Velika poletna RAZPRODAJA!
Izkoristite super prihranke kar do 70%!
Ogled ponudbe >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

otroska-postelja

Že tako je težko pripraviti otroka, da se vsede in naredi domačo nalogo. Kaj šele, če je doma zanj za to neustrezno okolje. Preberite naše nasvete, ki so vam lahko pri tem zelo v pomoč.

Preberi več
29. 09. 2021 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

Trendi kuhinje

Ker za svoje otroke želite le najboljše, smo za vas pripravili nekaj odličnih in uporabnih nasvetov, kako izbrati optimalno ležišče zanje.

Preberi več
15. 09. 2021 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Otroško pohištvo

Trendi kuhinje

Ali veste, kateri so najpomembnejši 3 elementi pri ureditvi otroške sobe otroka, ki iz vrtca prestopi v šolo in kakšno pohištvo je za to najbolj ustrezno? Preverite v naših nasvetih ...

Preberi več
8. 09. 2021 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

V nadaljevanju smo za vas pripravili nekaj koristnih nasvetov, kako glede na karakterne lastnosti in temperament vašega otroka izbrati najprimernejše barve za njegovo otroško sobico.

Preberi več
31. 03. 2021 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

Zasnova otroške sobe je zahtevno delo, a z nekaj znanja in domišljije boste hitro zasnovali najboljšo sobo za vašega malčka. Preverite te nasvete takoj.;

Preberi več
23. 12. 2020 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

Poglejte skozi otrokove oči, podprite njegovo samostojnost, dovolite mu svobodo, ustvarite red, vključite naravo, otroku dopuščajte napake – to je 6 ključnih dejavnikov odlične zasnove doma po meri otroka.;

Preberi več
17. 11. 2020 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

V našem pohištvenem salonu svojim kupcem pri zbiranju ustreznega pohištva svetujemo tudi, kako pohištvo ustrezno negovati in vzdrževati, saj želimo, da jim čim dlje odlično služi. Tokrat smo za vas pripravili nekaj izjemno koristnih za vzdrževanje sedežne garniture, ki ima v vsakem domu zagotovo zelo velik pomen.;

Preberi več
11. 11. 2020 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Otroško pohištvo

Če večino časa presedimo na stolu, je zelo pomembno, da to počnemo pravilno, saj to konec koncev vpliva tudi na delovno učinkovitost. Kakšno je torej pravilno sedenje na pisarniškem stolu?

Preberi več
14. 10. 2020 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Otroško pohištvo

Pohištvo Jela je v celoti narejeno po najvišjih standardih. Za svoj denar izbirate najkakovostnejše pohištvo, ki odlično služi vrsto let. Pa si oglejmo še nekaj vrhunskih prednosti, ki jim še kar ni konca.

Preberi več
7. 10. 2020 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Kuhinje Otroško pohištvo Predsobe

Otroški pogradi so zlasti poznani po svojih unikatnih sestavih ter po funkcionalnosti, ki je prepojena z estetiko in igrivostjo. Izbire je veliko, zato si vzemite 3 minutke in preberite naše nasvete o tem, kako jih izbrati.

Preberi več
30. 09. 2020 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

V svojem domu boste morali slej ko prej odmeriti primerno velik prostor, ki bo namenjen samo otroku. Poskrbite, da bo prostor dovolj velik. S tem boste zagotovili, da otroška soba ne bo samo odlagališče za igrače, temveč tudi prostor za kakovostno spanje, igro, umetniško ustvarjanje, opravljanja domačih nalog, druženje z vrstniki in ne nazadnje še varno zatočišče. Pa si oglejmo.

Preberi več
8. 09. 2020 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

Ana (Anina Kuhinja) in njen partner sta se odločila, da njun studio za video in fotografijo predelata v otroško sobo. Ker pa živijo v starejši hiši, je bilo potrebno prostor prenoviti dobesedno od vrha do tal. Kako je potekala prenova in zakaj se je družinica odločila prav za nakup našega pohištva pa preberite v intervjuju z Ano.

