Opremljanje doma je vedno nekoliko vznemirljivo, polno zanimivih zamisli in različnih idej. Sploh selitev v nov ali sveže prenovljen dom prinaša tiste notranje iskrice navdušenja, a le, če je opremljanje izpeljano uspešno.

Kakšno je uspešno opremljanje?

Uspešno opremljanje doma – pa naj gre za stanovanje ali hišo – je takšno, ki nas na koncu nagradi s popolnim zadovoljstvom brez slabe vesti, nelagodja, nezadovoljstva ali čudnega občutka nekje v ozadju – bodisi zaradi ne čisto prave izbire, visoke cene pohištva ali česa drugega. Da je oprema bivališča res uspešna, je potrebno prej za vse prostore doma izbrati najboljše pohištvo. To pomeni pohištvo, ki se slogovno in dimenzijsko posameznemu prostoru popolnoma prilega, hkrati pa je še kakovostno ter cenovno dostopno (a ne ceneno!). V primerjavi z mnogimi priljubljenimi ponudniki pohištva se je izkazalo, da je ponudba Salona pohištva Furnitura najbolj celostna, kar se tiče sodobnega izgleda, odlične kakovosti in izredno razumne cene. Pravzaprav se pri Furnituri dobi za isto ceno precej več kot pri drugih trgovcih pohištva. Predvsem dobite pri nas višjo kakovost izdelka, pa naj bo govora o kuhinji, jedilnici, dnevni sobi, spalnici, kopalnici oziroma katerem drugem delu doma.

Na trgu obstaja izredno kakovostna linija izdelkov, ki bo odlično poskrbela za opremljanje prav vseh prostorov doma. Vas zanima, katera je to?

img alt=

Ali obstaja univerzalna rešitev za sodobno opremo vseh prostorov doma?

Seveda, obstaja! Priljubljena pohištvena znamka Jela je odgovor na to vprašanje! Gre za izredno kakovostno linijo izdelkov, ki bo sodobno in z najvišjo mero estetike poskrbela za izgled vašega doma. Za to znamko z več kot 30-letno tradicijo so značilni kakovostni in trpežni nemški materiali, mehko zapiranje vseh predalov in vrat, UV-tehnologija lakiranja in zato tudi daljša življenjska doba.

Kaj priporočamo za posodobitev ali opremo kuhinje?

Ne glede na to, ali boste prenovili samo kuhinjo ali vse prostore doma vključno z njo, vam priporočamo, da se posebno pozornost nameni kuhinjam Jela, ki se največkrat izkažejo kot najboljša izbira.

Kuhinji Jela Evergreen in Tara sta na primer odlični za opremo zimzeleno obarvanih domov – na voljo pa sta v različnih barvah in dimenzijah, med drugim tudi v kotni postavitvi ali z otokom. Medtem ko se za opremo domov, ki resnično želijo biti v koraku s časom, priporoča izbira brezročajnih kuhinj Infinity ali Invictus.

Če iščete kuhinjo po barvah

Morda ste že odločeni, katera barva bo prevladovala v vaši kuhinji. Da vam bo lažje izbrati, smo za vas izpostavili nekaj čudovitih modelov, ki očarajo s svojim videzom, kakovostjo in funkcionalnostjo.

V beli barvi navdušujejo …

Za ljubitelje belega pohištva med kuhinjami najboljšo izbiro predstavljajo kuhinje Lira, Riva, Modern, Highline in Infinity, ki se izredno lepo podajo zraven kolekcij Avis, Piano in Stela. Elemente Kuhinje Jela je namreč mogoče kupiti tudi posamično, kar omogoča še večjo možnost različnih kombinacij in izvedbe tudi na videz nemogočih rešitev.

img alt=

V bež barvi navdihujejo …

V bež odtenku v visokem sijaju so na voljo čudovite izvedbe kuhinj Lira in Modern, v mat izvedbi pa kuhinja Invictus, ki se izjemno lepo poda k pohištvenima kolekcijama Piano in Gala.

img alt=

Za ljubitelje temnejših odtenkov

Za tiste, ki so jim najbolj všeč moderne kuhinje s temnejšem odtenku, predstavljata najboljšo izbiro kuhinji Highline in Infinity, ki sta na voljo v temno sivi barvi in se izredno lepo kombinirata z elementi kolekcije Onyx.

img alt=

Vse na enem mestu – tudi bela tehnika

Pri nas poleg pohištva najdete tudi kuhinjsko belo tehniko, in sicer je mogoče izbirati med različnimi proizvajalci. To so Beko, Bosch, Gorenje in Vox. Vsak od njih ima svoje prednosti, skupno pa jim je to, da vas nihče od njih ne bo razočaral.

