Super INVENTURNA RAZPRODAJA!
Oglejte si pohištvo s popusti do -80%!
Več o ponudbi >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

Opremljanje dnevne sobe

Zima prinaša čarobnost v naše domove, še posebej v dnevne sobe, ki postanejo središče prazničnega dogajanja. V tem času je idealno, da svoj dom napolnite z udobjem in toplino, ki ju prinašajo mehke sedežne garniture, elegantne klubske mizice in praktične TV-omarice.

Preberi več
20. 12. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Odkrijte popolno darilo za vsakega ljubitelja notranje opreme v našem ekskluzivnem vodniku! Od ikoničnega Rex pohištva, ki prinaša dotik elegance in zgodovine v vsak dom, do inovativnih in stilskih dodatkov, kot so unikatne klubske mizice, umetniške stenske ure in razkošne sobne preproge.

Preberi več

V naši spletni trgovini praznujemo Black Friday z izjemnimi popusti, ki bodo privabili vsakega ljubitelja notranje opreme. Ne zamudite priložnosti za izjemen popust na našo ponudbo pohištva, samo ta vikend! Zagrabite to ekskluzivno priložnost in prenovite svoj dom s stilskim pohištvom po izjemno znižanih cenah.

Preberi več

Veseli november je čas za Black Friday popuste!

Ne zamudite naše Black Friday akcije! Odkrijte najboljše cene za kavče, mize, stole, kuhinje in mnogo več. Vrhunska kakovost, sodoben dizajn, vse za vaš dom – samo enkrat na leto. Pripravite se na nakupovalni praznik, ki vam bo nudil izjemne cene in edinstvene ponudbe za omejen čas.

Preberi več
8. 11. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Pisarniško pohištvo

Opremljanje doma je ključno za ustvarjanje prostora, ki ne le izpolnjuje funkcionalne potrebe, ampak tudi odraža osebnost in stil lastnikov. Dobro izbrano pohištvo in dodatki lahko znatno izboljšajo kakovost življenja, saj vplivajo na udobje, organizacijo in celo na psihološko počutje.

Preberi več

Izbira pravega pohištva je ključnega pomena za ustvarjanje prijetnega in funkcionalnega bivalnega prostora. Ne sledite slepo trenutnim trendom, temveč poslušajte svoje potrebe in želje.

Preberi več
27. 09. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Kuhinje Zanimivosti

JELA pohištvo je primerno tudi za najzahtevnejše kupce, ki od notranje opreme pričakujejo le najboljše. Če si tudi vi želite svoj dom opremiti s pohištvom visoke kakovosti, zanj pa ne odšteti cele gore denarja, potem ste na pravem mestu.

Preberi več
9. 08. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Kuhinje Predsobe Zanimivosti Akcije

Kakovostne in večnamenske sedežne garniture

Eden najpomembnejših elementov vaše dnevne sobe je sedežna garnitura. Na njej lahko ob gledanju napetega filma ali branju knjige preživite odličen večer, organizirate zabavno druženje ali pa se po napornem dnevu v službi udobno zleknete vanjo.

Preberi več
21. 06. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Zanimivosti

Vroča novost: Popolno stilsko pohištvo za vaš dom

Ker je dnevna soba prostor druženja, dnevnega počitka in prostočasnih aktivnosti, je smiselno, da je opremljena tako, da kar najbolj ustreza željam ter potrebam tistega, ki jo uporablja.

Preberi več
7. 06. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Kuhinje Zanimivosti

5 napak pri nakupu sedežne garniture

Svetovalci v našem pohištvenem salonu že vrsto let svetujejo najrazličnejšim strankam pri izbiri primernega pohištva za njihov dom.

Preberi več
8. 03. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Zanimivosti

Osvežimo in pripravimo dnevno sobo za druženje!

Če niste pripravljeni na celotno prenovo dnevne sobe, bo lahko izjemno funkcionalna in razveseljujoča že manjša sprememba, na primer, da posodobite le določen del dnevnega prostora.

Preberi več
19. 10. 2022 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Zanimivosti

Čiščenje oblazinjenega pohištva in oblazinjenih stolov

Čiščenje sedežnih garnitur lahko predstavlja svojevrsten izziv. Redno vzdrževanje je ključnega pomena pri ohranjanju življenjske dobe oblazinjenega pohištva, zato je še toliko bolj pomembno, da se ga lotevamo previdno in pravilno.

Preberi več
27. 04. 2022 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Zanimivosti

Ključni napotki za nakup sedežne garniture

Kakovostna garnitura zagotavlja udoben počitek, s katerim si »napolnimo baterije« za nove vsakodnevne izzive.

Preberi več
2. 03. 2022 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Legendarni stol Rex je luč sveta ugledal v 50. letih 20. stoletja. S svojim izjemnim udobjem in uporabnostjo se je priljubil številnim uporabnikom po celem svetu. Preverite, zakaj je tako priljubljen.

Preberi več
20. 04. 2021 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Pisarniško pohištvo

Če v svoj dnevni prostor postavite odlično zasnovano in opremljeno klubsko mizico, poskrbite za še boljši slog celotnega prostora. Za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov, ki jih le upoštevajte pri izbiri in dekoriranju klubske mizice.;

Preberi več
12. 01. 2021 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe
  1. 1
  2. 2