Velika poletna RAZPRODAJA!
Izkoristite super prihranke kar do 70%!
Ogled ponudbe >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

Čiščenje oblazinjenega pohištva in oblazinjenih stolov

Čiščenje oblazinjenega pohištva lahko predstavlja svojevrsten izziv. Redno vzdrževanje je ključnega pomena pri ohranjanju življenjske dobe oblazinjenega pohištva, zato je še toliko bolj pomembno, da se ga lotevamo previdno in pravilno.

Preberi več
27. 04. 2022 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Zanimivosti

Ključni napotki za nakup sedežne garniture

Kakovostna garnitura zagotavlja udoben počitek, s katerim si »napolnimo baterije« za nove vsakodnevne izzive.

Preberi več
2. 03. 2022 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Legendarni stol Rex je luč sveta ugledal v 50. letih 20. stoletja. S svojim izjemnim udobjem in uporabnostjo se je priljubil številnim uporabnikom po celem svetu. Preverite, zakaj je tako priljubljen.

Preberi več
20. 04. 2021 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Pisarniško pohištvo

Če v svoj dnevni prostor postavite odlično zasnovano in opremljeno klubsko mizico, poskrbite za še boljši slog celotnega prostora. Za vas smo pripravili nekaj koristnih nasvetov, ki jih le upoštevajte pri izbiri in dekoriranju klubske mizice.;

Preberi več
12. 01. 2021 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Dovolite si v svoj dom postaviti drznejšo, živahnejšo kompozicijo sedežne garniture. A drznost in pogum še zdaleč nista dovolj, da vam popolnoma uspe. Poznati morate barvne zakonitosti. Več si preberite v članku.;

Preberi več
8. 12. 2020 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Pri izbiri pohištva za dom morate v tem primeru misliti tudi na to, da se bo tu in tam po njem sprehajal ali počival mali kosmatinec. Na kaj morate paziti, ko boste izbirali sedežno garnituro, si preberite tukaj.;

Preberi več
1. 12. 2020 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

V našem pohištvenem salonu svojim kupcem pri zbiranju ustreznega pohištva svetujemo tudi, kako pohištvo ustrezno negovati in vzdrževati, saj želimo, da jim čim dlje odlično služi. Tokrat smo za vas pripravili nekaj izjemno koristnih za vzdrževanje sedežne garniture, ki ima v vsakem domu zagotovo zelo velik pomen.;

Preberi več
11. 11. 2020 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Otroško pohištvo

Pohištvo Jela je v celoti narejeno po najvišjih standardih. Za svoj denar izbirate najkakovostnejše pohištvo, ki odlično služi vrsto let. Pa si oglejmo še nekaj vrhunskih prednosti, ki jim še kar ni konca.

Preberi več
7. 10. 2020 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Kuhinje Otroško pohištvo Predsobe

Ljudem sedežna garnitura predstavlja mesto počitka in udobja in ravno zato je zelo pomembno, da si pred nakupom sedežne garniture vzamemo čas in tehtno premislimo, kakšno sedežno garnituro si želimo.

Preberi več
17. 06. 2020 09.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Knjižna omara bo v vsakem domu vedno dobila svoj primeren prostor in tudi obliko, ne glede na to, v katerem času se nahajamo in kakšni trendi se pojavljajo na trgu. In ker knjižne omare verjetno ne boste kupovali vsako leto znova, poskrbite za to, da boste kupili takšno, ki vam bo služila večno.

Preberi več
20. 05. 2020 09.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Nakup nove sedežne garniture je za večino med vami sprva izjemno preprosta in nestresna naloga, a ko ugotovite, kaj vse vam ponuja sodobni trg, nastopi dvom, ki ga je treba čim prej odpraviti. Kako naprej?

Preberi več
25. 02. 2020 09.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Usnje je tako najstarejši material za izdelavo oblačil in obutve, danes pa se ga zaradi svojih pozitivnih lastnosti, praktično uporablja povsod. Doma ga najpogosteje srečamo kot material za sedežne garniture, oblazinjenja stolov ali pa so iz usnja izdelane celo klubske mizice. Kako pridobivamo usnje in kakšne vrste usnja poznamo?

Preberi več
25. 09. 2019 09.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Zanimivosti

Kadar imamo v stanovanju premalo prostora za dodatno spalnico z ležiščem za morebitne goste, so sedežne garniture z ležiščem idealni način za rešitev naših težav, saj imajo številne prednosti. Oglejte si katere.

Preberi več
4. 09. 2019 09.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Zastarele knjižne omare so nadomestile sodobne oblike knjižnih polic in omar, ki s svojimi različnimi možnostmi sestavljanja prostore poživijo, hkrati pa so tudi izjemno funkcionalne. Včasih so se v dnevnih sobah nahajale velike omare, regali in knjižne police, ki so segale od stropa do tal. Danes je situacija nekoliko drugačna.

Preberi več
14. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Dodatki za dom

Dnevna soba je osrednji prostor, v katerem preživimi večji del dneva. Je središče celotnega dogajanja, ko smo sami, pa tudi takrat, ko sprejemamo prijatelje, znance ali sorodnike. Zato je zelo pomembno, kako se v dnevni sobi počutimo, pri tem pa je zelo pomembna tudi njena opremljenost.

Preberi več
6. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Dodatki za dom

Verjetno vas je kar nekaj takšnih, ki še nikoli niste slišali za otoman ali tabure. Ob besedi otoman verjetno najprej pomislite na Turčijo, državo, ki se je nekoč imenovala Osmansko ali Otomansko cesarstvo. In prav imate. Otomane so v 17. stoletju v Evropo prinesli ravno Turki.

Preberi več
30. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Dodatki za dom

Razvoj miz sega že v zgodnjo civilizacijo. Pisarji v Egiptu so imeli delovno površino rajši na kolenih, sedeli so na spodvitih nogah in tako opravljali različna dela. Prve zgodnje mize so izdelovali iz kamna. Kamnita plošča je bila postavljena na podstavek, ki pa je omogočal, da so bili predmeti dvignjeni od tal.

Preberi več
22. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe

Nedolgo nazaj je je bilo obdobje, ko je veljalo prepričanje, da so preproge popolnoma odvečen dekorativni element v prostoru, na katerem se zgolj nabirata prah in umazanija. Vendar pa je danes situacija popolnoma drugačna.

Preberi več
12. 06. 2019 10.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Otroško pohištvo Dodatki za dom

Les v različnih oblikah se že od nekdaj uporablja za izdelavo različnega pohištva. Naj bo to velika garderobna omara, stol ali postelja, v vsakem primeru gre za izjemno hvaležen material tako za obdelavo kot tudi za vzdrževanje. Katere so torej njegove glavne odlike?

Preberi več