Preberi več
25. 08. 2020 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

Če kupujete otroško posteljo, potem se zagotovo sprašujete, kakšno posteljo izbrati, da bo zadovoljila otrokovim željam, hkrati pa bo bila tudi dovolj funkcionalna, varna in praktična. Danes vam je na voljo pestra ponudba otroških postelj v obliki hiše, avtomobila ali pa celo gradu, zato se verjetno sprašujete, katera bi bili najprimernejša za vašo deklico.

Preberi več
1. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo Zanimivosti

Ni enostavno poiskati popolno posteljo za vašega fanta, saj mora v prvi vrsti zadovoljiti njegovemu okusu, kot tudi okusu njegovih staršev. Zavedati se morate, da je fantovska postelja velik kos pohištva, ki ga ne kupujete ravno vsako leto, zato temeljit razmislek nikoli ni odveč. V pomoč smo vam pripravili nekaj nasvetov, da bo vaš nakup postelje za vašega fanta tako veliko bolj brezskrben.

Preberi več
28. 01. 2020 09.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

Za najboljšo otroško sobo na svetu boste poskrbeli tako, da boste vanjo postavili najprimernejše pohištvo ter ostale elemente, ki jih boste morali izbirati predvsem z otroškimi očmi, saj vaš malček sobe ne bo videl na takšen način, kot jo boste videli vi. V nadaljevanju vam bomo zaupali nekaj odličnih nasvetov za najbolje opremljeno otroško sobo v tem hipu.

Preberi več
21. 01. 2020 09.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

V nadaljevanju vam bomo postregli z odličnimi napotki za nakup najbolj kakovostnega in najboljšega otroškega ležišča na sploh. Zaupali vam bomo, kaj vse se v tem trenutku nahaja na trgu, seveda pa je v končni fazi predvsem od vas odvisno, kaj si boste izbrali za svojega malega junaka.

Preberi več
15. 10. 2019 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Otroško pohištvo Vzmetnice

Pogradi niso le za otroke, ampak lahko z njimi rešite marsikatero prostorsko stisko v majhnih stanovanjih, podstrešnih stanovanjih, vikendih, apartmajih in počitniških stanovanjih ali pa študentskih domovih. Pogradi tako predstavljajo najboljšo rešitev v primerih, ko mora na manjšem prostoru prespati veliko število ljudi.

Preberi več
11. 09. 2019 09.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

Ste se kot starš kdaj znašli v situaciji, da ste pri opremljanju otroške ali mladinske sobe želeli pridobiti čim več prostora za igro otrok? Poleg tega pa ste želeli sobo opremiti na takšen način, da bo pospravljanje in sesanje sobe enostavno.

Preberi več
16. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

Otroci imajo v različnih obdobjih različne potrebe in interese. Sprva so navdušeni nad gusarji ali barbikami, nato pa pridejo v ospredje kocke, ustvarjalne in družabne igre. Podobno kot raste otrok, z njim raste tudi njegova otroška soba. Vse to moramo imeti v mislih, ko opremljamo otroško sobo.

Preberi več
2. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo

Nedolgo nazaj je je bilo obdobje, ko je veljalo prepričanje, da so preproge popolnoma odvečen dekorativni element v prostoru, na katerem se zgolj nabirata prah in umazanija. Vendar pa je danes situacija popolnoma drugačna.

Preberi več
12. 06. 2019 10.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Otroško pohištvo Dodatki za dom

Les v različnih oblikah se že od nekdaj uporablja za izdelavo različnega pohištva. Naj bo to velika garderobna omara, stol ali postelja, v vsakem primeru gre za izjemno hvaležen material tako za obdelavo kot tudi za vzdrževanje. Katere so torej njegove glavne odlike?

Preberi več

Ker primerno opremljen dom v veliki meri vpliva na varnost vaših otrok, smo za vas pripravili nekaj izjemno uporabnih in koristnih nasvetov. Ugotovili boste, da lahko s samo z malce iznajdljivosti lahko poskrbite za varen in prijeten dom s čim manj nevšečnostmi.

Preberi več
5. 03. 2019 13.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo Zanimivosti