Tukaj je VIKEND AKCIJA!
Izkoristite GRATIS dostavo za vsa naročila.
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

Zanimivosti

Opremljanje doma je ključno za ustvarjanje prostora, ki ne le izpolnjuje funkcionalne potrebe, ampak tudi odraža osebnost in stil lastnikov. Dobro izbrano pohištvo in dodatki lahko znatno izboljšajo kakovost življenja, saj vplivajo na udobje, organizacijo in celo na psihološko počutje.

Preberi več

Izbira pravega pohištva je ključnega pomena za ustvarjanje prijetnega in funkcionalnega bivalnega prostora. Ne sledite slepo trenutnim trendom, temveč poslušajte svoje potrebe in želje.

Preberi več
27. 09. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Kuhinje Zanimivosti

Odkrijte popolno sprostitev in prenovite svoje spalno okolje z vrhunskimi vzmetnicami Perfect Matras, ki jih ponuja Furnitura. Z našo izjemno ponudbo in strokovnim svetovanjem, prilagojenim vašim edinstvenim potrebam, boste zagotovili kakovosten spanec, ki si ga zaslužite.

Preberi več
19. 07. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice Akcije

Uresničite si želje po novem pohištvu in plačajte kasneje!

Kakovostno moderno pohištvo ter druge izdelke je mogoče nakupovati preko sistema LeanPay, ki omogoča inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke ter kupa nadležne dokumentacije.

Preberi več
31. 05. 2023 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti

Spomladansko čiščenje doma

Poleg brisanja zimskega prahu, generalnega čiščenja in pleskanja sten, se večina odloči tudi za menjavo pohištva. Ljudje tako začnemo razmišljati, kaj vse bi lahko v svojem bivališču spremenili, preuredili ali kako drugače osvežili.

Preberi več
5. 04. 2023 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti

Vse, kar vas je zanimalo o žepkastih vzmetnicah

V spanec na žepkastem ležišču se boste nedvomno zaljubili. Zakaj? Ker bo vaše telo končno dobilo vso potrebno podporo med nočnim počitkom, vi pa se boste zjutraj zbudili polni energije za nov dan.

Preberi več
8. 02. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Razprodaja izjemnih kosov pohištva

Kdaj, če ne sedaj? Saj poznate tisti neljubi scenarij, ko vam je nekaj zelo všeč in si rečete, da boste izdelek kupili kasneje? Seveda ogledanega kosa takrat žal ni več na voljo, vam pa je nato strašansko žal.

Preberi več
1. 02. 2023 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti Akcije

S svetovanjem do najboljšega pohištva

Roko na srce, včasih se v dilemi znajdemo že če želimo v svojem stanovanju ali hiši zamenjati nekaj kosov pohištva, kaj šele ko na vrsto pride celoten prostor ali pa kar cel dom!

Preberi več
25. 01. 2023 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti

Najbolj opazni pohištveni trendi v letu 2023

Če letos načrtujete prenovo prostorov, zamenjavo pohištva ali selitev, bodo novi trendi v vaše domovanje brez dvoma vnesli pridih sodobnosti in topline.

Preberi več
18. 01. 2023 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti

Spoznajte najboljše pohištvo leta 2022

In kateri so tisti glavni pohištveni mejniki, ki so krojili lansko leto in ki bodo tudi v letu 2023 oplemenitili dom številnim novim uporabnikom?

Preberi več
11. 01. 2023 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti

Opremljanje doma je lahko čisti užitek

Opremljanje doma je vedno nekoliko vznemirljivo, polno zanimivih zamisli in različnih idej. Sploh selitev v nov ali sveže prenovljen dom prinaša tiste notranje iskrice navdušenja, a le, če je opremljanje izpeljano uspešno.

Preberi več
4. 01. 2023 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti

Poživite jedilnico z modernim pohištvom

Funkcija jedilnice še zdaleč ni več samo uživanje v dobri hrani. Poleg dnevne sobe je jedilnica prostor, v katerem preživimo kar največ svojega časa.

Preberi več
30. 11. 2022 08.24 Salonpohistva.si Kuhinje Zanimivosti

Katero pohištvo kupiti na ves mesec trajajoči Črni petek?

Da boste hitreje našli svoje izdelke, smo vam pripravili kratek vodič po res kakovostnih izdelkih za opremo doma, ki imajo ta mesec še posebej dobro ceno.

Preberi več
9. 11. 2022 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti

Spalnice Helvetia - ko prevlada moderna praktičnost

Še zdaleč namreč ni vseeno, v kakšni spalnici preživite nočni čas. V pohištvenem salonu Furnitura zato za vas ponujamo spalnice Helvetia, ki jih odlikuje moderen in estetsko dodelan videz.

Preberi več
24. 08. 2022 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti

Spoznajte izjemne BestBed pograde

Poleg vseh praktičnih rešitev, ki vam jih nudi to vsestransko pohištvo, pa boste svojim malčkom pričarali številne čarobne trenutke, ki jih ne bodo nikoli pozabili.

Preberi več
10. 08. 2022 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo Zanimivosti
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4