Čas iskanja in priprave daril je nedvomno tukaj! Časa ni več veliko, ga je pa še vedno dovolj, da najdete kakovostna darila za vse.

Če imate v svojih vrstah navdušence nad notranjo opremo, vam danes podarjamo bližnjico do dobrih idej za njihovo obdarovanje. Ker je zavest med ljudmi o tem, da je dom več kot samo prostor, kamor se pride prespat, vsako leto večja, so tudi manjša ali večja darila za notranjo opremo vedno lepše sprejeta, če že ne težko pričakovana.

Kaj torej podariti navdušencu nad notranjo opremo?

Poleg kakšne knjige o oblikovanju ali urejanju doma so najboljša darila zanje čisto stvarna in konkretna. Najbolje je premišljeno izbran kos manjšega funkcionalnega pohištvenega ali dekorativnega elementa, s katerim bodo ljubitelji urejenih in estetsko dovršenih prostorov še bolj ponosni na svoje domovanje. Na svoje prijatelje, ki znajo kupiti dobro darilo, pa tudi. ;)

Da boste pri obdarovanju navdušenca nad notranjo opremo lažje našli pravo smer, smo vam pripravili sklop izdelkov, ki ga bodo zagotovo očarali in začarali – njegovo bivališče pa tudi.

Za zahtevne obdarjence bo poskrbel Rex Kralj

Nekateri res niso ustvarjeni za prejemanje simboličnih daril. Če imate takšnega v svojem krogu, ga bo od vsega zagotovo najbolj navdušilo legendarno pohištvo Rex priznanega Nika Kralja. Tisti, ki so v koraku z zgodovino, časom in modo, bodo nad takšnim darilom naravnost osupli! Brezčasen stol, zimzelen dizajnerski gugalnik ali izvirna klubska mizica – kaj bo tisto pravo? Rex je pač Rex!

Kaj si želijo sodobni navdušenci nad notranjo opremo?

Sodobni navdušenci nad pohištvom in dekorjem bodo veseli enega od naslednjih presenečenj – podajamo vam sedem praktičnih idej:

1. Klubska mizica – med modeli je trenutno najbolj iskana drugačna mizica Illusion – v črni ali beli barvni izvedbi. Minimalistična, praktična, drugačna.

2. Izvirna stenska ura – samostoječa veličastna Tiuku ali stenska različica Aika. Ljubitelji disca, LP-plošč in bolj igrivih oblik pa bodo veseli enega od mnogih privlačnih motivov ur znamke Disco'o'Clock. Noro, zabavno, igrivo, originalno!

3. Samostoječ obešalnik, ki spominja na drevo oziroma vejevje: unikatna samostoječa Latva v različnih barvah ali stenski obešalnik Latvawall. Unikatno, sodobno, dizajnersko.

4. Sobna preproga – manjša ali večja, pravokotna ali okrogla, lahko tudi otroška. Čudovitih motivov je ogromno na voljo. Tako bo mehkoba zagotovljena na vsakem koraku.

5. Stensko ogledalo za dnevno sobo, predsobo ali spalnico. Brez ogledala bi bilo življenje dolgočasno, kajne?

6. Domiseln in zabaven predpražnik – za ljubitelje serije Vojna zvezd, za mačjeljubce, glasbenike, tiste, ki imajo radi ornamente ter ostale gostoljubneže.

7. Tabure – praktičen in prijeten oddih za noge, lahko pa tudi za manjšo zadnjico. ;) Na voljo so za vsak okus – klasičnega, retro ali bolj navihanega.

Montessori pohištvo za tiste z otroki

Če želite svoje dizajnersko in funkcionalno orientirane prijatelje, ki imajo družino, očarati in resnično navdušiti, potem jim podarite enega od kosov t. i. Montessori pohištva. To je znano po tem, da se otroku prilagaja s svojo velikostjo in praktičnostjo. Stolček pomagalček ali mizica s stolčkom sta med Montessori pohištvom najbolj iskana, saj malčku omogočata varno in samostojno raziskovanje okolice in sveta ter udejstvovanja v vsakdanjih opravilih. Malček vam bo hvaležen, njegova družina pa tudi.

Ljubitelji živali naj dobijo …

… seveda nekaj v povezavi z njihovimi ljubljenčki! Najbolj praktično je, da jim podarite kar opremo za hišne ljubljenčkemehko ležišče, posodico za hrano ali leseno utico. Ker večina ne pričakuje, da se boste spomnili tudi na njihove živalske člane, jim boste zagotovo na obraz narisali najmanj nasmešek ali dva.

Darila nikar ne pozabite zaviti

Ker običajno navdušenci nad notranjo opremo cenijo drobne detajle in splošen vtis, daru zanje nikar ne pozabite zaviti. To lahko storite na klasičen ali izviren način. Seveda dodajte tudi voščilnico s prijaznim voščilom ali posebno zahvalo. Glavna stvar obdarovanja je namreč ustvarjanje povezanosti in izkazovanje medsebojne naklonjenosti.

Mala in velika pohištvena darila najhitreje in najbolj ugodno dobite na spletu

Tudi dobri možje dobro vedo, da je čas brez dvoma denar, zato vsako leto raje darila kupujejo preko spleta – tudi takšna večja, kot na primer opremo za dom. Seveda le pri preverjenem in zaupanja vrednem spletnem trgovcu pohištva! Z največ dobrimi ocenami, najbolj pestro in kakovostno darilno ponudbo ter ponudbo za vsak dan in največ zadovoljnimi strankami se lahko pohvalimo prav pri nas v Salonu pohištva Furnitura! Ker smo čisto prva spletna trgovina pohištva v Sloveniji, imamo zato tudi največ izkušenj ter najdaljšo tradicijo. Rešitev ali idejo najdemo prav za vsakogar – tudi za zahtevne ljubitelje stanovanjske opreme, ki jih boste letos obdarili s tistim, kar imajo najraje.

Nakupi pri nas se splačajo zaradi več stvari. So namreč drugačni in z dodano vrednostjo, kot ste jih vajeni do sedaj oziroma pri drugih spletnih ponudnikih pohištva. Ves čas skrbimo za lepo število ugodnosti, kot so na primer: pogoste neverjetne akcijske ponudbe, možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, hitra dobava, pogosto brezplačna dostava, možnost brezplačnega 3D-izrisa nekaterih prostorov ter ekskluzivna prednost ogleda nekaterih izdelkov, katalogov in materialov v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani. Naša strokovno usposobljena ekipa pa vam bo vedno z veseljem svetovala v živo, po telefonu (070 458 517), preko e-naslova (prodaja@salonpohistva.si) ali pa preko kontaktnega obrazca.

Ker dan za dnem dvanajst mesecev na leto in sedem dni na teden že skoraj trinajst let skrbimo, da so slovenski domovi urejeni, funkcionalni in s pridihom sodobne svežine, bomo seveda z največjim veseljem poskrbeli tudi zato, da boste še pravi čas našli najboljše ideje na svoje najdražje, ki jih zanimajo le pohištvo, dom in opremljanje. Če želite vam lahko darilo pošljemo tudi na obdarjenčev naslov!