tu se moramo resnično počutiti umirjeno in udobno. Znanost in alternativne veje podajajo več tehnik za boljšo kakovost spanja. Pa poglejmo nekaj ključnih dejavnikov, ki vplivajo na to, kako naspani se boste zjutraj prebudili...

Preberi več
16. 10. 2018 14.08 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Ko se prvič srečamo z opremljanjem svojega doma, je to za nas zelo velik projekt, pri katerem je pomemben vsak detajl. Enako velja tudi za opremljanje spalnice.

Preberi več
26. 04. 2018 15.02 Toni Kolenc Spalnice
Menjava vzmetnice

Eden izmed najbolj logičnih kriterijev, po katerih se odločate, ali je potrebno zamenjati vzmetnico, je njena starost. Ene so kakovostnejše in jih lahko uporabljate desetletje ali še več, spet druge pa so takšne, ki se bodo že po nekaj letih povesile in postale neudobne.

Preberi več
13. 02. 2018 11.56 Toni Kolenc Spalnice Vzmetnice

Veste kdaj je čas za menjavo ležišča? Poznate dejavnike, ki vplivajo na življenjsko dobo ležišča? Pri večini izdelkov je potreba po menjavi precej očitna, saj so na njih vidni očitni znaki obrabe (npr. čevlji, kavč, stol ipd.), pri ležiščih pa temu ni tako. Kljub temu, da ležišče ne zagotavlja več ustrezne podpore našemu telesu, je namreč na občutek udobno, saj je obraba postopna. Ker je spanje tako zelo pomembno za našo sposobnost, delovanje in počutje, je pomembno, da znamo oceniti kdaj je kvaliteta spanca ogrožena in je čas za novo ležišče.

Preberi več
25. 10. 2016 10.16 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Molji so pogost problem v garderobnih omarah in največkrat nam uničijo nam najljubše kose oblačil. Če ste na svojem puloverju opazili sledi moljev (drobne luknjice), najprej preglejte še ostala oblačila, saj so se molji najverjetneje lotili tudi teh. V Salonpohistva.si smo za vas pripravili nekaj nasvetov kako se znebiti moljev v omari v 4-ih preprostih korakih.

Preberi več
25. 10. 2016 10.13 Salonpohistva.si Spalnice Predsobe Zanimivosti