img alt=

Shranjevanje stvari zahteva posebno obravnavo

Ker je dom namenjen tudi shranjevanju stvari, je smiselno, da mu pri opremljanju ali prenovi doma namenimo posebno pozornost. Pravo število različnih omar, omaric, predalnikov, komod in polic bo domu zagotovilo urejenost in s tem občutek harmonije. Prostori, kjer so omare in druge shranjevalne površine največkrat nameščene, so spalnica, dnevna soba in predsoba. Med najbolj estetskimi in funkcionalnimi rešitvami za shranjevanje predstavljajo kolekcije Avis, Piano, Gala, Onyx in Stela, ki bodo v posamezen prostor resnično vnesle red in visoko stopnjo prijetnega počutja.

img alt=

Kaj pa spanje in počitek?

Ker sta spanje in počitek za dobro počutje izredno pomembna, jima je pri opremljanju stanovanja potrebno nameniti posebno mesto. V spalnici je za globok in krepčilen spanec poleg postelje ključnega pomena tudi izbira ustrezne vzmetnice. Med najboljšimi so – tako nam stranke iz tedna v teden potrjujejo – vzmetnice mebloJOGI.

img alt=

Če je spalnica prostor za spanje, potem je dnevna soba med drugim tudi prostor za prijeten popoldanski počitek. Brez udobne sedežne garniture ali kavča pa si je to težko oziroma nemogoče predstavljati. Zagotovo vas bodo z vso mehkobo in kakovostjo očarali modeli proizvajalca Eltap, ki so na voljo v res velikem številu različnih materialov in barv, poleg tega pa imajo še kratek dobavni rok in dostopno ceno.

img alt=

Jedilnica ni samo jedilna miza

Jedilnica je družaben prostor, kjer gredo ljubezen in vse drugo skozi želodec, zato je dobro, da je urejena prijetno in udobno. Poleg stabilne in moderne jedilne mize so v jedilnici za udobnejšo izkušnjo uživanja hrane zelo pomembni tudi primerni jedilni stoli. Med jedilni stoli znamke Fort bo zagotovo vsak našel stol po svojem okusu in meri, prav tako pa tudi kakovostno jedilniško mizo oziroma jedilnico.

Še vedno so najbolj priljubljene lesene jedilne mize oziroma v imitaciji lesa, na primer jedilna miza Garian, moderna jedilna miza Betis in miza Rambla.

img alt=

Med stoli pa so izredno iskani nekoliko modernejši oblazinjeni stoli, na primer jedilni stol Sherlock, jedilni stol Rayo, jedilni stol Haken, jedilni stol Kenitra, ter barski stol Sherlockbar in barski stol Bodie. Tiste, ki imajo raje klasiko, jih bodo najbolj prepričali klasični modeli, kot so na primer jedilni stol Amor, jedilni stol Amor IV, jedilni stol Dinna II, sodoben jedilni stol Esme, čudovit jedilni stol Alida, stol Rim ter njegova različica stol Rim IV.

Kdaj začeti z opremljanjem ali prenovo?

Ko je vse pohištvo izbrano in doma na voljo, potem je potrebna le še akcija zlaganja, razvrščanja, premikanja, vijačenja, nameščanja in kombiniranja. Kdaj začnete s preurejanjem vi? Boste izkoristili začetek veselega decembra in si pričarali še lepše praznično vzdušje ali boste prenovo pustili za začetek novega leta, da bo res lahko vse novo. Leto in vaš dom.

Najkakovostnejše in cenovno dostopno pohištvo se dobi na spletu!

Saj veste, da se najboljše pohištvo za dom najhitreje najde na spletu? V naši spletni trgovini Salona pohištva Furnitura najhitreje in po najboljših cenah lahko kupite kakovostno moderno pohištvo za vse prostore vašega doma. Smo zaupanja vreden spletni trgovec pohištva z najdaljšo tradicijo v Sloveniji, saj smo bili namreč prvi! Poleg dobre kakovosti in cene vas pri nas čakajo še druge ugodnosti, in sicer možnost nakupa na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, pogoste akcijske ponudbe in še kaj.

img alt=

Nekatere naše izdelke, materiale in kataloge si lahko pred nakupom ogledate v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani, kjer vam je vedno na voljo naša dostopna in strokovno usposobljena ekipa. Za dodatne informacije glede ponudbe ali različnih rešitev nas lahko pokličete na telefonsko številko: 070 517 458 ali nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Z vami z velikim veseljem soustvarjamo energijo vašega doma!