Ko opremljate svoj ljubi dom, je izbor pravega pohištva ključen pri ustvarjanju prijetnega domačega okolja, počutja ter vzdušja.

Izbira pravih – to je kakovostnih in sodobnih – pohištvenih elementov lahko močno dvigne funkcionalnost, udobje vašega doma. Da bo vaš dom – pa naj gre za stanovanje, hišo ali najet prostor – lahko res odseval domačnost, praktičnost in toplino, v njem poleg tisoč in ene stvari ne sme manjkati deset ključnih kosov pohištva, ki prav vsak prostor lahko spremenijo v dom.

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

1. Funkcionalna kuhinja bo zadovoljila brbončice in srce

Dom si je težko predstavljati brez sodobne kuhinje, ki je zasnovana tako, da se v njej dobro počuti vsak – od tistih, ki si pripravljajo le čaj, kavo in sendviče, do tistih, ki se ves čas urijo v različnih kulinaričnih mojstrovinah.

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

2. Prijetna jedilnica ima veliko moč povezovanja

Če ima kuhinja velik ustvarjalni potencial, pa ima jedilnica povezovalnega. V njej se namreč ob različnih obedih, pogostitvah ter družabnih dogodkih zberejo prijatelji in družina. Da je jedilnica lahko res prijetna in povezovalna, so zaslužni premišljeno izbrana jedilna miza ter udobni in lepi jedilni stoli, lahko tudi barski.

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

3. Sedežna garnitura za sproščene popoldneve

V središče vsakega dnevnega prostora sodi velika in razkošna sedežna garnitura. Če zanjo ni dovolj prostora, potem bo udobje in dobro sproščeno vzdušje lahko ustvarila postavitev modernega dvoseda, troseda ali kavča.

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

4. Garderobna omara vnaša v prostor estetiko in red

Red in z njim prijeten občutek urejenosti se običajno v domovih iščeta in ustvarjata ves čas. Da bosta lahko trajala dlje časa, bodo poskrbele ustrezne garderobne omare v spalnici, otroški sobi, v predsobi ali na hodniku. Posebej priljubljene so izredno praktične garderobne omare z drsnimi vrati, s katerimi je mogoče popestriti in urediti vsak prostor doma, saj so na voljo v različnih velikostih.

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

5. Dnevni regal za popolno urejenost dnevne sobe

Poleg sedežne garniture ali fotelja v dnevni sobi ne sme manjkati dnevni regal, ki poskrbi da je le-ta lahko vedno urejena in pripravljena na popoldanske sprostitvene aktivnosti – branje, poslušanje glasbe, gledanje televizije, druženje ali zgolj sproščanje. Ker je nekateri dnevni regali ne vključujejo, nikar ne pozabite za klubsko mizico po lastnem okusu!

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

6. Kakovostna postelja in vzmetnica sta najboljši par

Brez dobrega spanca ni užitka ne v kuhinji, ne v dnevni sobi, zato sta pri opremljanju spalnice ključnega pomena lepa in trdna moderna postelja ter kakovostna vzmetnica oziroma penasto ležišče. Lahko bi rekli, da sta kakovosten posteljni okvir in udobna vzmetnica vedno najboljši par!

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

7. Udobna otroška postelja za najmlajše

V mnogih domovih so doma tudi otroci. Zanje je potrebno še posebej dobro poskrbeti. V otroški sobi je zato najbolj pomembno najprej poskrbeti za nakup ustrezne otroške postelje. Naspan in spočit dojenček, otrok ali mladostnik je namreč lahko tudi nasmejan, vesel in zadovoljen!

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

8. Pisarniški oziroma računalniški stol je del vsakega doma

S pojavom sodobne tehnologije so skoraj v vsak dom vstopili tudi različni ergonomski in drugi pisarniški ter računalniški stoli. Z njihovo pomočjo so ure, ki so preživete za računalnikom, prijetnejše ter brez bolečin v vratu, hrbtu ter drugje.

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

9. Pisalna miza za učenje in prosti čas

Tudi pisalne mize so zaradi sodobno usmerjenega časa našle prostor tudi izven pisarn ter študijskih oziroma otroških sob. Moderne pisalne mize je tako sedaj mogoče najti v dvižni ali računalniški različici oziroma kot klasične otroške pisalne mize v moderni preobleki.

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

10. Omare in omarice za urejeno in prijetno predsobo

Predsoba je povezovalni del med zunanjim in notranjim delom doma, zato je pomembno, da je lepo urejena. Glavno mesto v predsobi naj poleg omarice za čevlje zaseda praktično zasnovana garderobna omara, kamor je mogoče odložiti plašče, bunde, ključe in druge malenkosti. Mnoge omare vsebujejo tudi ogledalo, ki je ključni del tega prostora. Lepo in dizajnersko zasnovano ogledalo za predsobo pa je mogoče kupiti tudi posebej.

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

Pa še en nasvet!

Pri izbiri pohištva za dom je pomembno upoštevati svoje potrebe, življenjski slog ter proračun. Vedno je smiselno investirati v kakovostne kose pohištva, ki vam bodo dolgo časa nudili udobje ter funkcionalnost znotraj posameznega prostora. S pravilno izbiro sodobnega pohištva lahko ustvarite prijetno in harmonično okolje, kjer se boste vi in vaša družina ter prijatelji počutili prijetno in srečno.

Do lepega in kakovostnega pohištva varno, hitro in ugodno kar preko spleta

Najhitreje in po garantirano najnižji ceni bo pohištvo za vašo kuhinjo, spalnico, dnevno sobo, otroško sobo, predsobo, kopalnico, pisarno ali vrt vaše, če ga naročite pri zaupanja vrednem spletnem trgovcu pohištva. Z največ odličnimi ocenami, največjo ponudbo ter največ zadovoljnimi kupci se lahko pohvalimo ravno mi v Salonu pohištva Furnitura, ki hkrati zasedamo tudi mesto prve spletne trgovine pohištva v Sloveniji!

10 kosov pohištva, ki ne smejo manjkati v vašem domu

Nakupi pri nas imajo dodano vrednost! Ves čas namreč ponujamo vrsto ugodnosti, kot so na primer: pogoste akcijske ponudbe, možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, hitra dobava, pogosto brezplačna dostava, možnost brezplačnega 3D-izrisa nekaterih prostorov ter ekskluzivna prednost ogleda nekaterih izdelkov, katalogov in materialov v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani. Naša strokovno usposobljena ekipa vam bo z največjim veseljem svetovala v živo, po telefonu (070 458 517), preko e-naslova (prodaja@salonpohistva.si) oziroma preko kontaktnega obrazca. Z nepopisnim veseljem opremljamo prostore, kjer se največ časa zadržujete – to pa so dom, pisarna in vrt!