Otroci res velik del dneva preživijo v svoji sobi. Prijetna otroška soba z ustreznim naborom pohištva in praktičnih pripomočkov malčku, otroku ali mladostniku daje dober občutek, občutek varnosti, praktičnosti, hkrati pa poskrbi, da se otrok lahko uri v osnovah samostojnosti, ko mora poskrbeti za red in čistočo v njej.

img alt=

Kolekcija pohištva HappyKids za nasmejan čas odraščanja – v akciji

Otroško pohištvo HappyKids je namenjeno otrokom od prvih dni starosti pa vse do pozne pubertete. V otroške prostore prinaša vedrino, toplino in s svojo funkcionalnostjo povečuje otrokov občutek za urejenost. V sobah, ki so opremljene s pohištvenimi elementi HappyKids, je ves čas pestro, zabavno in ustvarjalno. Dnevi so po otroško razgibani in razigrani, noči pa sladke in mirne.

V ponudbi znamke HappyKids so seti modernih otroških sob ter posamezno pohištvo, kot so različne otroške postelje, pisalne mize, omare, nočne omarice in drugo pohištvo, ki v otroški sobi ne sme manjkati.

img alt=

Barvite otroške in mladinske sobe

Sestavi otroških sob bodo poleg izredne funkcionalnosti v manjših ali večjih otroških sobah poskrbeli za popolno ujemanje pohištvenih elementov, kar bo otroškemu prostoru prineslo še več estetike in harmonije. Ena od prekrasnih otroških sob, ki ima na vsakem kosu pohištva čudovite srčaste detajle, je otroška soba Jessy, ki bo otroka lahko spremljala precej let, saj poleg prostorne omare, poličnika in predalnika vsebuje tudi dovolj veliko posteljo. Prav vsaki otroški ali mladinski sobi pa se bo prilegala minimalistično oblikovana velika otroška soba Ema, ki je na voljo tudi v manjši postavitvi, in sicer v sestavu otroška soba Ema – mali set. Otroška soba Kelly – siva pa se ponaša z najnovejšim skandinavskim dizajnom, mogoče pa jo je dobiti tudi v beli kombinaciji.

img alt=

Posamezni elementi za opremo prijetne otroške sobe

Med posameznimi elementi otroškega pohištva HappyKids, s katerimi lahko opremite ali dopolnite otroško sobo, so posteljice za dojenčke, postelje za otroke in mladostnike, otroške pisalne mize ter različne rešitve za shranjevanje.

Moderne postelje za dojenčke

Otrok v prvih letih življenja potrebuje ravno prav veliko posteljico, ki mora biti predvsem varna in udobna. Otroške posteljice HappyKids so zasnovane z veliko mero estetike in občutka za otrokov notranji svet. Na izbiro so čudovita otroška posteljica Kaja 120x60, skandinavsko zasnovana otroška posteljica Vivian 120x60 in druge varno in funkcionalno zasnovane posteljice.

img alt=

Domiselne otroške in mladinske postelje

Ko prerastejo prva leta, otroci potrebujejo večjo posteljo. Najbolje je izbrati takšno, ki bo otroka lahko spremljala vse do poznega otroštva. Otroška postelja Dreamy (več barv in dimenzij) je zaradi varnostne ograjice ter dodanega predala za shranjevanje potrebščin med bolj priljubljenimi, povrh vsega pa je na voljo v beli, modri, roza in zeleni barvi. Nekatere postelje Dreamy imajo ob strani tudi otroški motiv, na primer medvedka, slončka, vilo, princesko ali gasilski avto. Izjemno domiselna postelja, ki je med otroki pravi hit, je otroška postelja Beti 200x90 (več barv), ki zaradi videza hiše omogoča dodatno ustvarjanje prijetnega ambienta za spanje, učenje ali igranje.

img alt=

Kam pospraviti obleke in igrače?

Otroška soba potrebuje dobre rešitve za shranjevanje. Brez otroške garderobne omare, poličnika in predalnika, si jo kar težko predstavljamo – vsaj če imamo v mislih lično in funkcionalno zasnovalo otroško sobo. Primer dobrih shranjevalnih rešitev predstavljajo garderobna omara Ema, prostoren poličnik Jessy ter barvit predalnik Dreamy (več barv). Igrače pa bo otrok lahko lepo pospravil v voziček za igrače Vivian.

img alt=

Šolarji potrebujejo svojo pisalno mizo

Ko otrok obuje šolske čevlje, pride skrajni čas, da dobi svojo pisalno mizo. Ta naj bo prostorna, a ne prevelika, da bo na njej lažje ustvarjal in se učil. Primera dobre otroške pisalne mize predstavljata pisalna miza Ema in pisalna miza Dreamy.

img alt=

Pohištvo HappyKids z enim klikom lahko naročite preko spleta

Vrhunsko otroško pohištvo HappyKids lahko z enim klikom varno naročite v spletni trgovini Salona pohištva Furnitura ter tako prihranite dragocen čas, ki ga raje preživite s svojim otrokom. Naše prednosti so garantirano nizke cene, a ne na račun kakovosti, 1-letna garancija na vse izdelke, možnost vračila v roku 365 dni, obročno odplačevanje, strokovno usposobljeno osebje, ki vam bo v showroomu v BTC-ju v Ljubljani brezplačno svetovalo v živo oziroma po telefonu (070 458 517) ali preko e-naslova: prodaja@salonpohistva.si. Pri nas ste vi in vaši otroci vedno dobrodošli!